BIOGENESIS FERTILITY CENTER (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nu stiu de ce da am io asa un feeling ca biogenesisu o plateste pe catalina in ovule sa le agate baneru si daia nu va ies voua ouale la numar...da acu ce atata suparare ca nici lu nastase nu ii ieseau si ete ce bine o duce si nu s-a mai necajit atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

La Multi Ani pt Maya!
Sa fie sanatoasa alaturi de mami si tati si sa vina si surioara/fratiorul!
Cred ca s-a discutat destul de ieri de banere, reclame, etc si ar tb sa revenim la menirea acestui forum.
Eu am facut FET in noiembrie, nereusit, deocamdata iau o mare pauza insa tot la Biogenesis ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Coco ai grija de tine, ia o pauza ca dupa aia sa dai marea lovitura!

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Va multumesc din suflet pt urari!

Rock ma bucur ca esti mai binisor, asa, cat se poate in situatia data...

Eu sper ca in ian sa pot face FIV (sa nu mai intervina diverse, ca insarcinata promit sa nu mai raman pana atunci, ca iau pastile - nu ca asta ar fi si scopul FIV-ului, dar...). La Biogenesis.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

Buna dimineata,
Pentru ca tocmai am primit mail de la clinica cu schema de stimulare am foarte multe intrebari. din pacate nici timp f mult nu am sa caut pe forum asa ca o sa va deranjez pe voi.
deci incep pe 29 dec dipheriline-ul de 0,1. gasesc medicamentul acesta la farmacie?trebuie comandat?voi primi indicatii asupra modului de administrare?injectiile se fac intravenos, sau cum?
apoi de pe 8 voi incepe stimularea cu puregon si menopur. am inteles de la voi ca preturile la clinica sunt f bune si ca acea compensare e f complicata si nici nu te scuteste decat de f putini bani. oricum eu nu am timp pt ca in ianuarie sunt in focuri.
multumesc
va puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Filipac.....

dipherelinul il gasesti la farmacie si fara comanda , il poti lua si fara reteta. Se administreaza subcutanat , la fel ca si gonalul si menopurul.

Eu una mi-am cumparat gonalul si menopurul de la clinica , pentru ca era diferenta de pret destul de mare fata de farmacii.Deci faci niste economii.

Succes la injectat , si sa ai productie buna

5 +

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Iote ca iar am lipsit cand s-au discutat lucruri importante. Si se pare ca am pierdut si o caruta de bani. Ca nu am iesit cu banneru la interval.
Deeeeeeeeeeeeci.........

ingeras - sa iti traiasca minunea.
Arianna - sa fie un puctulet sanatos si rezistent si sa creasca mare si frumos.
iulia - la Fundeni, poti face un drum dimineata. Eu sincer nu am incredere in analizele de la Fundeni, dar cum nu stiu ce altceva as putea sugera cred ca ramane singura alternativa. L a subiectul despre trombofilie sunt fetele la curent cu programul D-nei Dr. Uscatescu.
filipac - bafta muuuuuuulta, sa fie bine. O sa primestoi la clinica toate informatiile de care ai nevoie.Pt orice nelamurire apeleaza cu incredere la fetele din clinica.
goldi - pup, esti ok?
rock - tare ma bucur ca ai scos nasul la lumina fie si scurt asa.
ella, adi, coco - sper din suflet ca data viitoare sa fie o ultima data.

Va pup cu drag si o sa stau pe capul vostru pana va vad cu puii la purtator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Catalina si eu sper la fel, desi nu stiu cand va fi acea viitoare data.
Fetelor TOATE va pup, va doresc sanatate si Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Dragele mele io pup tare
mamicile si aspirantele
si urez tuturor
Sarbatori pline de iubire
si un An Nou cu dorinte implinite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Craciun fericit, fetelor, si sarbatorile sa aduca tuturor liniste si implinire !

Iar micilor minuni made in Biogenesis ... sunt sigura ca un Mos incarcat de daruri ii asteapta nerabdator

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput