Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mi-am amintit ...

Am vazut ieri copil balai carliontat de ioana, o scumpete , carutul lui bb yasmi, fain, de unde l-ai luat, detalii?? Eu vreau sa ii iau la anu' doar carutul fara landou. SI peisaje de basm din "tara lu' tunde" ... faineeeeeeeee!!!

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mirela, tu vrei musai sa faci motanii sagetatori sau de ce nu stai un picut mai linistita?
fata harnica, dar las-o mai usurel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitol nou

Laura

36+ cu AMR 27 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

[quote]citat din mesajul lui danina

Carmen si Codrutza [felicitari pt printzese, sa fie sanatoase si frumoase cu mult noroc in viata.
Carmen 3,800 kg.....nu fi dedeochi de buburuza.

Eu vreau sa fim capricorn, mama mea e si e o femeie f puternica si hotarata....chiar ca multi o dau ca ex si ca model de ambitie, asa ca mi-ar placea ca si Rebecca sa fie la fel.

Pt listutza ...dau si eu data de nastere.....8.05.1980 (Taur cu tot ce tb) .

38 sapt. Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina eu sunt nascuta in data de 09.05.1980 iar sotul meu 16.05 deci tauri totali amandoi si crede-ma ca sunt momente in care amndoi scoatem coarnele, dar ne revenim repede ;

32 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Roxana ma bucur ca esti tauras, am prietena care e nascuta tot pe 9 mai si ne intelegem perfect. Sotul e Rac si ne completam destul de bine.

38 sapt. Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput