Strumfi de iulie-august 2007(205)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Vio ti-am spus eu, cultura ioc la mine cand vine vorba de povestea cu turtita! Se vede ca tu nu doar ca ai tinut minte din copilarie eventual, dar ai facut un adevarat studiu/comentariu pe marginea ei! ai vocatie si de profesoara de literatura si arta! cat de bine ne-ai facut sa intelegem si povestea si mesajul ei... te joci cu mintile noastre , mai mai sa cumparam niste fainutza titan ... niste fulgisori bogati in multivitamine si fier

e bine ca esti binedispusa asa de dimineata, asa ar trebui sa fim toti! si la ce soare e afara, chiar ca iti vine sa zambesti si fara ecstasy... ce tu stii cum faci dupa ecstasy?

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Karli, nu stiu cum fac dupa ecstasy, da' stiu bancu' cu iepurashu'.
Acu' serios, io fulgii astia ii haleam de cand eram mica, imi amintesc perfect ca eram cu nasa-mea la piata Domenii, unde pe dreapta complexului era magazin de paine (cred ca e si acum) si acolo aveau si io ma rugam de ea sa-mi ia si ii haleam goi. Ce misto era! Si bag in mine ca disperata si acum. Am mancat o punga intreaga de de aia cu cioco in timpul unei sedinte si imi era rusine sa crantzan intruna, ashea, da' pana la urma matzu' a invins ridicolu'.
Si imi amintesc acum, ca tot suntem in spiritul Craciunulu,i cu cata emotie asteptam sarbatoarea asta, invatam poezii si eu si gemanuta mea si le recitam lu' mosu' (nashul nostru) in care am crezut pana la 10 ani . Am fi crezut pana la 33 daca nu ne prindeam ca nashu' schimba becuri in fiecare an taman de Craciun la tot blocu'.
De fapt, eu cred sincer si acum. Trebuie sa existe, daca oamenii cred in el de atata amar de timp, nu?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vio, m-ai binedispus asa, de dimineata , multam.
si eu stiam de turtita fermecata, ba chiar imi amintesc ca imi pusese tata un diapozitiv cu povestea asta (pe care il imprumutase de la cineva, nu mai stiu de la cine). culmea, si sotul o stia . acum o stie si David, canta si el prin casa ceva cu "turtita de prin lada" - eu nu-mi mai amintesc cantecelul, dar acum ca ai zis tu, recunosc cantecelul cantat de david.
noi n-am platit pt asta .

ps: eu pot sa intru pe blogul meu, n-am prea mai intrat pe acolo, am pus ultima oara niste filmulete, dar nu sunt calitative, camera mea le scoate format .mov si nu le poate citi orice player. le-am convertit in .avi, dar si-au pierdut mult din calitate, habar n-am de ce. si nici timp sa-i dau de cap n-am gasit.

p.p.s: damian a dormit mai bine azinoapte, in sensul ca s-a culcat pe la 11 si s-a trezit pe la 8, doar cu 2 treziri. aseaa am zis ca o fi scapat copilu' la punga cu cafea, imi venea sa alerg la o farmacie pt un sedativ ceva, ca mai aveam putin si ma urcam pe pereti. in disperare de cauza il pusesem pe perna pe picioare, sa-l legan. si el facea abdomene si radea in hohote. apoi ajuns in fund se tragea de hainele mele si se ridica in picioare, apucandu-ma de gat si zicand: "ba-ba!" .

we placut

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Doamne, vivela, ce dulce! Cel mai frumos cuvant e "ba-ba" ala, iti vine sa-i mananci, mai ales cand rad in hohote, desi tu turbezi de oboseala. Da' si tu, fratele meu, nush ce te-nvarti asa ca titirezu prin casa si le faci pe toate, te admir, zau, mie mi-e asa o leneee (sunt in ora sexuala zilnic, din punctul asta de vedere). Imi place sa gatesc si atat. Calcat?? No way, ca ti le fac de basme, aspirator- asa si asa, ca ma lasa spatele si oasele, frecat geamuri in nici un caz, unu ca nu-mi iese si doi ca nu pot ca imi amortesc mainile . Ce mai e? Vezi? Nici macar nu-mi amintesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Violeta esti de coma mami! Stiu ca intru rar, sau mai precis scriu rar dar citesc. Esti tare savuroasa! Nu ca turtita dar....
Weekend frumos tuturor!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Mersi, claucia!
Vivela, uitam sa-ti zic: pai sigur ca n-ati platit, la voi am fost noi, nu? Si, cum ziceam mai sus, noi n-am luat taxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

