FIV in Ungaria 122
Raspunsuri - Pagina 14
ariadna33 spune:
Rubia, inteleg ca a a avut mana buna si la tine dr.Kovacs, ma bucur mult ca ti-a prins bine sfatul meu cu progesteronul injectabil si cel de a merge la Budapesta Nu stiu daca ai nascut sau urmeaza? ca sa stiu ce-ti urez
Tanoo, sarcina usoara sotiei si sa aveti un bebe (sau doi?) sanatos/sanatosi!
Mirela, sa-ti traiasca motaneii, sa fie sanatosi si sa va bucure toata viata!
Sarbatori Fericite tuturor si un An Nou mai bun ca toti ceilalti!
rubia spune:
ariadna avem o printesa de 5 luni si 2 sapt deja;deh cioara isi lauda puiu
pe toata lumea
joannaalx spune:
@ denisa
ma intreseaza efectele asupra organismului....am inteles k unele persoane au luat f mult in greutate.
denisa220972 spune:
joannaalx Eu sunt una dintre fericite/nefericite care nu am luat in greutate nici macar o 100g in urma celor 3 FIV-uri, efecte negative, parerea mea este ca orice tratament luat are un efect negativ asupra organismului in timp, singurul lucru pe care l-am observat este degradarea parului, dintr-un par sanatos ,ondulat si des, mai am doua fire pe trei carari, adica de un dus, dar asta sa fie singura mea problema si sa reusesc la al 4 Fiv, ca i-mi pun eu o peruca, si sa ma tina DD sanatoasa. Daca scrie la destinul meu sa mor de cancer ovarian , macar sa stiu de unde mi-se trage, dar am avut o cunostinta care a murit de cancer ovarian, nu a facut nicio stimulare, niciun FIV-uri, chiuretaj nici atat, a avut doua sarcini OK.
Ultima parte a mesajului sa nu o bagi in seama , fiindca sunt intr-o zi foarte "vesela".
Doamne ajuta sa fie bine, fi relaxata ca daca te stresezi nu rezolvi nimic,
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Gabi_B spune:
fetelor, relax cu cancerul ovarian! uite aici:
http://www.ivf.net/ivf/no-overall-increase-in-cancer-risk-following-ivf-treatment-study-finds-o5561.html
cat despre efectele celor 3 FIVuri, in afara de cele financiare, adica golirea buzunarelor, pot sa zic ca a avut efecte psihologice:
stres, depresie, certuri, vacante amanate...
in rest, nu m-am ingrasat si n-am patit nimic altceva, iar dragul meu partener de suferinta a devenit expert la facut injectii subcutanate si intramusculare!
asa ca, optimism si bafta!
Gabi+26
placenta previa centrala
joannaalx spune:
multumesc fetelor de info.....si sper sa fie bine pt toata lumea anul urmator.Eu sunt la primul fiv de aceea am atatea nedumeriri.
denisa220972 spune:
Sa fie si ultimul, sa reusesti, sa treci repede la odisee.
Daca mai ai nelamuri intreaba si fetele iti vor raspunde, tu trebuie sa gandesti pozitiv.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
mada81lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui morareza Intre timp, mergand pe principiul "schimbi locul, schimbi norocul" am mers la o consultatie in Wels unde o voi lua de la 0 cu un nou FIV in martie. |
Buna,
Am vrut sa-ti scriu PM dar am vazut ca nu il ai activat. Si eu ma gandesc sa fac toamna viitoare FIV la Wels. Daca esti draguta, poti sa-mi dai informatii in martie, cum decurge totul, cum sunt doctorii, preturi etc.
Multumesc mult
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
dandanutz spune:
buna fetelor
AM DE DONAT URMATOARELE MEDICAMENTE
-MENOGON 5 FIOLE
-ORGALUTRAN 5 FIOLE
-DECAPEPTYL 3 FIOLE
-UTROGESTAN 2 CUTII
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
n-am cedat psihic...nu m-am dus pe campii cu capusoru' din cauza de nereusita....dar daca tot n-am ramas gravi....am intors casa cu dosu-n sus...am fost si plecati...etc etc etc.
si am venit sa va doresc un An Nou fericit...sa aveti numai impliniri,sa fiti sanatosi...etc etc...alea,alea...stiti voi...tot ce va doriti sa vi se implineasca.
v-am pupat.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2