Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu am pierdut faza..ce are ursu?? E f bun, tot asa am si eu...e prea mic/mare? Mai, ce de hainute are Natalia..si eu credeam ca eu am multe...dar nici nu ma compar

Shublu imi pare rau ca Simo nu se simte asa bine. Ufff

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

Bebelu..azi e meciul decisivsper sa bata Steauasau sa faca macar egal sa se califice
(tara arde si baba se piaptana)ce discutii serioase aveti voi aici si m-am trezit si eu cu meciul meu

Angie +33

bebe jucaus

Nu-mi mai aminti de meci ca 2 tv-uri o sa fie in casa asta pe meciul ala

Laura

35+ cu

AMR 28 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Aoloooo Angi m-ai omorat. acu am inteles de ce omu meu doarme de 2 ore si ceva. k sa fie fresh la meci bine k e ultimu.si pana la primavara numai aud de ei.

Lori e prea mare. e pt 3 luni si mi0e ca o pierd prin el cand plecam de la spital.
astea sunt o micuta parte din ce are. am luat din mai multe locuri. si kiabi, c&a, piata, mini prix. depinde unde le-am gasit

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 15 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

felicitari, carmen! bun venit pe lume, elena!
sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de cealalta si intreaga familie!
super grasunica la 36 de saptamani.

mai fetelor, pe mine ma apuca invidia cand ma gandesc cat mai am eu pana nasc...20 februarie. parca sta timpul in loc. pe de alta parte, parca ma tot gandesc ca trebuie sa profit de momentele astea in care frec menta toata ziua...david are aproape 4 ani, e mult mai usor de crescut decat un bebelush, plus ca sta la gradi toata ziua.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 30+ marc ioan ?
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

chiar mai devreme ma uitam si eu dupa cosmonaut si am gasit asta: http://www.okazii.ro/catalog/51307563/combinezon-captusit-cu-lana-.html#galerie

Mi-a placut ca e captusit cu lana. Cum vi se pare?

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

in legatura cu cheltuiala
Azi mi-a scos Mama ajutorul si alocatia total 120 lei...si am mers cu banii in buzunar javascript:insertsmilie('')la terenul nostru de la padure sa alegem un brad fain de normandia...si toanta de mine am mai f si 10 opriri prin oras...can ajung acasa...nu mai am banii..care-i astept de o luna de zile sa-mi scot pachetele de la posta...caci mai tin secret acasa
am bocit una mare...fa iara traseu..oras-la padure bezna...si am gasit banii in parcare la teren...dupa o ora de cautari si certuri...ca-s disperata pt banii aia...mai da-s ai mei vroiam sa mai iau ceva la bb
Abia mi-a trecut supararea

Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

in legatura cu cheltuiala
Azi mi-a scos Mama ajutorul si alocatia total 120 lei...si am mers cu banii in buzunar javascript:insertsmilie('')la terenul nostru de la padure sa alegem un brad fain de normandia...si toanta de mine am mai f si 10 opriri prin oras...can ajung acasa...nu mai am banii..care-i astept de o luna de zile sa-mi scot pachetele de la posta...caci mai tin secret acasa
am bocit una mare...fa iara traseu..oras-la padure bezna...si am gasit banii in parcare la teren...dupa o ora de cautari si certuri...ca-s disperata pt banii aia...mai da-s ai mei vroiam sa mai iau ceva la bb
Abia mi-a trecut supararea

Offf! Da bine ca i-ai gasit!

33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Bebelu- E frumiEu am dat 95 de lei pe ala alb pssst(secret)..dar nu aveau mai mic de 62

Mergi la inceput

Mada ;eu nu pot lua de la okazii..nu ma accepta cu userul vechi...si nu fac nou..caci am aceeasi adresa de mail si cica e flosit deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Offf Flori ce sa patesti tu. Macar bine ca i-ai gasit.

Laura

35+ cu

AMR 28 de zile

Mergi la inceput