BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)
Raspunsuri - Pagina 6
ingeras26a spune:
Craciun Fericit! sa dea Dumnezeu sa va aduca atat moshul cat si anul nou tot ceea ce va doriti!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
goldi spune:
Catalina ... io, cu ale mele ... stii si tu .... cand sa imi iau avant si sa zic ca viata poate fi si normala, se mai intampla ceva care sa ma potoleasca .
In principiu, numaram zilele .
Cred ca te asteapta un Craciun superb cu micuta Anastasia . Imi inchipui cat de plina de fericire este inima ta si a sotului ... intr-adevar pt asta merita fiecare clipa de chin .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
filipac1979 spune:
intrebare:
voi ce stiti cam cat costa dipheriline-ul de 0,1?in jur de 134 lei cutia cu 7 flacoane sau 134 fiola?ca am fost la 2 farmacii si am obtinut 2 preturi diferite.
multumesc mult
ingeras26a spune:
134 7 fiole.
Denumire Buc Cost ron
FIV 9,700
ICSI 12,500
clexane 30 430
eco 1 170
estradiol 57
menopur 12 960
puregon 900ui 1,370
puregon 300ui 490
pregnyl 10.000ui 70
diphereline 16 307
diphereline 12 115
seringi 100 50
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
Rock68 spune:
Dragele mele,
Va doresc Craciun Fericit si un An Nou mai bun, cu sanatate si bucurii!
Sa dea Domnul sa reusiti tot ce v-ati propus!
Arianna_M spune:
Va doresc un Craciun Fericit si multa sanatate pt k este mai buna decat toate !!!
6 +
iulia_1977 spune:
Iubitele mele va doresc un CRACIUN FERICIT si un AN NOU plin de bucurii; sa va ajute D-ZEU sa va indepliniti toate dorintele, in special acea dorinta, stim noi care
LA MULTI ANI !!!
Iulia
catalina2307 spune:
La multi ani , dragelor!
Pt. noi a fost in sfarsit Craciunul. Dupa multi ani, am asteptat si ne-am bucurat de Craciun.
goldi - si cat mai vem de numarat?
ingeras26a spune:
Fetele, de unde fac si eu rost de progesteron injectabil?
Vreau sa incerc si asa in ian...
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Fetele, de unde fac si eu rost de progesteron injectabil? Vreau sa incerc si asa in ian... Ingeras, mami de Maya Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu... 5 sarcini pierdute 5-8 sapt 1 extrauterina 1 FIV nereusit (6 blasto AA) |
Mi-am procurat Prontogest din Italia pt. FIV-ul de care ma pregateam si i-ti pot dona vre-o 10 fiole.
Restul le pastrez, in caz ca Doamne fereste voi avea nevoie de ele, si daca nu...le voi dona si pe acelea.
Pupici !
Alina 10+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani