Strumfi de iulie-august 2007(205)
Raspunsuri - Pagina 6
musso17 spune:
cateva poze,nu lelas prea mult ca sunt si cu alti copii.
http://entertainment.webshots.com/photo/2537918490105521793JYsxzN
Vivela spune:
georgi, cam asa si la noi...eu am refuzat (si nici nu stiu cum as fi putut sa fac altfel) sa-mi trimit copilul pe "scena" plangand si lasandu-l sa fie in acest fel atentia tuturor. si la noi mai plangeau copiii si in conditiile astea parintii mai insistau ca copilul sa spuna poezia. aiurea rau...
dar au fost si copii care probabil s-au simtit bine, se vedea ca unora le place sa fie priviti .
iar cand a venit mosul, au sarit toti calare pe el si mosul n-a avut decat sa ia pungile si sa le inmaneze copiilor buluc. al meu s-a oprit in fata lui si i-a zis repede poezia, eu n-am vazut/auzit nimic, era o harmalaie de parinti acolo, cu aparate si blitzuri in ochii copiilor - ca imi venea sa iau copilul de-o mana si sa plecam odata.
cand eram eu mica, serbarile erau linistite (deh, n-avea toata lumea aparat de fotograiat/filmat), nimeni nu se imbulzea, fiecare isi astepta cuminte randul, nu epata nimeni cu nimic...eu asa imi imaginam ca va fi .
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 cateva poze,nu lelas prea mult ca sunt si cu alti copii. http://entertainment.webshots.com/photo/2537918490105521793JYsxzN georgiana,mamica de mihnea |
eu ma bucur ca ati avut serbare, in felul asta ai mai pus si tu poze cu Mihnea . e fumos raaaau, or sa innebuneasca toate fetele dupa el...
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
saru'mana vivela..eu nu am nicio amintire cu serbarile mele,doar poze asa stiu ca am participat desi imi aduc aminte lucruri de dinainte de gradinita uite ca serbarile nu-mi trezesc decat o stare de agitatie,cred ca am niste sechele pe undeva..ies ca trebuie sa ajung la caine,cred ca luam sania
Antoanela23 spune:
Musso, frumos rau Mihnea, ptiu sa nu-l deochi.
Vivela, naspa cu imbulzeala la Mos, frumos era sa vina copii pe rand, eu zic ca e si vina organizatorilor.
Am uitat sa va spun ca duminica am fost la concert Shakira. A fost ff misto (nu am avut aparat de fototgrafiat, of course), canta de rupe fata, danseaza la fel, daca aveti ocazia merita mers, e un super-spactacol.
ioanaiub spune:
gata, au plecat colindatorii
Mara s-a cam rusinat, ca au sarit toti colegii mei pe ea, sa o vada , David a fost mai hotarat, le spunea colegilor: uite, aici lucreaza mama
astia cu vacanta lor m-au dat gata, eu eram ferm convinsa ca azi e ultima zi si cand colo nu, de miercuri se ia vacanta
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub la ora 9 vin copiii la colindat la noi la "fabrica" |
......ei, ca m-ai facut curioasa cu "fabrica" ta. lucrezi cumva la fabrica de jucarii a lui Mos Craciun? daca da, pot sa-ti trimit un email cu doleantele mele?
georgiana, imi pare rau ca serbarea ti-a lasat un gust amar.....
chiar nu inteleg de ce ii mai chinuie cu serbarile astea atata vreme cat nu exista un spatiu unde sa se tina in conditii cat de cat si de ce trebuie sa-i chinuie cu poezii si cantecele. mai bine i-ar costuma frumos si i-ar pune sa improvizeze ceva. chinuie si parintii si copiii! dar nah, asa e la noi, trebuie sa atingem toate "obiectivele" indiferent de metode!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
nma spune:
Georgi frumos tare Mosuletul tau .Pacat ca nu a fost serbarea reusita.
Vivela bine ca ai spus de aparate. Pana la urma Andra va avea serbarea luni asa ca o sa propun sa filmam noi sa nu streseze parintii copilasii. A trebuit sa ma implic putin la organizarea serbarii, sper sa iasa bine. Am gasit un Mos simpatic, cu ceva experienta , sper sa isi faca bine treaba.
Alex va avea serbarea azi la after school dar va fi mai mult o petrecere. Nu vor sta copiii aliniati sa isi recite poezia. Cica vor incerca sa ne uimeasca cu 2-3 cantecele in limba germana dar Alex a marturisit de dimineata ca stie si el 3-4 cuvinte . In schimb stie ca doamna le-a pregatit o multime de surprize.
Anto pot sa recunosc ca te invidiez? Vreau si eu la concert .
La noi nimge, ninge si iar ninge. E un peisaj de basm . Copiii s-au da cu saniuta aseara doua ore.
Nico
nma spune:
.Ioana deci te-au colindat puiutii . Daca imi amintesc bine si anul trecut ati primit colindatori la fabrica. tare mi-ar placea sa fie obiceiul asta si la noi
Nico
lulu77 spune:
Mneatza,
vivela, am ras cu lacrimi, la invaturile lui David .
musso, Mihnea este un cuceritor
si noi am avut ieri serbare, dar a fost frumos, absolut perfect, f bine organizat, copii cuminti.Este adevarat sunt f putin in grupasi au facut in clasa cu grupa lor.Atat.
Luca a spus poezia clar, perfect, au dansat.Avem noroc de o doamna educatoare absolut perfecta, un om extraordinar.
http://picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/LUCA#5551533961390803570
cateva poze de ieri.Cadourile au fost alese de fiecare parinte in parte, impachetate in cutii.
ioana, super frumos la voi la fabrica.
Si la noi vin colindatori, in fiecare an, studenti al teologie.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar