Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

paula, tot uit sa-l pup pe Raul, cat e de scump si ce mare e!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mama face cozonaci

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

intrebati despre cum se pun filmele pe PICASA

la fel ca pozele,dar nu merg separat,cate unul,ci selectate mai multe poze cu ctrl,printre care si filmulet,si dat apoi pe sageata aia de incarcare pe album web.asa se urca toate odata,si filmul printre poze,separat la mine nu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumim pt complimente. Raul va trimite cate un pupic, asa cum stie el
Azi l-am scos de sub patut...o sa-mi manance ficateii pe paine, cat de curand.
Aelita am incercat si asa, cum ai zis tu pe Picasa, dar nu-mi recunoaste fisierul de filmulet si nu mi-l da...
Le-ati dat la bbi avocado? Eu pana acum i-am dat mar, para, mar amestecat cu para, un pic de portocala si as incerca si avocado...dar nu stiu cum sa il dau!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Giorgia, Eladea, Bumblebee

Bumblebee, precum stii, si Raducu a avut klebsiella, am scapat de ea din fericire, dar acum nu stiu ce ar mai putea fi, sper sa nu ne trimita si pe noi la neurolog, desi pediatra noastra e genul mai putin alarmist. O sa vedem ce zice maine.

Deci ceaiul de tei ar fi bun pentru calmare, in special dupa vaccin. Maine avem si noi zi de vaccinare... Mi-e groaza deja cand stiu cum va plange. De data asta o sa-i tina tati piciorul, mie mi se rupe sufletul!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Aelita am incercat si asa, cum ai zis tu pe Picasa, dar nu-mi recunoaste fisierul de filmulet si nu mi-l da...

asa si la mine... nu apar in lista...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salut mamicutele si delfinasii,

La multe lunite Letitia si Radu Gabriel!

Tare harnicute sunteti la scris, inca n-am apucat sa citesc din urma. Noi am avut-o pe mama la noi zilele astea, si am facut curatenie, plimbari in oras, cumparaturi, asa ca am fost foarte ocupati Victor tot marait e noaptea, tot ar vrea sa suga, si am observat ca si spre seara ar manca la maxim 2 ore, de unde am dedus ca nu prea se satura. Asa ca am luat azi niste cereale si as vrea sa-i dau diseara. Ma sfatuiti va rog cam cu cantitate sa incep?

Revin dupa ce mai citesc...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

paula, sti cum am facut eu acuma? am salvat video in alt format... (save as...) si acuma vad ca merge... e in curs de, adica...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mama face cozonaci

9 iunie 2010

...de abia astept sa ma duc la mama sa/mi iau si eu portia....dar pana la craciun nu se termina?

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

pun la congelator

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Copilul e marait, tot in brate... asa ca scriu rapid- Ilinca, in diversificarea de la Racusor zice ca 2-3 linguri seara si 2 dimi(daca vrem), si cica nu mai mult, ca pt un copil de 5 luni e voie maxim 5 masuri pe zi, si se introduc in bibe de seara

Racusor, ca ziceai de umidificator- chiar citeam ca e indicat sa mearga peste noapte (daca face un pic de zgomot), ca le place... la fel ca si uscatorul..

Paula, e un dulcic Raul... Azi l-am pus si pe al meu pe burta, sa ii arat cum sa faca rotirile... l-am chinuit un pic... mai mult de 3 min nu sta, se enerveaza... fara rezultate... apoi am citit de Larisa, Andrei si Isa ca nu se rasucesc, nu stau pe burta, si m-am linistit...

Am plecat, ma cheama datoria...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput