FIV in Ungaria 122

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Rubia, inteleg ca a a avut mana buna si la tine dr.Kovacs, ma bucur mult ca ti-a prins bine sfatul meu cu progesteronul injectabil si cel de a merge la Budapesta Nu stiu daca ai nascut sau urmeaza? ca sa stiu ce-ti urez

Tanoo, sarcina usoara sotiei si sa aveti un bebe (sau doi?) sanatos/sanatosi!

Mirela, sa-ti traiasca motaneii, sa fie sanatosi si sa va bucure toata viata!

Sarbatori Fericite tuturor si un An Nou mai bun ca toti ceilalti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

ariadna avem o printesa de 5 luni si 2 sapt deja;deh cioara isi lauda puiu

pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

@ denisa
ma intreseaza efectele asupra organismului....am inteles k unele persoane au luat f mult in greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

joannaalx Eu sunt una dintre fericite/nefericite care nu am luat in greutate nici macar o 100g in urma celor 3 FIV-uri, efecte negative, parerea mea este ca orice tratament luat are un efect negativ asupra organismului in timp, singurul lucru pe care l-am observat este degradarea parului, dintr-un par sanatos ,ondulat si des, mai am doua fire pe trei carari, adica de un dus, dar asta sa fie singura mea problema si sa reusesc la al 4 Fiv, ca i-mi pun eu o peruca, si sa ma tina DD sanatoasa. Daca scrie la destinul meu sa mor de cancer ovarian , macar sa stiu de unde mi-se trage, dar am avut o cunostinta care a murit de cancer ovarian, nu a facut nicio stimulare, niciun FIV-uri, chiuretaj nici atat, a avut doua sarcini OK.
Ultima parte a mesajului sa nu o bagi in seama , fiindca sunt intr-o zi foarte "vesela".
Doamne ajuta sa fie bine, fi relaxata ca daca te stresezi nu rezolvi nimic,

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

fetelor, relax cu cancerul ovarian! uite aici:

http://www.ivf.net/ivf/no-overall-increase-in-cancer-risk-following-ivf-treatment-study-finds-o5561.html

cat despre efectele celor 3 FIVuri, in afara de cele financiare, adica golirea buzunarelor, pot sa zic ca a avut efecte psihologice:
stres, depresie, certuri, vacante amanate...

in rest, nu m-am ingrasat si n-am patit nimic altceva, iar dragul meu partener de suferinta a devenit expert la facut injectii subcutanate si intramusculare!

asa ca, optimism si bafta!

Gabi+26
placenta previa centrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

multumesc fetelor de info.....si sper sa fie bine pt toata lumea anul urmator.Eu sunt la primul fiv de aceea am atatea nedumeriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Sa fie si ultimul, sa reusesti, sa treci repede la odisee.
Daca mai ai nelamuri intreaba si fetele iti vor raspunde, tu trebuie sa gandesti pozitiv.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui morareza

Intre timp, mergand pe principiul "schimbi locul, schimbi norocul" am mers la o consultatie in Wels unde o voi lua de la 0 cu un nou FIV in martie.

Buna,
Am vrut sa-ti scriu PM dar am vazut ca nu il ai activat. Si eu ma gandesc sa fac toamna viitoare FIV la Wels. Daca esti draguta, poti sa-mi dai informatii in martie, cum decurge totul, cum sunt doctorii, preturi etc.
Multumesc mult

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

buna fetelor
AM DE DONAT URMATOARELE MEDICAMENTE
-MENOGON 5 FIOLE
-ORGALUTRAN 5 FIOLE
-DECAPEPTYL 3 FIOLE
-UTROGESTAN 2 CUTII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup unguroaicelor

n-am cedat psihic...nu m-am dus pe campii cu capusoru' din cauza de nereusita....dar daca tot n-am ramas gravi....am intors casa cu dosu-n sus...am fost si plecati...etc etc etc.

si am venit sa va doresc un An Nou fericit...sa aveti numai impliniri,sa fiti sanatosi...etc etc...alea,alea...stiti voi...tot ce va doriti sa vi se implineasca.

v-am pupat.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput