Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Multumesc Sdcristian ca m-ai trecut pe prima pagina. Si daca nu e cu suparare. Am vazut ca celelalte mamici sunt trecute si cu puiutii lor. Poate cand ai timp o treci si pe Irinuca mea.
Noi nu avem inca user comun? Ca eu asa stiu ca au celelalte odiseei.

Mami de Irina (8 martie 2010)

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Ramyy la unele persoane le este foarte rau pe timpul sarcinii. Cunosc personal doua cazuri care pana au nascut s-au simtit ff rau... greturi imense. Nu puteau manca nimic toata ziua. Nu te speria. Doctorul te va indruma si stiu ca sunt si pastile care se pot lua in cazuri extreme.

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza!
Aseara nu am mai reusit sa intru pentru ca dupa serbare am fost sa cautam sanie si am ajuns tarziu acasa.
Serbarea a fost super, sunt foarte mandra de Mariuca mea . Am fost socata sa constat ca desi sala era arhiplina, copiii nu s-au inhibat deloc. Cu unele mici exceptii, toti si-au spus poeziile fara nicio problema. Si au doar 3 ani. Cred ca eu as avea mai multe emotii decat ei. Copiii din grupa noastra sunt atat de frumosi! Ce mai, a fost o serbare pe cinste. Nu am plans, desi mi-am imaginat momentul asta de o mie de ori de-a lungul timpului si nu ma vedeam decat bocind. Adevarul e ca parca nu mai sunt asa sensibila, nu stiu ce e cu mine. Probabil sunt foarte stresata, mai ales ca nu am niciun fel de simptome, sper sa nu innebunesc pana la urmatorul control.
Zapic, translucenta nucala (translocatia) stiu ce inseamna, nu stiam ca are legatura cu osul nazal. Eu l-am intrebat pe medic la controlul de aproape 9 sapt. si m-a asigurat ca totul e ok si ca s-ar vedea inca de pe acum daca ar fi ceva in neregula (ar fi sacul mai mare in dimensiuni, etc.) Cazurile astea sunt extrem de rare si noi am avut ghinionul sa ne confruntam cu o asemenea problema. Desi sunt rare, ca si tine am vazut destui copiii cu Down.
Fetelor mi-ati facut o pofta de praji Ma duc sa beau niste apa ca sa-mi treaca
gasca!

Maria (27 nov. 2007) si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi
Fetelor mi-ati facut o pofta de praji Ma duc sa beau niste apa ca sa-mi treaca

Felicitari pentru serbarea Mariucai!

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Mariaruxi, felicitari pentru fetita ta Mariuca,. Imi place la nebunie cum suna, Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ami am trecut-o si pe irina

adica tu ai nascut in martie anul asta???? oau

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Doamnelor burtici, unde sinteti?
Nimeni ?

Chiar n-am pe nimeni cu care sa beau o cafeluta? O cioco?
O prajiturica?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Doamnelor burtici, unde sinteti?
Nimeni ?

Chiar n-am pe nimeni cu care sa beau o cafeluta? O cioco?
O prajiturica?

Pup

Ma bag eu la o cafeluta

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Multumesc fetelor
Sa stiti ca nu o strig Mariuca, ci Maria
Mor de dragul ei, e un copil atat de bun si intelegator, cum nici nu credeam ca exista pe lumea asta.
Intrebare pentru mamicile care mai au cate un copil acasa : cadouri le luati de Craciun?

Mergi la inceput

Zapic sunt aici, daca esti asa draguta si imi oferi o praji, nu ma supar deloc . Sunt la servici, n-am de lucru si ma uit pe net dupa jucarii si imi este extrem de greu pentru ca nu stiu ce sa aleg

Mergi la inceput