Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ele,ce burtica ai avut,am pus si eu poze pe mail,eu am avut burtica mica,pana in decembrie,cand deodata am luat proportii,pozele nu sunt chiar clare.Eu imi doresc sa fiu asa rotunjoara la fata(cum eram atunci),picioare faine...eee bine ca sunt sanatoasa

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Noi azi am fost la serbare. Pitica timiduta la inceput, apoi se chinuia sa consoleze o fetita care se speriase de Mosul. A spus poezia fara sa se intimideze, a vorbit cu toata lumea, asa cum ii e stilul. Parca nu mai e asa speriata de gradi.
M-au impresionat piticii, asa cum spunea si Dastefa, unii erau fascinati de Mos, s-au catzarat singuri pe genunchii lui, altii au inceput sa planga si s-au refugiat in bratele parintilor, toti insa cu ochisorii stralucitori cand si-au vazut cadourile. Si ma gandeam cat de putin le trebuie sa fie fericiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ele,ce burtica ai avut,am pus si eu poze pe mail,eu am avut burtica mica,pana in decembrie,cand deodata am luat proportii,pozele nu sunt chiar clare.Eu imi doresc sa fiu asa rotunjoara la fata(cum eram atunci),picioare faine...eee bine ca sunt sanatoasa

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

ce burtica micuta ai avut ...straluceai ...ai fost o graviduta foarte frumusica ...iar acum esti o mamica si mai si
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Noi azi am fost la serbare. Pitica timiduta la inceput, apoi se chinuia sa consoleze o fetita care se speriase de Mosul. A spus poezia fara sa se intimideze, a vorbit cu toata lumea, asa cum ii e stilul. Parca nu mai e asa speriata de gradi.
M-au impresionat piticii, asa cum spunea si Dastefa, unii erau fascinati de Mos, s-au catzarat singuri pe genunchii lui, altii au inceput sa planga si s-au refugiat in bratele parintilor, toti insa cu ochisorii stralucitori cand si-au vazut cadourile. Si ma gandeam cat de putin le trebuie sa fie fericiti...

ai cea mai tare fetita ...auzi tu sa consoleze pe altii ......cred ca esti tare mandra

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

BF... las' ca o lacrimuta de fercire face bine la suflet din cand in cand! spor la work work...

lollo, bine sintetizat... cat de putin le trebui ca sa fie fericiti...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Cata dreptate ai...
Cat de putin le trebuie sa fie fericiti...
Ar trebui sa invatam de la ei si sa ne bucuram pt lucrurile mici caci astea dau frumusete vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Fetele help!!! Am facut o sinuzita si am inceput antibioticul. Dupa 2 zile am inceput sa am simptome de infectie urinara. Nu pot sa fac urocultura ptr ca acum, sub antibiotic, e neconcludenta. Stiti ceva leacuri babesti? Am luat Urinal si un ceai din codite de cirese, dar tot ma simt nasol, merg la baie din 5 in 5 minute si ma doare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Ca tot vorbeati de sarcina....am pus 3 poze...de unde am plecat, adica cum aratam in august 2009 - cand eram in 3 luni si ceva - si cum am ajuns la mijlocul lui ianuarie 2010, cu 2 sapt inainte de nastere.
Doamne,....cata eram!!!

Mergi la inceput

Citat:

Fetele help!!! Am facut o sinuzita si am inceput antibioticul. Dupa 2 zile am inceput sa am simptome de infectie urinara. Nu pot sa fac urocultura ptr ca acum, sub antibiotic, e neconcludenta. Stiti ceva leacuri babesti? Am luat Urinal si un ceai din codite de cirese, dar tot ma simt nasol, merg la baie din 5 in 5 minute si ma doare...

Pe mine ma mai ajutau baile de abur (ceai de galbenele pus intr-un lighean si ma puneam si eu deasupra infofolita cu un prosop, atat cat suportam)

sa te faci cat mai repede bine ca tare neplacute sunt infectiile alea ...

Mergi la inceput

Fetelor ... ....unde ati facut voi calendarele ...ma intereseaza sa stiu pret si daca sunt gata pana de Craciun???

Mergi la inceput