Dovleceii spun bine ai venit 2011! **5**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Avem in sfarsit brad. Tocmai a cumparat sotul unul de la Hornbah. Cica sunt f frumosi si desi, din import. Si pret ok, 75 lei. Uraaa!!!

In rest asteptam Craciunul. maine vin ai mei in vizita pt. sarbatori si speram sa iesim si noi in cluburi ceva, caci n-am mai fost de 2 ani :)

Mergi la inceput

Fetelor, vreau sa cumpar cerculete din plastic cum are si a mea pt. o fetita. Dar eu le-am cumparat asta vara de la mare. aveti idee unde gasesc de cumparat in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Danuta,ai un spatiu pus inainte de al 4-lea rand din link,ca nu merge direct . Mai,astia de la mare care au avut toate alea pe plaja si pe langa ,majoritatea le-au adus din Dragonul rosu,cred ca tot acolo ai putea incerca sa te avanti,sau pe diferite saituri,eu am tot cautat in ultima ora,dar nu am gasit exact ca cea din imagine,ci mai mult din lemn si plus.

Vine ,abea astept sa si sa cadouri multe pentru Paul ( 01.10.2009)!

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dragele mele!

Azi am fost la doc sa ne citeasca rezultate so: Mihaita are infectie si in gat si urinara.Deci de asta racea baiatul meu asa de des nu ca aducea Ramona ceva de la gradi.Asa ca incepem tratamentul pt infectii si undeva in jur de 10 ianuarie repetam analizele.Ce mi se pare curios este ca baiatul meu nu plange cand face pisu.
Ramona a fost o scumpete la serbare,credeti-ma ca am plans de emotie cand a spus poezia la microfon si cand a luat-o mosul in brate. Cand descarcam pozele va trimit pe mail.

Ioana nu stiu nici un avocat...dar batfa multa.
Monikus cred ca a fost frummos la mosu.
Dana felicitari pt brad.Noi de cand s-a nascut Ramona avem unul din plastic pe care la sfatul mai multor persoane il legam cu guta de galerie sa nu se rastoarne.Noi deja l-am facut pt ca avand la gradi Ramona nu ne-a lasat pana nu l-am impodobit impreuna...era asa de emotionata cand punea si ea globuri in el...

Hai ca m-am intins ...pupici

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine cu
si mai ales cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Va urez o noapte buna! Asa cum sper sa fie si a mea.

ici

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
vine cu
si mai ales cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata

Laura e o veste grozava ca ati descoperit sursa infectiei din cate stiu nu este obligatoriu sa usture la urinat. eu mai faceam cand eram mica si nu ma ustura deloc. aveam o oarecare durere surda in spate, in zona rinichilor. Multa sanatate

Ioana si Carol Ioan asteptandu-l pe Mos Craciun Trazbātii

Mergi la inceput

Buna dimineata

Laura, multa sanatate lui Mihai! Bine ca ati aflat in final ce are ca sa puteti sa-i dati tratamentul potrivit si sa se face repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hellou!

Laura, ma bucur ca ati descoperit sursa infectiei si sper sa se rezolve...si te cred ca ai fost emotionata la serbare!

Ioanna multa bafta cu militia romana super ca a fost incantat Carol de zapada!

si EBru s-a speriat cand a calcat pe zapada, chiar si pe cea batatorita....la un mom dat a si luat-o pe unde era mai mare, dupa 2 pasi a cazut si apoi s-a suparat rau de tot, n-a mai vrut deloc sa calce pe zapada....au dat-o copii de pe strada si cu saniuta, eu am fugit in casa sa iau aparatul si pana m-am intors, se saturase si de sanius si dadea sa planga....i-a placut doar sa stea in fund in zapada, s-o ia in maini si s-o sfarame.....asta e, pan la anu' se da ea pe brazda si ne cere singura afara la zapada

Lali, acum am vaut ca te-a lovit creativitatea sunt frumusele, pacat ca eu nu prea port bijuterii asa maricele, nu sunt genul meu....dar poate voi apela la tine candva, cine stie...

azi la noi zici ca e primavara
va

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna ziua fete dragi,

Danuta, fugi te rog unde ai dat linkul ala si baga spatii ca s-a deformat de tot pagina. Ma bucur ca ati luat bradut. Din pacate nu imi dau seama de unde ai putea sa iei cerculete.

Selen tare imi pare rau ca nu i-a placut zapada lui Ebru dar uite ca pana la urma a fost ok.

Laura, multa sanatate lui Mihaita. Bine ca i-ati dat de cap. Abia astept sa vad poze de la serbarea Ramonei.

Catalina am vazut poze cu Rares. O minunatie de copil.

Lali, te-ai saturat de Ghita?

Pai acu sa va zic cate ceva despre noi. Am fost la Mos Craciun nr 2, care a venit cu elicopterul. Uitati dovada: www.facebook.com/photo.php?fbid=1767592110553&set=a.1767591990550.2099651.1261682701" target="_blank">AICI
Totusi, de data asta Rares a fost cam marait. Poate si pt ca s-a am speriat de zgomotul infernal pe care il facea elicopterul. Apoi, a fost un program dragut cu dansuri, cantecele dar evident nu era pt copii sub 3 ani. Nu am stat foarte mult pt ca Rares s-a speriat de gong. Cand a batut gongul la teatru abia l-am putut potoli din plans. Una peste alta, am iesit un pic pe stadion si s-a mai calmat. Per total a fost ok, a mai primit un cadouas, o masinuta, dulciuri pe care le va manca je si portocale si banane care sigur le va manca Rares.

Acum asteptam cu nerabdare ziua de vineri sa facem bradutul. Noi dintotdeauna l-am facut atunci. E o traditie pt noi sa zicem.

La capitolul somn stam rau de tot pt ca ne-a spart si cea de-a 4 a maseluta deci... va dati seama ce distractie pe noi.

Va pupic si astept cate un semn de viata de la fetele care ne-au cam uitat.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Poftiti si la o www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI" target="_blank">DEDICATIE care sa va binedispuna.

Santa is coming to town to meet Rares (16.10.2009)

Mergi la inceput