Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

hmmmmmmmmm roxi sa stii ca ai dreptate in legatura cu mihahegarty, n-a mai postat demult

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Am fost in vizita pe la aspirante si am aflat ca este bine Miha, doar ca lucreaza la 70 de km de casa iar cand ajunge este foarte obosita, asa ca intra mai rar. O iertam ca nu ne prea viziteaza, are un motiv bun

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Fetelor, cum pot si eu sa ma adaug pe lista de la pagina 1?
Si vreau si eu o semnatura cu burta si numarul saptamanilor, ce sa fac?

Apropo de pofte, eu care devoram in fiecare zi ceva dulce (orice, dulce sa fie), acum nici nu ma tenteaza. Sotul meu mi-a cumparat niste bomboane de ciocolata si au stat mult si bine pana mi le-a desfacut el si m-a indopat cu ele (stiind ca imi plac dulciurile).
Problema e ca acum el e cu dulciurile (are si el pofte de tatic) si inainte de faceam o praji el manca ultima feliuta din tava, singura mancata de el, zicand a fost buna prajitura.

Inca ceva, pana acum nu am avut greturi. Azi, fiind mai frig am hotarat sa iau busulache, dar pe la mijlocul drumului ma tot uitam in stanga si in drapta ca in caz de imi vine sa vomit sa stiu pe cine achit. Era o baba mai trancanitoare in fata mea si pe ea mi-am pus ochii . Cred ca nu ii place sa fie scuturat de bus, mai bine ii place sa fie sportiv in aer liber.

7 + (Nadia sau Marian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

fie roxi, de data asta o iertam

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Inca ceva, pana acum nu am avut greturi. Azi, fiind mai frig am hotarat sa iau busulache, dar pe la mijlocul drumului ma tot uitam in stanga si in drapta ca in caz de imi vine sa vomit sa stiu pe cine achit. Era o baba mai trancanitoare in fata mea si pe ea mi-am pus ochii . Cred ca nu ii place sa fie scuturat de bus, mai bine ii place sa fie sportiv in aer liber.

7 + (Nadia sau Marian)

Esti figura mare, am ras de n-am mai putut. Mi-am si imaginat-o pe baba...:)))

Lulusor77 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mi-ati inseninat ziua
bun venit noilor burtici

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

pt MIHAELA V. dar tu ai spus ca ti-a intarziat 2 saptamani, asa ca dupa cum se calculeaza sarcina( de la prima zi a ultimei menstruatii ) ar trebui sa ai 6 saptamani , nu 4 , 4 poate este varsta embrionului, iar valoarea ta de beta-hcg este normala pt saptamana a6a. poate gresesc dar odata ce ti-a intarziat 2 saptamani nu ai cum sa ai doar 4 saptamani... cel putin asa am inteles eu...
Fetelor e o adevarata placere sa va citesc zilnic.. am devenit dependenta de voi
Da acu ce ma fac ca vreau si eu salata de vinete si n-am vinete in casa, sper sa rezist pana maine

9+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Singurul neuron care mai functioneaza la mine cred ca doarme acu .. sau mediteaza la mancare asa ca ma scuzati fetele noi ca am uitat sa va urez bun venit si sarcina cat mai usoara
Ma bucur pt rezulatele bune de la ecografii si mai ales pt prima fetita din odiseea noastrabig party!!!felicitari!!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

omibaba sa imi dai datele sa te trec pe lista, um, dpn, dn

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Vai Roberta, eu am niste pofte ciudate,noroc ca am magazin aproape si dau repede fuguta dupa diverse prostioare.

Ultima data a fost compot de cirese,de pe care am baut instant zeama si ciresele asa...pe rand,sotul n-a avut noroc sa guste...saracu de el

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

vreau si eu magazin aproape!!!!!!!
cel mai aproape e la 2,5 km si mai si inchide la 7
maine ma duc si imi iau de toate.. asa pt orice eventualitate
de cateva ori cand am mers la cumparaturi am trimis numai sotu si eu l-am asteptat in masina ca daca intru e dezastru , imi vine sa iau tot magazinu Doamne parca fac a foamete

9+

Mergi la inceput