FIV in Ungaria 122
Raspunsuri - Pagina 15
morareza spune:
Mada81lina, am incercat si eu sa-ti trimit pm, dar nu prea mi-a iesit. Desi suntem aici la FIV in Ungaria, va pot da detalii despre cum a decurs consultatia la clinica din Wels, adordare etc.
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rubia ariadna avem o printesa de 5 luni si 2 sapt deja;deh cioara isi lauda puiu pe toata lumea |
Sa va traiasca! Sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurie!
Ce ma bucur pentru voi!
tannoo25 spune:
cred ca merita citit:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/programe-nationale-de-sanatate-pentru-prevenirea-cancerului-si-fertilizare-in-vitro-916919.html
violeta70 spune:
Tannoo25 pentru ca esti mai mult prezent aici, iti spun Felicitari (s-a elucidat enigma). Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, un bebelush sau de ce nu 2, sanatosi si norocosi. Sarcina usoara lui Betty!
Mirela Felicitari si aici! Sa va bucurati de ei!
Gyongyi
Un An Nou plin cu impliniri si bucurii!
Pupici
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 fetelor, declar FIV 3 - budapesta/peter kovacs - REUSIT |
felicitari tanno! sarcina usoara mamicii
mirela, te asteptam cu vesti bune despre motanei!
joannaalx bafta la injectat! ce anu vrei sa stii despre injectare?
atelocin74 multumim pt vestile despre flacaii Mirelei! maricei baietii! sa-i traiasca, sa fie sanatosi si mancaciosi
rubia, sa-ti traiasca printesa
denisa esti dulce si simpatica, asa cum te stiu eu! Cu forta si mobilizare pentru noul an!
samira33 ma bucur sa te citesc iti doresc un an nou plin de impliniri!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
tannoo25 spune:
alla, un mare pentru tine si
violeta, ma bucur ca a fost risipit misterul si merci pentr gandurile tale bune,
denisa220972 spune:
alla76 sunt plina de energie, fac praf tot ce prind, trei luni am pauza de Fiv, mi-am mutat bagajele la protectie acum.
si sa-mi dai vesti bune
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.