Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (182) LMA Kiti!
Raspunsuri - Pagina 11
alexutzzza spune:
Va multumim mult de aprecieri. Sticlele de vin de pe comoda sunt un pic mai in spate, nu ajunge la ele, dar mai are sticle de vin si pe podea pe care le da de-a dura si le alearga ca pe mingii, dar nu a spart nimic pana acum. Bine, multa lume imi zice ca-s inconstienta cu sticlele alea, dar deocamdata nu a atentat grav la ele, numa se distreaza urmarindu-le prin casa cum se rostogolesc. Pe TV mai pune mana, e plin de amprente ecranu' dar nu trage de el si oricum e mereu mustrat cand atinge TV ul asa ca nu prea "se da" la el. Cred ca ar trebui sa pun si poze cu Yannis dupa ce l-am certat ca a atins TV-ul sa-l vedeti cum se plange .
Fac si pun poze cu bradul dar nu prea am lumina ca lumea azi
de Yannis
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea gata, am pus si eu la facut un ceai negru cu portocale si mandarine ca prea mi-ati facut pofta... elefantica... sunt nostalgica pt ca mi-e dor de celelalte fete care nu ne mai scriu. unele cu motiv, altele fara... dar am prins drag de fiecare in parte si ma gandesc la ele si la pufuletii lor des... sunt nostalgica pt ca anul trecut pe vremea asta iesisem din spital si eram amarata ca pastaia mea e mica si nu stiam de ce. acum, il am langa mine si nu-mi vine sa cred... aseara a selectat sotul 12 poze (ian, feb, etc.) sa facem calendare personalizate pt bunici si nasi pt 2011, si mi-au dat lacrimile... era atat de mic incat si cea mai mica caciulita ii statea pe cap ca un coif, incet incet a devenit bebelus, acum e un baietel frumos si dulce... copil, baietel, si totusi cand e bolnavior scanceste si plange ca atunci cand avea o zi. tot bebelusul meu este. l-am dus azi la dr. sa-l consulte si pe drum spre casa era obosit, plangea... l-am intors cu fata la mine in port-bebe, asa cum nu l-am mai dus de la 4 luni, si mi-a adormit la piept pentru prima data de 7 luni incoace. am ajuns acasa, l-am dezbracat usurel, doarme si acum... ma gandesc la ayanna, ca e ocupata si stresata si poate am suparat-o ieri cand i-am zis ca ar trebui sa fie bucuroasa ca ia o pauza. inainte sa adorm, aseara, ma gandeam ca macar ea ARE UNDE sa mearga. cineva o asteapta si depinde de ea. eu, alexutzza, poate si altele, care nu mai avem unde sa ne intoarcem la serviciu, ce sa mai spunem? ma gandesc sa ii fac multe poze si multe filme puiului meu sa ii pot arata anul viitor ca "uite, a fost si anul trecut mosul la tine, vezi?" ma intreb daca la fel imi vor da lacrimile cand voi privi luna de luna, bebelusul meu crescand mare, devenind copil, baiat, barbat... iar eu voi trai in trecut, cu gandul la prima zi cand l-am adus acasa si l-am pus la san, cu lacrimi in ochi... ei, vezi? din cauza asta nu voiam sa povestesc... pt ca imi dau lacrimile si realizez ca sunt mamica fericita... si am motive sa multumesc cerului pentru tot! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
mi-au dat lacrimile citindu-te....mi-a mers direct la inima pt o mamica fericita
Mami de Diana - 31.12.2009 -
Eleysa spune:
citat din mesajul lui simplicity Ele ma innebunesti cu ceaiurile alea,suna tare bine,dar la gust cum sunt?Eu ii mai dau la Ariana ceai,ce e drept fff rar(numai atunci cand vad ca are tendinte de constipare-ii dau de musetel),in rest apa si tt la greu;eu nu ma prea pricep daca e bine sau nu cu ceaiurile,dar nu prea imi vine sa ii dau,nu stiu de ce,prefer apa/tt,acum tu stii mai bine ce e ok pt fetita ta Miremia,Plateea Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them" |
Spre surprinderea mea sunt fooooooooarte bune si la gust ...pai cum inca nu bei ceaiul de ora 5??? hmmm...