neatza

Karli a fost faina serbarea, au avut o sceneta si 3 cantecele. Copiii au fost ok, doar o fetita a plans si la sfarsit a mers educatoarea la ea s-o incurajeze ca s-a descurcat bine sa nu fie necajita etc. La cantecele ne-au zis daca vrem putem canta cu copiii ceea ce am si facut si-a iesit o chestie f draguta si plina de voie buna.

De Sophie ce sa zic in mijlocul s-a oprit sa ma salute si-a dat tonul si la altii iar la cantecele a fost mai procupata de frizura decat de interpretare. Stii cum e sa-ti aranjezi parul timp de 3 cantece ?
La final au primit cate o cutie de cioco, dar au fost conditionati sa-si aminteasca de cresa cand vor castiga Oscarurile

Mai ceva tadadaaaaaaam aseara am avut Christmas Party la lucru si-am ajuns acasa la 2, dar stii ce greu mi-a fost sa ma abtin sa nu sun acasa din 5 in 5 minute?????

Vio am sa-ti transmit 2 mesaje:
1) complimente din partea sotului meu pt initiativa si prestanta (am vizionat interviul in fam acum o ora)
2) Sophie iti reproseaza ca nu te-ai oprit sa-i zici hello.

Turtita fermecata seamana cu Gingerbreadman, povestea favorita a Sayei.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Timi, multumesc foarte mult, ! Iar Sayei transmite-i ca i-am zis hello acum numai pentru ea. E grozav de dulce, auzi ce-i da prin cap: sa ma opresc sa-i zic hello! Cat de dragals sa fie un copilas sa zica asta? Imi vine s-o mananc!
Adineauri ii citeam sotului mesajul tau si am izbucnit: uite, ma, ce dulce e fetita asta. M-a auzit laur si a venit alergand ca disperatul sa ma intrebe artagos: mami, ce ai? cine e dulce si de ce ai zis asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vio o sa-i transmit la Sophie, acum sunt amndoua la ele in camera si isi impart bijuteriile.
Dragul de Laur

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ah, Vio, am uitat sa-ti zic BRAVO , fato, imi place de tine mult de tot! sa ne faci painea cat mai buna, ca tzara e cum e. (pe principiul: "fie tzara cat de rea/dar painea de la Violeta!").

Timi, ce scumpa Sophie! . bineinteles ca fata trebuia sa fie aranjata .

si Vio, le fac, mama, pe ele muncile de jos, ca n-are cine sa le faca in locul meu. mi-e ciuda insa ca nu se vad absolut deloc, e tot o harababura in casa la mine, uneori imi vine sa le las balta sa vad pana unde se poate ajunge . dar nu pot, copiii trebuie sa manance, mocheta are si ea o limita de inghitit mizeria...intelegi.
si al meu ma ajuta din parti, aseara a venit pe la 9 acasa, chitit sa ma anunte: "sa nu te bazezi pe mine maine!!!ca am treaba, nu-mi pasa de serbarea voastra de la barou, daca lipsesc maine pierd mai multi bani decat cutiile tale de bomboane!" (azi este/era serbarea organizata de barou). nu mi-era de bomboanele lor, cat ca era dragut pt copii, baloane, mosh craciun, cantecele, spiridusi, etc...si apucasem sa-i zic lui david ca mergem. si eu singura cu amandoi nu ma bag sa ma duc, mai ales ca nu mai sunt motorizata. cu taxiul nu ma incumet (ca sigur n-au scaunele pt copii), cu metroul mi-e greu sa car carutul pe scari (si damian nu sta in marsupiu, si apoi la 9,5kg...vai de spinarea mea).
asa ca am sarit peste petrecere, da-s cu capsa pusa de nervi. pe consort!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput