Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

na ca m-am pus pe gatit,moooor de foame si de pofta de castraveti muratati

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multumesc de primirea calduroasa M-ati mai linistit...
Azi am fost la cumparaturi pt Craciun si sa luam bradul, asa ca atunci cand ne-am intors acasa am dormit dusa. De cand sunt insarcinata ma uit mai mult la mamici cu bebei in carucioare, studiez modelele de carucioare ca sa vad ce mi-ar placea, vreau sa facem bradul de maine seara. E asa placuta perioada sarcinii
Pe mine m-a reprogramat medicul pt ca luni e ultima zi din anul acesta cand mai lucreaza si in rest se mai ocupa doar de urgente, asa ca o sa fac ecografia luni.
Sunt optimista ca totul o sa fie bine
Va pup pe toate si va doresc noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neataaaa ! eu sunt tare bucuroasa ca a nins si la noi in sfarist ...si inca mai ninge abia astept sa ies cu piticii la joaca.

MIe ziua nu prea imi este rau...doar asa putin. Dar Doamne fereste sa ma duc la cumparaturi...cu toate ca trebuie...ma pocneste cate o pofta de te miri ce, dar din pacate imediat mi se face greata. Da' greata nene ! am fost aseara sa mai luam cate ceva si tot timpul cumparaturilor abia m-am putut deplasa de rau ce mi-a fost. Si la casa , colac peste pupaza, era un grasan cu o punga de carnati si cand i-am vazut .... ...mi-a venit sa vars instantaneu...bine ca n-am varsat, ca m-am abtinut cat am putut,dar m-au trecut toate apele. offf.

Dar cu tot raul care mi-a fost as fi mancat o dobrogeana cu branza sarata, sau o merdenea , dar din aia de la patiserie : uleioasa si fleshcaita si caaaaaaldaaa

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Aaa! sa nu uit : Bun venit noilor burtici! Sa aveti babei sanatosi si sa fie totul bine pana la sfarsit !

p.s sunt bucuroasa si pt ca ieri am avut ultimul curs pe anul asta si de azi sunt oficial in vaaaaccccaaaantaaaa !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

mariaruxi - te asteptam cu vesti sa ne povestesti
anaemi - a fost de vis aseara in bucuresti dar nu cu masina
Lissa mi-ai facut o poftaaaaa cu compotul, i-am spus sotului sa nu vina fara compot
hai va

Luli - fericita 6 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Neata! Si eu am poftit ieri la cineva care manca cheesburgeri, asa ca mi-am luat si cand am ajuns acasa si am inceput sa mananc imi venea sa vomit.
Acum tot stranut si mi-e frica sa nu racesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna dimineata burtici!
Va doresc zi usoara si sa gasiti de cumparat tot de ce va e pofta.
Noi nu avem pofte, si daca avem nu dureaza mult. Doar marti, cand eram inca in concediu m-a pocnit pofta de hamsii, m-a tinut toata ziua, dar a doua zi mi-a trecut. Avem si noi usoare greturi, dar nu prea am chef sa mananc fructe si legume. Voi cum faceti?
Pupici!

Lulusor77 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor

nu stiu daca e normal sau nu dar mie imi este foarte rau continuu zi si noapte nu pot sa mananc nimic pt ca imi este mai rau numai gandul la mancare imi face rau, am slabit intr-o saptamna 3 kg :(

luni mergem iar la ecograf abia astept sa vedem ce zice si medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata. Multumesc fetele de primire.
La randul meu urez bine venit noilor burtici. La cat mai multe!
Am citit ca vb de pofte. Eu singura care o am e cea de acru. Asa inghit in sec cand ma gandesc la niste castraveti murati. Mai ales ca nu am tot timpul in casa... Si de consolare ieri am mancat o jumatate de cutie de ciocolata. Sunt fericita ca nu am greturi. Am o oroare fata de ele. A! Cica se lasa cu baiat daca poftesti la acru. Din experienta mea de la cealalta sarcina, am observat ca tot pateul/icre la cutie erau printre cele mai poftite de fete. Sfatul meu, e ca atata timp cat mancati o felie, doua, rar, nu 24h din 24h e ok. Totul tb moderat, ce e in exces e de rau. Dupa asat ma ghidez si eu tot timpul, nu numai acum.
Va doresc o zi buna tuturor!

Mami de Irina (8 martie 2010)

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Ramy nu stiu cum e normal, dar asa am fost eu saptamana trecuta cand nu suportam nici un fel de mancare si doar compot de visine puteam inghiti.

Mergi la inceput