De unde vine nickname-ul vostru?

De unde vine nickname-ul vostru? | Autor: ciufulici

Link direct la acest mesaj

Am si eu o curiozitate
Cu ani in urma am dorit si eu sa imi fac părul cret si am incercat, ce a iesit? un "ciufulici" vorba sotului meu, pe atunci eram prieteni si el m-a botezat asa. Pana nu mi-a crescut părul sa nu se mai vada nici un cret numai asa ma striga.

Toate bune de la Ciufulici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

marina ma cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Al meu e o combinatie de la numele de familie (Bănt...) si prenume Ioana.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Numele meu plus o terminatie, pentru ca Iulia era deja alocat.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Aba = numele meu de familie

Va pup,
Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns britdi spune:

La mine e asa: brit de la British (ii iubesc pe britanici!!!) si di de la Diana, prenumele meu. Simplu ca ABC ! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

"ADI ProVista" scrie pe monitorul meu. Prima mea simpatie, a purtat acest nume. Pana la urma...mi-a ramas numele in minte ...asa ca, l-am ales pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Eu incercam sa-mi fac adresa de mail pe yahoo, si am incercat micky, n-a vrut (era deja alocat), am incercat mickyy, n-a vrut nici asa...asa ca am ajuns la mickyyy. Si asa a ramas, si il folosesc si in alte locuri, ca's sigura ca la 3 de "y" sunt slabe sanse sa mai atenteze careva.
Si normal ca vine de la Mihaela, e un prenume de-al meu, pe care insa nu-l prea folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

nume familie plus prima litera prenume........

Si eu folosesc asta, ca si parola (:-D asta nu v-o spun) pe mai toate chestiile pe care intru. Deeeeeeeeeeeeee lipsa de imaginatie.

Dar nu cred ca vei auzi ceea ce vrei privind cele 3 nickname-uri.....tocmai ca acolo a fost imaginatia debordanta.

Pupici,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Mama vroia sa-mi puna numele Natalia, dar nasii nu prea au fost de acord. Asa ca m-au botezat Andreea si pentru ca mie tot Natalia imi place foarte mult a iesit: Natydea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si la mine e destul de simplu: Raluca e numele meu iar Mi este prima silaba din prenumele sotului meu

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput