Dar daca ai fi o carte
... ce carte ai fi?![]()
M-am tot regasit in diverse fragmente din carti, am tot vibrat cu ( la?) diverse pasaje si la sfirsitul unor carti m-am sfirsit eu insami putin.
Dar daca as fi o carte ce carte as fi?
tu?Tu ce carte ai fi?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Raspunsuri
corap spune:
pai pune si tu intrebarea la "clubul cartilor" 
(raspunsul la intrebare nu-l am, ca il scriam. probabil as fi o carte cam de 150 de pagini scrise mare si cu coperta rosie cu flori
desi, sa fiu sincera, prefer coperta alb-negru)
daniela_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corap pai pune si tu intrebarea la "clubul cartilor" ![]() (raspunsul la intrebare nu-l am, ca il scriam. probabil as fi o carte cam de 150 de pagini scrise mare si cu coperta rosie cu flori |
pai despre asta e subiectul, hai sa ne gindim ce fel de carte am fi, poate vine si raspunsul.
De ce 150 de pagini si de ce nu 152? nu-mi raspunde, tu gindeste-te...si apoi zimbeste: lumea e mare!
apropo de lumea e mare
http://www.youtube.com/watch?v=_AlIKCWfrJo
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
ina.click spune:
As vrea sa fiu o carte de Axel Munthe. "Cartea de la San Michele" de preferinta.
Cand voi imbatrani, sper sa fiu "Scrisori din Moara mea" de Alphonse Daudet.
27 + 
My_Lady0091 spune:
daca as putea fi o carte..as vrea sa fiu Biblia, cea adevarata...si sa inteleg tot ce scrie acolo, cuvant cu cuvant....si dincolo de cuvinte!!
as avea acces la tot Univversul...
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emilia.m spune:
Eu... eu as fi "Arta Conversatiei". Sau "Numele Trandafirului".
Si in unele zile ceva usor util si amuzant de genul "De ce barbatii se insoara cu scorpii?" ![]()
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Ilinca_M. spune:
Ce fain subiect, fiindca nu ne pune sa alegem o carte preferata (ceea ce mie mi se pare imposibil) ci sa zicem ce carte am fi...eu o iau asa: ce carte e scrisa intr-un stil care ni se potriveste, cu ce carte semanam...si atunci eu zic ca as fi orice carte din seria "Malausenne" a lui Daniel Pennac.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce fain subiect, fiindca nu ne pune sa alegem o carte preferata (ceea ce mie mi se pare imposibil) ci sa zicem ce carte am fi...eu o iau asa: ce carte e scrisa intr-un stil care ni se potriveste, cu ce carte semanam...si atunci eu zic ca as fi orice carte din seria "Malausenne" a lui Daniel Pennac. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
daca ar fi dupa ce ni se potriveste si nu dupa ce am vrea..eu m-as incadra cu succes in filele de carte cu titlul "Pasarea Spin", "Panza de paiajen"-Cela Serghi,"Adam si Eva"-Liviu Rebreanu, "La tiganci"-M.Eliade, "Enigma Otiliei"....simulte multe alte carti care au pasaje si pagini intregi cu praf din suflet, din sufletul meu!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |