BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Alina, iti multumesc din suflet.
Iti dau PM.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ok, nu ai PM activat.
Deci, eu ma pregatesc de FIV si progesteron injectabil este cred singurul lucru pe care nu l-am incercat, asa ca...voi face si asta.

Cum se fac? Zilnic cate una? ajutati-ma si pe mine pls. Si de cand? si unde se injecteaza si cum? intramuscular, sau subcutanat?

Alina, opreste-mi te rog tot ce poti. Ma rog la DD sa nu mai ai nevoi, sa fie totul ok.

Spune-mi te rog cum te pot contacta.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Ingeras ai PM

Alina 10+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

tocmai mi-au ajuns si mie flacoanele de dipheriline de 0,1mg si maine dimineata trebuie sa incep tratamentul. nu am mai primit nici o indicatie de la cei de la biogenesis, nici nu stiu daca lucreaza in perioada asta.
deci ce seringi si ce ace imi trebuie?seringi de insulina am inteles, dar acele lor sunt bune sau imi iau unele mai subtiri.si unde se fac in burta mai exact?o sa merg maine dim la medicul de fam dar daca aia nu stie?
multumesc

Mergi la inceput

gata, am rezolvat, am vb la biogenesis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui filipac1979

tocmai mi-au ajuns si mie flacoanele de dipheriline de 0,1mg si maine dimineata trebuie sa incep tratamentul. nu am mai primit nici o indicatie de la cei de la biogenesis, nici nu stiu daca lucreaza in perioada asta.
deci ce seringi si ce ace imi trebuie?seringi de insulina am inteles, dar acele lor sunt bune sau imi iau unele mai subtiri.si unde se fac in burta mai exact?o sa merg maine dim la medicul de fam dar daca aia nu stie?
multumesc

filipac1979 seringa de insulina este foarte buna, iti mai trebuie niste ace mai mari sa le folosesti la dizolvare, vezi ca seringile de insulina sunt de doua tipuri, unele la care se detaseaza acul iar la unele nu, sunt ace fixe, iti trebuie cu ac detasabil, sa poti sa-l scoti sa introduci acul mai lung ptr. dizolvarea, daca te descurci cu acul cel mic de la seringa este ok.
Injectia se face subcutanat in jurul buricului lateral , la o distatanta de cca 5 cm stanga - dreapta, in calocelul de salvare al nostru.
Eu puneam doua degete si de acolo incepeam sa intep
Sa fie intr-un ceas bun

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

donez urmatoarele medicamente
MENOGON 5 FIOLE
DECAPEPTYL 3 FIOLE
UTROGESTAN 2 CUTII
ORGALUTRAN 5 FIOLE

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Am trecut deja de a doua injectie cu dipheriline, de sambata mi le fac singura dar chiar mi se pare f ok. Numai ca ar fi bun un colacel de grasime pt treburile astea, ca eu chiar n-am
fetele daca de pe 8 incep stimularea care va dura vreo 10-12 inseamna ca in aceasta perioada voi merge la eco f des?eu sunt din provincie si trebuie sa vad cate zile imi iau liber. la punctie si dupa imi voi lua oricum vreo saptamana dar as vrea sa stiu daca am nevoie si inainte.
cine mai face in ianuarie fertilizare?ma lasati singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

filipac - din cate stiu eu, cam o data la 2 zile.

Mergi la inceput