Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ami, mimosa81 - bine ati venit va fi bine veti vedea, ganditi pozitiv. BB-ei sanatosi si voinici !!!

Am gasit art acesta si mi se pare bine documentat. Acum ma duc la masa ptr ca ne e o foameeeee

Luli - fericita 6 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

bine ati venit fetelor noi! Va dorim mult,mult noroc !
Iuli, Ariana-M felicitari, sa fiti sanatosi si voi si bebeii vostri!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele , stiti ceva de Mihahegarty? Nu am mai vazut nici o postare de a iei de ceva timp! Am pierdut eu ceva?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Iar am mancat, salata de vinete, salata de varza si o prajitura. Enorm, nu-mi vine sa cred unde intrat atata, ma simt o elefantica.

si asa baietelul meu ma roaga daca s-ar putea sa-l tin pe BB mai mult in burtica ca sa iasa mai mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Ciao fetelor, ce de vesti buneeeee
Zapic felicitari pentru fetita Care e faza cu osul nazal?
Roberta, Cristelle ma bucur ca sunteti mai bine
Lisssa nu-mi faceam nici cea mai mica grija ca ar fi ceva in neregula, important e ca te-ai linistit acum.
Arianna, Iuli felicitari
Mihaela, Ami, Mimosa bine ati venit!
Cu atatea vesti minunate incep sa ma simt si eu mai bine!
Astazi la 4 avem prima noastra serbare si incerc sa nu ma gandesc ca ma iau niste emotii...va voi povesti dupa.

Maria (27 nov. 2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Buna fetele!!
Ce de activitate pe-aici de cand n-am mai intrat!!!! (am fost si eu intr-un mic concediu).
Ma bucur sa citesc atatea lucruri bune despre voi. Felicitari atat noilor gravidute, cat si celor ce-au fost la eco si ne-au adus vesti bune.

Eu ma simt bine, nici urma de greturi, doar ca nu mai pot sa beau cafea. Ma cam doare spatele, asa ca stau intinsa in pat cat pot de mult. Si m-am mai ingrasat 1kg, asa ca o iau ca pe un semn bun.

Va pup si o zi usoara! Pe curand!

Lulusor77 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Iar am mancat, salata de vinete, salata de varza si o prajitura. Enorm, nu-mi vine sa cred unde intrat atata, ma simt o elefantica.

si asa baietelul meu ma roaga daca s-ar putea sa-l tin pe BB mai mult in burtica ca sa iasa mai mare!!

si cum trebuie sa indeplinim dorintele copiilor iaca ......la mine problema e "copilul" din sotul meu, vine seara in pat cu cate o cioco sau o praji si tre sa am o vointa de fier sa ma abtin

.....viata este acolo unde te regasesti.......

11+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Mariaruxi, ma bucur ca sinteti bine.

din informatiile pe care le-am gasit si din ceea ce mi-a explicat Dr. " translucenta nucala " si "osul nazal" sint cele care ofera date despre oun posibil S. Down. Este obsesia mea, avand in vedere cate cazuri am vazut peste tot (pe strada, in metrou)in ultimii ani.
Nu ma luati in seama , ca nu fac decat sa va sperii, dar ce sa- faci fiecare cu nebuniile lui.

Pufi, ai"rostit" cuvintul magic prajitura..... As vrea una de casa , chiar si cu gem , te rog. Gem de prune sa fie, usor acrisor...si cu alune.....Gata , nu mai am nicio sansa, sint pierduta.

Mergi la inceput

zapic esti mortala

Mergi la inceput

hmmmmmmmmm roxi sa stii ca ai dreptate in legatura cu mihahegarty, n-a mai postat demult

Mergi la inceput