Isabelei ii dau ceaiuri ...apa nu bea si am vazut ca simte nevoia de altceva in afara de tzitzi, oricum mai mult de 100 ml nu bea...dar ii dadeam ceaiuri de bb...pe asta scrie ca e pentru copii...d-asta ma intrebam eu daca e ok
Am admirat si eu pozele cu doua frumoase ...cu o mamica tinerica si o printesa adevarata langa brad
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
citat din mesajul lui plateea gata, am pus si eu la facut un ceai negru cu portocale si mandarine ca prea mi-ati facut pofta... elefantica... sunt nostalgica pt ca mi-e dor de celelalte fete care nu ne mai scriu. unele cu motiv, altele fara... dar am prins drag de fiecare in parte si ma gandesc la ele si la pufuletii lor des... sunt nostalgica pt ca anul trecut pe vremea asta iesisem din spital si eram amarata ca pastaia mea e mica si nu stiam de ce. acum, il am langa mine si nu-mi vine sa cred... aseara a selectat sotul 12 poze (ian, feb, etc.) sa facem calendare personalizate pt bunici si nasi pt 2011, si mi-au dat lacrimile... era atat de mic incat si cea mai mica caciulita ii statea pe cap ca un coif, incet incet a devenit bebelus, acum e un baietel frumos si dulce... copil, baietel, si totusi cand e bolnavior scanceste si plange ca atunci cand avea o zi. tot bebelusul meu este. l-am dus azi la dr. sa-l consulte si pe drum spre casa era obosit, plangea... l-am intors cu fata la mine in port-bebe, asa cum nu l-am mai dus de la 4 luni, si mi-a adormit la piept pentru prima data de 7 luni incoace. am ajuns acasa, l-am dezbracat usurel, doarme si acum... ma gandesc la ayanna, ca e ocupata si stresata si poate am suparat-o ieri cand i-am zis ca ar trebui sa fie bucuroasa ca ia o pauza. inainte sa adorm, aseara, ma gandeam ca macar ea ARE UNDE sa mearga. cineva o asteapta si depinde de ea. eu, alexutzza, poate si altele, care nu mai avem unde sa ne intoarcem la serviciu, ce sa mai spunem? ma gandesc sa ii fac multe poze si multe filme puiului meu sa ii pot arata anul viitor ca "uite, a fost si anul trecut mosul la tine, vezi?" ma intreb daca la fel imi vor da lacrimile cand voi privi luna de luna, bebelusul meu crescand mare, devenind copil, baiat, barbat... iar eu voi trai in trecut, cu gandul la prima zi cand l-am adus acasa si l-am pus la san, cu lacrimi in ochi... ei, vezi? din cauza asta nu voiam sa povestesc... pt ca imi dau lacrimile si realizez ca sunt mamica fericita... si am motive sa multumesc cerului pentru tot! I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
multumesc ca ne-ai impartasit si noua...mi-au dat lacrimile si am realizat ca intr-adevar ei vor creste si noi vom incepe sa traim din ce in ce mai mult din amintiri ...dar amintiri care ne fac atat de fericite ...
foarte frumoasa ideea cu calendarul ...ma gandisem si eu asta vara dar am uitat pana acum ...merci ca mi-ai amintit
si mie imi este dor de fetele care nu mai intra ....am inteles si n-am inteles de ce ...dar nu vreau sa comentez...cert este ca mi-e dor ......poate totusi ne mai citesc dupa cortina ...pentru ele multi si
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
plateea spune:
roxy, lasa ca nici cu diana nu mi-e rusine... macar e fetita...mai mamoasa, mai lipita de tine, ai pe cine sa strangi in brate...
off... frumoasa si abia astept revelionul... sa uram LMA...dublu!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
Dece cand termini curatenia vezi ca ai PM
simplicity spune:
Acum ma uitam la pozele de cand eram graviduta,de anul trecut pe vremea asta,ce tanjesc sa arat ca atunci....nu vreti sa punem in album si o poza cu noi gravidute,ca eu nu v-am prins,cred ar fi frumos,spun si eu
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"
Eleysa spune:
citat din mesajul lui simplicity Acum ma uitam la pozele de cand eram graviduta,de anul trecut pe vremea asta,ce tanjesc sa arat ca atunci....nu vreti sa punem in album si o poza cu noi gravidute,ca eu nu v-am prins,cred ar fi frumos,spun si eu Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them" |
am trimis invitatie ...le puteti vedea la fel k pe ale lui cris.d .......
rox_y spune:
se vede ca vine Craciunul...toata lumea e nostalgica
Lucia super cartuliile...abia astept sa creasca Diana mare sa le incercam sau sa le fac pe ziua ei anii urmatori
Mami de Diana - 31.12.2009 -
blue_flower spune:
mai, mami de pastaie, nu ma fa sa bocesc, ca sunt la servici...
am mai pus si niste colinde sa cante la laptop si ma molesesc de tot.
Edit: azi am dus la printat poze pt rame foto de facut cadou de craciun la bunici.
8 poze, decupate in feluri diferite, puse e o rama mare.