Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ce va pasa, beti cioco, cautati jucarii......... Eu verific de dimineata dosare la foc automat ca asa am primit ordin .....dar mai evadez din gand in gand si intru sa vad ce-ati mai facut.

Si lasati prajile ca vin si sarbatorile si o sa fim elefantici si balenute in trim II .

hai va pup

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vin si eula cafea sau ceai daca mai aveti

Face cineva user comun,ar fi mult mai usor. Puteti folosi emailul comun,eu as face,dar nu ma lasa,am incercat,cred ca din cauza ca am ipul calculatorului in strainatatate

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Eu ma bag la o prajitura va rog!!!
Mariaruxi felicitari pt Mariuca ! Sa creasca mare si sanatoasa
ce mare bucurie pe mine ca ninge si aici un pic da s-a transformat repede in lapovita... tot e bine ca am vazut si eu fulg pe iarna asta!
Doamne ce de produse romanesti au gabat la noi la magazin ca mi-am luat de toate azi O sa ma fac o
HAi va pup

9+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Salutare la toate

Vad ca va rasfatati nu gluma.. Eu nu am mai papat o praji in sensul clasic de ceva vreme.

Bebitza mea vrea papica frate nu se joaca cu dulciurile prea mult.

Azi insa nu am papat nimic ca am cazut efectiv la pat. Ne-a doborat o raceala de toata frumusetea. Vad ca nici acum nu sunt prea bine insa totusi statul in pat chiar mi-a facut bine. Am dormit o gramada si tot mi-e somn de pic.

Deci nu am facut nika azi desi aveam atatea de facut.

In rest chiar nimic de raportat...pot sa zic ca totul e chiar ok. Ce chestie

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 6+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

fecian,sanatate multa.
Eu ...m-am lenevit,nu fac nimic toata ziua,stau cu Ana,ma joc si cam atat...in alte vremuri...harnica mai eram

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Bunaa dimineataaaa!

Gata? V-ati trezit? Ati baut cafeluta?
Ce planuri aveti azi? Ce faceti de mancare?
Eu n-am pofta de mancare, si oricum azi trebe sa merg la lucru, facem inventar :( O sa comand poate o lasagna, sau poate-mi vin alte pofte cand o sa citesc ce mancati voi.

fecian, insanatosire grabnica! Dormi cat poti de mult, face tare bine.

mariaruxi, felicitari si de la mine pentru Mariuca ta! Imi inchipui ce dulci au putut fi prichindeii la 3 ani spunand poezii. Am si eu o nepotica de aproape 3 ani, si sunt topita dupa ea, mai ales cand canta si spune poezii. Cateoadata imi doresc egoist sa nu mai creasca mare, sa ramana asa si sa ne incante in continuare.

Va

Lulusor77 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

V-as invita eu la cafea sau la ceai (daca n-ati baut inca), dar din pacate nu suport nici macar mirosul. Poate vrea cineva un suc de portocale?

Lulusor77 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

da da da...sucul de portocale e buuuun
fecian si eu am racit; nu asa de tare si acum e pe trecute. Doar usturimi in gat,tuse si nas infundat.

ami diferenta de varsta intre copilasii tai o sa fie ca la ai mei . Si eu l-am nascut pe Filip in martie (pe 6) si pe Anastasia in august (pe 3...aveam termenul pe 10 ).

fetele eu habar n-am ce este si cum se face userul comun...asa ca cine se pricepe....

pupici la toate .. ma duc la treaba

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna burticute! Unde sunteti?
Sdcristian uou am facut si noi cand am aflat vestea!
Anemi ce ne-am "potrivit"! Imi povestesti un pic cum a fost cea de-a doua sarcina cu Anastasia? A fost mai grea, ai luat mai multe vitamine? Cum te-ai descurcat cu Filip si cu burtica mare? Cam multe intrebari. Stiu.
Un WE placut dragelor.

Mami de Irina (8 martie 2010)

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

ami sarcina cu Anastasia a fost perfecta...nici o grata nici o durere...atat doar ca de la 4-5 luni nu am mai avut voie sa-l iau pe Filip in brate din cauza ca mi se deschisese putin colul (de fapt orificiul extern,sau cum s-o numi...dar apoi si-a revenit).

Nasterea a fost super usoara: la 12.45 am ajuns la spital si la 13.20 am nascut...aveam dilataite 7 la camera de garda si 8 la sala. la un moment dat cand a venit momentul cu pricina nu mai aveam nici o contractie dar eu simteam copilul cum... aluneca ...ma rog...a fost bine.
Recuperarea a fost putin mai grea, in sensul ca m-a durut mai mult timp la locul epiziotomiei si mi-a fost putin greu pt ca am fost singura cu ei. Nu a avut cine sa ma ajute,pt ca sotul trebuia sa se duca la munca si pe altcineva nu am avut.
A mai fost putin greu si din cauza faptului ca Anastasia a stat numai si numai in brate pana pe la vreun an si tot ce trebuia sa fac faceam cu o singura mana (schimbat, spalat, pus pe WC , sters la fund,imbracat Filip + restul treburilor din casa).NU ca nu as fi vrut sa o las jos...dar toate paturile,pernele,carutul s.a aveau ace......da' unele maaaaaaari de nu putea sta copilu'...si plangea si plangea si plangea si plangea si plangea (nu...nu s-a zgariat placa ) si o ora si apoi se treze si iar plangea si plangea.......asa ca nu am avut alta alternativa si eu plangeam si plangeam si..... N-a ca m-am lungit cat o zi de post
Dar ce vreau sa-ti mai zic e ca asta a durat vreo 4-5 luni pana cand mi-am cumparat un wrap SALVATOR. Legam copilu' de mine, ori in fata ori in carca si-mi faceam TOATA treaba linistita si copilu' dormea dus (mai ales in spate ).

sa nu mai spun ca ma duceam si la WC cu ea...ori in brate ori in wrap

Deci,in concluzie si prin urmare sarcina a fost usoara...dupa a fost putinel mai greut,dar a mers , timpul a trecut pe langa mine si nici nu mi-am dat seama cand,iar acum plang dupa vremurile alea ca multe n-am facut si as fi vrut sa fac...si drept sa spun am avut si o perioada mai nervoasa .

Acum o sa fiu singura cu toti trei si sunt sigura ca o sa fie mult mai bine... sunt optimista

p.s aproape ca avem aceeasi varsta ...esti in '84 nu? eu in 85

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput