Ce fel de mame (2) & altele

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Xio, nu m-am uitat nciodata pen ca nu-mi place actrita.Mai mult, a indraznit sa o critice pe MM, ceea ce nu ii pot ierta.
Ruxij, exact:cand apar copiii se schimba treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Voi vreti sa negam ceea ce suntem, sa renuntam la calitatile noastre [t ca sa fim ca barbatii? Pai sunt ei, de ce mai e nevoie safim si noi ca ei? Am scris mai demult tot aici: dreptul de a alege sa faci ce vrei cu viata ta, da!Dreptul de a fi tratata identic ca orice alta fiinta umana, de catre celalalte fiinte umane, da. Nu stiu dc stii reclama cu "zboara puiule, zboara!" as adauga eu cine te tine? Dar numi veni mie cu flase pretentii ca esti 24 din 24 prezenta perfect si acasa si la cariera, si in pat epilata si in cluburi sau mai stiu eu pe unde socializezi, mama minunata, etc ca nu cred, si asta e un curent care se tooot vantura pe la nasul alora care isi recunosc limitele. Pot sa dezv, n-am timp.
Si dc au fost vremurile scuza expresia, kkcioase , amu ni tre sa fie la fel, ca or trait oameni si or crescut copii si asa?
Pt mine dnele amintite nu au luptat. Nu-mi veniti cu tot felul de cellibatare mai convinse sau mai de nevoie ajunse sa lupte pt a fi vazute cumva si ele. Acre, acre,acre. Da, da au fost si profesionise, arse pe dinlauntru de patima studiului sau mai stiu eu ce pasiune dorita sa si-o indeplineasca, no si? Cate au vrut sa fie cu adevarat deschizatoare de drumuri si nu le-au pasat de fpat de dorintele lor, punct? Sau pus capat nedreptatilor in lume asupra femeilor acum? NU. Doar e mai sus stacheta, pretentiile sunt mai mari. Iar maternitatea vaz eu bine ca difera din pacate de la femeie la femeie.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Nu poti sa fii 24/24 prezenta peste tot ,dar le poti balansa pe toate bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

lucialu, cine e MM?

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Marylina, mai
Iulia, iti doresc un an nou fericit, insa as aprecia dc mie mi-ai da ignore.Fara suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

acum in ajun de an nou, am ajuns la concluzia ca putem fi tot ceea ce ne dorim noi sa fim. ( indiferent de cati cromozomi avem ).
referitor la egalitatea dintre femei si barbat ( si ma refer exact la semnul de egal "=" ) eu nu cred ca exista si nici nu ar fi frumos sa existe pentru ca , in opinia mea, femeia si barbatul ar trebui sa se completeze unul pe altul pentru a exista o egalitate.
atata timp cat genetic nu exista egalitate acolo unde e plus ar trebuie sa existe un minus si invers, pentru ca ecuatia sa fie perfecta.
suntem xx si xy si putem , fiecare dintre noi, ajunge acolo unde ne dorim cu adevarat.
asta e spiritul secolului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Eu ti-am urat somn usor, dar daca preferi ignore, ignor sa fie.

La multi ani! Tie si la restul participantelor la subiect, si un an mai bun, cum vi-l doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

acum in ajun de an nou, am ajuns la concluzia ca putem fi tot ceea ce ne dorim noi sa fim. ( indiferent de cati cromozomi avem ).
referitor la egalitatea dintre femei si barbat ( si ma refer exact la semnul de egal "=" ) eu nu cred ca exista si nici nu ar fi frumos sa existe pentru ca , in opinia mea, femeia si barbatul ar trebui sa se completeze unul pe altul pentru a exista o egalitate.
atata timp cat genetic nu exista egalitate acolo unde e plus ar trebuie sa existe un minus si invers, pentru ca ecuatia sa fie perfecta.
suntem xx si xy si putem , fiecare dintre noi, ajunge acolo unde ne dorim cu adevarat.
asta e spiritul secolului!

alina

Egalitate in drepturi, nu in masa musculara, gabarit sau hormoni!

La muli aaaani!!!!!!!!!!!

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

La Multi Ani !

p.s. egalitatea in drepturi exista astazi, numai ca fiecare persoana o foloseste asa cum vrea ea. adica libera alegere.
sunt convinsa ca cine vrea sa fie neurochirurg poate sa fie , indiferent de sex. trebuie numai sa fi capabil sa faci asta, atata tot.

referitor la hormoni, eu nu am auzit niciodata un barbat scuzandu-se ca are nervi, sau o stare aiurea, sau nu stiu ce dureri de spate, fata, laterale, doar pentru ca e la ciclu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Nici Spania nu sta mai bine la capitolul egalitate in drepturi.
www.hotnews.ro/stiri-international-8170362-spania-mamele-isi-grabesc-nasterea-mai-prinda-ajutorul-2-500-euro-stat.htm" target="_blank">Cica-i coada mare in saloanele de nasteri la ora asta. Caci cine naste peste trei ore ... ghinion.

Cine-i premier la Madrid? Bocatero?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

a_alinta, sa stii ca in grupul meu de prietene folosim des expresia "e la ciclu" cand vorbim despre toanele inexplicabile ale partenerilor nostri. Desi noi nu prea ne plangem de PMS in general.

E poate cel mai amar topic pe care l-am urmarit pe DC in mult timp... de la iluzia despre minunata viata a femeilor inmanusate patronand arte la feministe neepilate la lipsa de performanta a femeilor si la obtuzitatea in ce priveste misoginismul in ziua de azi (eu, care in viata anterioara am lucrat in vanzari de echipamente IT si n-am prezentat credibilitate decat foarte foarte greu, era mult mai in serios luat un pusti new-entry care habar n-avea, ca doar femeile nu se pot pricepe in viata lor la tehnica...) deschideti ochii! Cel putin in Ro, egalitatea e cel mult pe hartie, sau nici macar...
In fine, eu imi duc fata sa traiasca in alta tara. Mai ales ca are temperament de inginer...

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput