Strumfi de iulie-august 2007(205)
Raspunsuri - Pagina 3
lulu77 spune:
carla, multa putere iti doresc.tin pumnii sa fie bine, sa va reveniti cu totii.
Ger? Pai cam vine..ca aici e crunt, cel putin eu nu sunt friguroasa, dar am simtit azi, si vantul bate rau.
maine de dimineatza avem serbare, am repetat azi non stop, maine sper sa nu il apuce timiditatea.
O seara buna va doresc.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
bazar umanitar
Vivela spune:
neata
cafea ?
azi avem si noi serbare. nu-mi fac iluzii cum ca o sa vrea sa participe, s-a trezit cam cu capsa pusa, habar n-am de ce. o sa plec de la premisa ca n-o sa spuna nicio poezie, n-o sa cante niciun cantecel, n-o sa stea nici macar cu copiii . macar n-o sa fiu dezamagita daca o sa se intample asa.
ieri au fost alte serbari, pt alte grupe, sunt multe clase si nu sunt sali de festivitate pt toti. asa ca aseara era mare aglomeratie. il imbracam pe david sa plecam si in spatele meu o mamica transpirata, super ofticata ii tot zicea copilului: "sunt foarte suparata pe tine!!! daca stiam asa, nici nu mai plecam de la serviciu!!! ". ma uit in spate, copilasul era un dop micut, cred ca de-o seama cu david, tare mahnit si speriat. of, saracutul, mi-era asa mila de el, ce-o fi inteles din serbarea aia... mama ei de poezie!!! ca ce chestie trebuie neaparat sa turuioe copilul niste versuri? e pretul pt cadou? ca poate nu e dispus la schimbul asta. si, of, mama ei de mandrie calcata in picioare doar pt ca bietul copilas n-a stat drepti in fata celorlalti .
(eu recunosc ca eram terorizata sa spun poezia la gradinita. mi-e foarte prezent sentimentul respectiv, asa incat il inteleg perfect pe david. spune poezia, bine, n-o spune, iarasi bine.).
gata, fug, la 11,30 am sedinta la stomatolog, la 14,30 tb sa fiu la serbare.
sa aveti o zi frumoasa .
ps: ma enerveaza la maxim reclama asta din josul paginii, imi vine sa renunt sa mai scriu ceva.
Traiesc in Orasul Alandala
nma spune:
La ora 8 erau -15 grade la noi. Frig frate, nu gluma.
Andra a plecat la gradinita in rochita , cu salopeta de schi peste. Nu poate domsoara sa mearga in trening .
Aseara desi era frig am fost la saniusi, pe langa casa. A fost super. Paraca eram eu mica in vacanta la bunici. A fost o seara foarte frumoasa. Poate repetam figura si azi.
Carla parca o descri pe mama . Pe mine ma mai ajuta fosta bona. S-a atasat tare de Andra. Mai nou au intalnire dimineata la gradinita .
Nico
ioanaiub spune:
buna dimineata,
buna cafeluta
noi avem maine serbarea, amandoi copiii, eu voi merge la Mara si sotul la David ... David mi-a spus aseara ca trebuie sa-i fac costum , el e Iosif ... acum sa vad ce improvizez, ca sunt cam antitalent
Mychy, a fost ger dar nu cum ma asteptam , doar -9 grade azi dimneata la 7
edit: nici Mara nu vrea sa zica poezia la serbare , ea mi-a spus din timp, sa nu-mi fac iluzii
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
nma spune:
Maine avem si noi serbari. Andra de la ora 16 si Alex de la 17. Alex are la after-school, la scoala va fi marti.
Nu imi fac griji ca nu va sti Andra poezia. Nu ii place sa spuna o poezie cap coada, ea improvizeaza. Spune din toate poeziile/cantecele cate ceva . E tare simpatica.
Nico
ioanaiub spune:
in ce priveste ajutorul bunicilor, eu sunt o norocoasa
pe mine ma ajuta si mama si soacra ... mama, chiar daca e in alta localitate, vine cand am nevoie, sau pot sa duc copiii la ea pentru cateva zile. soacra-mea sta la cateva blocuri de noi si tot asa, cand o chem vine, mai face mancare, sta cu copiii ... au mai fost si cazuri cand bunicile n-au putut veni sa stea cu copiii si i-am mai lasat in vecini , pentru o ora-doua
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
Vivela spune:
Carla, stiu ca nu-i de ras, dar m-a amuzat maica-ta cu explicatiile para-normale privind bolile fetelor. ia s-o trimiti la mine sa-i explic ca eu nici macar nu am botezat copiii . (n-avem alta religie, dar avem alte convingeri, ma rog, poveste lunga). si totusi, nu-i refuz lui david dreptul de a cunoaste aspecte religioase, ba chiar il indrum sa-si formeze usor-usor propria convingere. i-am pus desene cu Cartea Cartilor, poate mai tineti minte, mie mi-au placut mult cand le dadeau la tv. concluzia lui, dupa ce a vazut cateva episoade: "Dumnezeu e un robotel" (face confuzie intre Memo si vocea lui D-zeu., am incercat eu sa-i explic ce si cum, dar n-am avut inca succes).
mama ce frigalau...brrr...
Traiesc in Orasul Alandala
xerxe2005 spune:
Carla, multa sanatate fetelor si sotului! Ai grija de tine!
Si noi avem azi serbare. Razvan stie poezia si o spune usor, fara probleme...atata doar ca inteleg doar eu ce spune acolo, ca am inceput sa ii invat limba. Dar stiu sigur ca va fi cea mai amuzanta poezie spusa la gradinita.
E fascinat de Mos Craciun, mi-l arata peste tot, ma atentioneaza daca aude vorbindu-se despre el la radio sau la tv. Stie deja ca Mosul ii va aduce "calu' mare" daca va fi cuminte...ca vreau sa ii cumpar un calut din ala de plus, pe care s ail calareasca. Ii place zapada si se uita in fiecare dimineata pe geam sa vada daca a nins si striga in gura mare "Nins, nins, bapada".
In fiecare seara pupa burta si zice "nani, nani, pui...coca". Nu mai accepta sa i se spuna ca e mic...acum e baiat mare si coca e mica.
Are momente inca re face mofturi la orice si incepe sa miorlaie si greu tare il calmez. A trecut prin etapa desene animate pe youtube, acum l-a invatat taica-sau sa joace jocuri online cu masini si eu nu am acces la calculator.
Momentul lui cel mai urat al zilei e cel in care trebuie s ainchid becul si ne pregatim de somn. Imi mai da atunci o portie de miorlaiala...
In rest e la fel de iubaret, adica dupa fiecare miorlaiala cere sa fie pupat ca sa ne impacam. Si eu recunosc, cedez.
Sarcina merge bine, nu ma doare burta decat foarte rar, dar recunosc ca nu car pietre de moara, nu stau in picioare decat atunci cand fac mancare. Sunt multumita ca nu am pus inca nici kg in plus, nu de alta, dar de asta ma temeam eu...ca voi avea un ritm alert de crestere si imi va fi greu...dar deocamdata e bine.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 19+
monicabo spune:
Neata!
Bafta la serbari!
Ei, asta e o prostie sa-ti certi copilul ca nu a stiut sau nu a vrut sa spuna poezia... Sunt mici pana la urma, au 3 ani - 3 ani si ceva. Si la noi la serbare au fost copii care au plans, care n-au vrut sa-si spuna poezia, nu mi s-a parut nici o problema. Ni se putea intampla si noua, chiar ma gandeam... Dar nu ar fi fost nici o problema.
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
neatza......
bafta la serbare tuturor si nu va suparati pe ei daca nu spun poezia. . sunt mici si emotivi
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"