Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bebelu sa vii cu vesti bune de la eco

33+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

nici eu nu cred foarte mult. stiu asa, in mare, despre caracteristicile zodiilor, dar nu citesc horoscopul.
se intampla sa-ti gasesti puncte comune cu cate cineva si sa descoperi ca esti nascut in aceeasi zodie cu el,
dar de exemplu eu sunt nascuta in aceeasi zi cu bunica mea. si ne intelegem atat de bine ca momentan nu ne vorbim si nu suntem DELOC la fel.

plus ca nici pe flavia nu o prea vad Pesti - ca la carte. si nici pe barbati-miu berbec, si tot asa.

o fi ceva, dar daca e sa fie stiinta, cred ca nu asa superficial ar trebui impartiti oamenii, in 12 categorii si alea caricaturizate.
parerea mea

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Carmen si Codrutza [felicitari pt printzese, sa fie sanatoase si frumoase cu mult noroc in viata.
Carmen 3,800 kg.....nu fi dedeochi de buburuza.

Eu vreau sa fim capricorn, mama mea e si e o femeie f puternica si hotarata....chiar ca multi o dau ca ex si ca model de ambitie, asa ca mi-ar placea ca si Rebecca sa fie la fel.

Pt listutza ...dau si eu data de nastere.....8.05.1980 (Taur cu tot ce tb) .

38 sapt. Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 6 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Eu scriu,numai ca dureaza ceva pana sunt moderate. pana acum nu am simtit ca sunt insarcinata, mi a fost foarte putin rau primele 3 luni si am avut probleme mari cu somnul, dormeam foarte mult si sotul meu era exaperat din cauza mea ca eu la ora 21 eram deja in lumea viselor. Bebelul din cate mi a zis la eco este bine, cu toate ca mie mi se pare un pic cam slabut, mai ales cand am vazut ce grasuni se fac in aceasta odisee...avea 1500 g in sapt 31, dar sa fie elsanatos ca are timp sa se ingrase dupa aia.
Va doresc din suflet la toate sa aveti bebei sanatosi si sa dea Dumnezeu sa ne bucuram de ei

31+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor..eu am plecat
va pupacesc pe toate si vb cand ma intorc,sper sa nu ratez vreo nastere,dar daca ratez spun de acum nastere usoara si bebe sanatos

Angie +33

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

Bun venit primelor buburuze ale odiseei!! Felicitari, mamicilor si refacere rapida!! Bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi!!

Multumesc inca o data pt. urarile de ieri, fetelor carora nu am apucat sa le multumesc.

Asa, ca noutati ... am gasit iar urme de dop, consistente, azi-dimineata. Sper totusi sa ma tina pana luni, sa nu nasc inca.

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

FELICTARI, CODRUTA! BINE-AI VENIT PE LUME, PUI MIC DE CODRUTA!

Angie, Bebelu, sa veniti cu vesti bune...

De Fluturas ce mai stiti? A plecat la medic zilele trecute si mai suspecta si ceva fisuri de membrane...

Cu zodiile...hm, astronomia si ce implica ea e stiinta, dar de aici pina la a citi 3 rinduri la horoscop zilnic si a lua de bun, e cale lunga...
Plus ca oamenii nascuti cu cezariana programata sau, ma rog, la comanda... sunt fara zodie. De ex, majoritatea cezarienelor se fac la 10-11 dimneata. Ascendentul (care e f important) se calculeaza in functie de ora nasterii, rezulta ca toti cezarienecii mici au acelasi ascendent... Plus ca daca doctorul sau mama hotarasc data nasterii... nu suna a cum au vrut astrii.
Si, eu stiu trei capricorni mici, rai, agitati si departe de a fi ingeri. Iar trei capricorni mari carierisi, profesionisti si seriosi. Nu putem incadra fiintele in tipare... decit vag, in lini mari.

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 32 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Am intrat sa felicit si eu prospetele mamici! Ce bucurie trebuie sa fie... Ma bucur ca toti bebelusii sunt bine :)
gabivalceanu mi-ai luat vorba din gura..cum mai poate fi vorba de horoscop cand nasterea e programata..nici eu nu cred in zodii..
Patricia ti-am vazut pozele..Suuuuuuper!!! Nu stiu cum ai reusit sa te mentii atat de bine, felicitarile mele! Cu ocazia asta am vazut ca albumul meu a disparut Stie cineva ceva? Oricum pun mana sa fac altul (vreau sa va arat palmieri plini de zapada), dar mi s-a parut ciudat..poate cineva..din greseala?
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Laura_Luiza acu vreo 2-3 sapt au disparut mai multe albume. Nu stim cine e autorul.
Ma bag sa fac caapitol nou.

Laura

36+ cu AMR 27 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sa nu dati cu pietre
cum a plecat al meu, am pus aspiratorul
si cireasa de pe tort am dat cu venish pe 2 mochete
sa fi vazut ditai casalotul cu fundu n sus, in genunchi, frecand cu peria
hai ca a fost ok sa ma asez in pozitia corespunzatoare, dar cand am dat sa ma ridic m a apucat rasul ca nu mai puteam

ca n filmele cu prosti

asta intr o camera, prin restul am dat din 2 in 2 cu aspiratorul
ar trebui sa dau cu mopul, dar cand ajunge soata
partea cu epilatul e iar de groaza, ca deh maine mergem la doftor, off multe tre sa faca omu

+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 11z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput