Fluturasi de martie-aprilie 2011 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

merje` merje`...da numa burtica ? nu si mamica?

burtica e frumoasa

Edit: ca am dat refresh si am vazut si mamica!!!!!

pai de ce tinusi ascunsa pana acum asa sexy mamica aschiutzo ???
_
Mind the Bump!25+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am pus si mamica, inainte de burtica

Nu resesc sa bag si burtica si mamica in aceeasi poza ca nu nimeresc setarile de delay de la webcam - n-are cine-mi face poza :)

Lasa ca le nimeresc eu. Bine ca am reusit sa intru :P

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

am citit la cap trecut deci:

-cu batista bebelusului si noi o folosim cu real succes inca de cand s-a nascut Naty foloseam doar ser, este ff buna caci curata nasucul lui bb si da se pune la aspirator insa nu va imaginati ca trage cu puterea aspiratorului, nuuu, se atenueaza ff mult din putere

-cu lichidele recunosc si eu ca nu reusesc sa beau cat trebuie,chiar ma fortez sa beau uneori

-halvaaaaa,sorici

-simo ai fost la biserica?ai gustat mancarea?

-stefyapost eu stiu ca la bb-i pana intr-un an nu se foloseste balsam

-speranta2008 cu siguranta te vei descurca

-scrish felicitari pentru bb de nota 10, lasa ca este bine ca dr este asa meticulos l-a investigat bine pe bb

-madutza_bra am auzit numai de bine de doctorul tau

-anaxena bine ca bb este ok, dar eu nu-l inteleg pe dr tau ce tot iti impune asa regim la kg...mie nu mi se pare ca ai nuat asa multe ca sa te certe..

-yasmi arata superb caruciorul tau, poze cu bocancii nu ne pui?

-Leeloo21 ce mai faci burtica? ce face bb mic?

mami de Naty (10.04.2009) si luna 8-a 31+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

eu am o singura poza. Am tot promis ca fac si iaca ca acum stau in casa si in pat.. Dupa ce o descarcam, cu siguranta voi posta si eu poze cu burtica mea frumoasa.

Viss - esti colega mea de suferinta. Din cauza contractilor si a miscorarii colului stau la pat. Pe 20 dec ma duc la control si voi vedea ce si cum...
Iti inteleg perfect starea, ma doare si spatele sifundul de stat, dar stiu ca merita... Eu sunt sigura ca va fii bine!

ideea sa postam la ce spital vom naste este foarte buna. Nu sunteti de aceeasi parere?
Eu voi naste la Sp Municipal cu dr Moldovan un baietel.
Daca sunteti dragute, va rog sa completati aceste inf la nickname-ul meu.

bbyasmi- intradevar pretul caruciorului este tare fain plus ca mi se pare de buna calitate. Cami vezi cum te invarti si iei si tu unul

roxy super greutate ai.. Bravo!!!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +28
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

maine ma duc si eu la bucuresti la control. Abia astept sa vad ce zice dr despre col si lichid.

eu folosesc la branna pompita si apspirator nazal, din acela care se trage cu gura si sunt foarte multumita de ele.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

alina.n esti o scumpa. Multumesc pentru votul de incredere si incurajari.

Sa ma laud : am terminat lista pt spital,doua zile am banduit pe net si am reusit sa fac o listuta pt mine. In wk mergem la cumparaturi, abia astept sa ies din casa. Am dat comanda si pentru mobila camera bebe, dar vine abia in ianuarie...asta e... mai asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

fetelor spuneti-mi si mie care e treba cu contul comun.
Vreau si eu sa vad poze si va arat cu mine si cu fetile mele.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 22+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

-irinuca am vazut poze super burtic

-deea bine ai reaparut , imi pare rau ca ai pb cu piciorul,si pe mine ma doare soldul drept rau tare de 3 luni,nu am gasit leac

-simo nu fii supi cu kg eu zic ca un 15kg e bine daca iei pana la final,lasa ca le dai tu jos dupa,oricum nu se vad

-millie felicitari pentru fetita

Mergi la inceput

speranta

Mergi la inceput

copiloi - felicitari pentru bb ca e mare si sanatos. In lagatura ca e mai mare cu 1 saptamana, abia acum s-a vazut? Asta inseamna ca iti va decalat data nasterii? Am vazut in semnatura ca ai 28 saptamani (ca si mine) dar de fapt sarcina e de 31 saptamani??? Eu nu prea inteleg?
Scuze ca te-am bombardat cu intrebari... dar sunt curioasa...Eu am crezut ca daca la morfo de trim 2 iti spune DPN, nu mai apar schimbari...

Mergi la inceput