Strumfi de iulie-august 2007(205)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai, dar lenese sunteti azi........ bafta la serbari si seara frumoasa!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

intru pe super-fuga. David a fost cum ma asteptam, n-a vrut sa fie in luminile rampei, a stat langa mine, n-a vrut sa spuna poezia la toata lumea, ci doar Mosului in persoana .
cadoul = niste plastice pe care nu le-as fi luat ever, dar copiii probabil ca au fost incantati. mai ales ca sacosa era imensa, cat David, abia l-am adus acasa (pe cadou ). o sa pun mai incolo o poza ca sa vedeti ca nu exagerez. asta e, societate consumeristaaaaaa .

noi am intrat in vacanta. as fi putut sa-l duc pana pe 21, dar vreau sambata sa-l duc la maica-mea si sa-l las pana inainte de craciun.

pupici.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Carla, sanatate multa tuturor!Vivela, am scris si pe fb ca ai doi copii tare frumosi da mai spun o data si aici; sa va fie de bine serbarea!Ines azi dimineata se caraia ca de obicei cu Sarah si au inceput sa-si spuna diverse "chestii", sa tipe, sa se impinga. Mie imi vine ideea sa le spun ca Mosu' n-o sa fie prea incantat sa auda ca nu se inteleg amandoua, ca el isi trimite spiridusii sa asculte la usa si sa se uite pe fereastra si...s-ar putea sa le aduca mai putine cadouri daca isi vorbesc asa urat;Ines: ba nu e adevarateu: ba da mami, este f adevaratInes: ba nu, ca Mosu' nu vorbeste romanesteeu : ba Mosu'stie toate limbile, ca eu cand eram mica nu vorbeam nici engleza si nici franceza si-i scriam mosului romaneste si el intelegea si-mi aducea ce-i cereamInes: bine, maine o sa vb frumos cu SarahSi inca ceva ; mama mea face lenjerii de pat din bumbac pe comanda, la preturi f bune. Daca va intereseaza sa-mi spuneti, incerc s-o ajut si eu cum pot. Bafta copilasilor la serbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Valen, .

la noi, din ciclul "sa-l invatam pe Damian!":

ieri seara, eu in bucatarie, copiii in camera se jucau frumos. David vorbea cu Damian, piciul radea si raspundea si el pe limba lui. cand ma intorc, Damian apucase cu nadejde soseta lui David si i-o tragea din picior.
David, mandru: "mami, uite, l-am invatat pe Damian sa-mi dea jos sosetele!!"

(oare asa o zice si despre mine: "am invatat-o pe mami sa joace pe sarma, dupa cum am eu chef..." ?).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

HEI, fetitzele!

Carla, multa sanatate si sa va faceti toti urgent bine!
Vivela, valen, ca pe voi v-am citit acush (restul am uitat, scuze, )
cat de dulci si de haiosi sunt picii!!!! iti sta mintea-n loc! ca superbi nu mai zic ca ma repet
Am reusit sa vizionez si io interviul cu mine de pe tvr , ca mi-a dat linkul realizatoarea. Eram nervoasa si suparata si n-am zambit decat de doua ori: o data la-nceput si-o data la final. Si, culmea!- subiectul era atat de dulce si de dragutz! Mi-e tare ciuda pe mine!!

Sa va zic si de laur cat de haios a fost we trecut. Am fost in vizita cu el la matusa mea, iar ea i-a dat niste tablouase pictate chiar de ea (f frumoase, de altfel), el a fugit cu ele in brate si le-a pus pe covor, spunandu-mi:"Mami, ia uite, le-am luat sa ma u..(?) pe ele". Eu: "Mami, nu, te rog, sa nu cumva sa te urci pe ele!" Laur, catre mine:"Mami, n-ai inteles nimic. Am zis: sa ma uit pe ele, nu sa ma urc pe ele! N-ai deloc ureche muzicala!"

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
la noi ninge si iara ninge..frumos de altfel darcand trebuie sa scoti masina nu mai e frumos deloc.

serbarea a fost urata,am zis ca pana fii-miu va ajunge sa aleaga daca participa sau nu decid eu in locul lui..maini la spate,copii care plangeau la poezie,nu stiau cantecelele..aratau ca niste clovni pusi sa disteze auditoriul..rudele stateau in primele randuri iar eu trebuia sa ma ridic pe varfuri sa-mi vad copilul..nasol tare,cu tenta vadit comunista.

zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Pot sa va ofer eu o cafea astazi?

Carla, multa sanatate tuturor. Referitor la infectiile repetate la urechi, am auzit pe la mamicile de aici ca se face o operatie, de introduc niste drenuri ca sa nu se mai acumuleze lichid in spatele timpanului. In Rom nu exista asa ceva?

Violeta, ce interviu, da-mi si mie link-ul te rog, pe pm daca "in direct" nu se poate.

Valen, ce scumpe sunt fetele tale. Piticii mei au devenit insensibili la amenintarile cu Mosul, s-au prins ca orice ar face tot primesc cadouri.

Musso, brrr, ce atmosfera ciudata descrii. Aiuristica treaba asta cu serbarile la gradi. Cred ca sunt prea mici totusi pt poezii spuse in public.

Pupaturi, o zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

Gata, ati iesit la sanius? Noi am iesit un pic aseara, si mai iesim si astazi ca vad ca a mai tot nins

Musso, imi pare rau ca nu a iesit ok serbarea. Copii care plang vor fi mereu la grupele mici, si la noi au fost, sau nu au vrut sa zica poezia, important este ca nu a facut nimeni caz de asta, adica i-au incurajat pe micuti. Sper ca la voi n-a fost altfel... Dar Mihnea cum s-a simtit?
CU aglomeratia, da, asta m-a "omorat" si pe mine, cald, multa lume, si sala mica, da fapt holul.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

si la noi ninge

la ora 9 vin copiii la colindat la noi la "fabrica", fug sa-i vad

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

da anto,eu consider ca sunt mult prea mici sa participe la o serbare asa de ampla,au avut vreo 6 cantecele,nici unul spus bine,la un momentdat canta educatoarea si ei se uitau siderati la ea..pai nu mai bine faceau ceva mai amuzant..erau parinti care vociferau ca gata,hai ultimul cantecel..mult prea mult pentru un copil de 3 ani..eu inteleg ca doamnele au vrut sa arate cat sunt de implicate dar a reesit ca nu au lucrat nimic cu ei sau poate prea putin.

monica,mihnea a fost obosit,nu a vrut sa mergem la serbare,s-a comportat bine,nu a plans dar nici nu era fericit cum il stiu eu,a balmajit ceva la poezie,insa la un momentdat ii soptea educatoarea ceva ce nici eu nu stiam,a marit-o de la ea putere si mihnea era uimit ca nu o stia.

mda,asta e..sa nu va plictisesc..urat si atat.

Mergi la inceput