Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(142)
Raspunsuri - Pagina 2
numeioana spune:
Da, bebelu, e mare, trebuie sa fie 56 masura, cam asa...sau 0-3 luni, vezi si tu ce gasesti, ca nu sunt chiar asa ieftine.
mami de David si 38+ Iris
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bebelu86 spune:
ma gandeam eu
sper sa am noroc sa gasesc ceva mai ok k pret in big la tarabe. k am vazut k groaza de chestii marfa pt bb, doar ca tantaloaica de mine nu s-a uitat si la preturi.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
AMR 15 zile pana la marea intalnire
numeioana spune:
Patricia, unde esti? Iar muncesti mai mult decat trebuie? Cand te duci la Ionel sa vezi ce faci cu cezariana? L-am vazut un poza la cezariana.
Ma gandeam, ce ironie! Eu, care ma intorc in martie la munca m-as bucura mai mult sa iau stimulentul de 5 milioane, deci sa nasc dupa 1 ian, dar nu se poate.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bebelu86 spune:
asta e ursul
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria
babyleeks spune:
UAUUUUUU FELICITARI CARRMEN!!!!!
BUN VENIT PE LUME ELENUTZA
32 + Kevin Claudiu Daniel
numeioana spune:
La madutza_bra am vazut un costumas cam ca al meu. E f usor de imbracat, caci se desface cu fermoar pana jos, la piciorus. Nu e nevoie sa fie fara picioare, gen sac, e suficient sa aiba fermoare pe ambele picioare pana jos.
shubulina spune:
Am lipsit la moment!Tu-i mama ma-sii de treaba cu cine a inventat curateniile astea generale inainte de sarbatori.Numa la noi la romani vezi d-astea!!!
FELICITARI CARMEN!!!!MULTA SANATATE TIE SI LA FIFITA!!!
Asa,am vb si cu Simona,cica tot rau se simte,o doare tare operatia si are o stare generala de rau...Sper ca maine sa-i dea drumu acasa,dar nu are mare sperante.Bebitu e bine,doarme ,cand am vb eu cu ea vroia sa=l trezeasca sa-i dea sa pape,ca el facea nani.
Am auzit si niste craoneli pe acolo de la alti bebei,m-am inmuiat toata
33+ cu
Vineeeeee!!! +/- 30 zile
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
so asta are fermoar si capse de sus pana jos. si la manute si la picioruse... se desface k un cearceaf.
numeioana spune:
Ce de hainute ai luat pt bebe!! Si ce frumoase si colorate sunt!!! De unde le-ai luat? Ursul e cam lungut, cracii lui vor fi goi mullt timp, mai ales ca bebeii isi tin picioarele flexate in primele luni...
angieangie spune:
Bebelu..azi e meciul decisivsper sa bata Steauasau sa faca macar egal sa se califice
(tara arde si baba se piaptana)ce discutii serioase aveti voi aici si m-am trezit si eu cu meciul meu
Angie +33
bebe jucaus