Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
bamboletta spune:
Salutare
Si eu pe aici...va citesc de printre haine...fac curat in dulap sertare...sterg mobila cu pronto
copii dorm deci ma pot desfasura in liniste sambata facem bradul...abia astept
i-am comandat lui David costum de craciunel
si eu vreau sa fac cozonac de craciun
Paula-ce scump Raul
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
puiutz_mic spune:
Si eu vreau sa impodobesc mini-bradutul nostru sambata, dupa ce reusim poate sa facem si ceva curatenie... Pe 24 dec. plecam la Barlad si vreau sa simt si eu un pic de atmosfera de sarbatori si la mine acasa.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
racusor2010 spune:
noi asta am comandat, dar abia la Craciun primim
www.mothercare.com/Mothercare-Elf-Dress-Up/dp/B003XEGZ04/sr=1-8/qid=1292425864/ref=sr_1_8/275-4288627-5009909?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76108031&mcb=core" target="_blank">elfu lu mama
si tot in ton cu sarbatoarea
www.mothercare.com/Mix-Match-Stripe-Rib-Dungarees/dp/B004EYER7U/sr=1-63/qid=1292425978/ref=sr_1_63/275-4288627-5009909?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76108031&mcb=core" target="_blank">asta
abia astept sa il imbrac
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bamboletta spune:
De la 1 ianuarie durata CIC va fi de un an sau doi ani, in doua pachete de optiuni
Pentru cei care au indemnizatia pentru copil in derulare durata concediului ramane de 2 ani cu valoare minima 600 lei. Din 2011 indemnizatia se acorda doar un an .
Update miercuri 8 dec:
- durata optionala de 2 ani cu plafon maxim la 1200.
Exista astfel 2 pachete de optiuni: ori un an cu plafon maxim 3400 lei, prima lunara la intoarcerea la serviciu ori doi ani cu plafon maxim 1200. Parintii trebuie insa sa opteze de la inceput pe ce pachet vor merge cu indemnizatia.
Emil Boc a anuntat miercuri seara ca Executivul a adoptat ordonanta privind indemnizatia pentru mame. Principalele prevederi:
1. Pentru beneficiarii in plata a indemnizatiei, situatia actuala ramane neschimbata
2. Din 2011, sint doua optiuni pentru parinti: - fie un an de indemnizatie cu plafon maxim de 3.400 lei;
- fie doi ani cu plafon maxim de 1.200 lei
In toate situatiile, plafonul minim este de 600 lei, 75% din media veniturilor pe ultimile 12 luni.
Parintii trebuie sa aleaga de la inceput pe ce varianta merg.
Ministrul Muncii, Ioan Botis, a spus ca, din estimarile Guvernului, 35-40% dintre mame vor opta pentru pachetul A, iar restul pentru pachetul B.
El a mai precizat ca ordonanta va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2011 si va produce efecte doar in cazul copiilor nascuti incepand cu data de 1 ianuarie.
Sarbatori Fericite !!!
crispro spune:
Racusor, si eu am comandat acelasi costumas de elf, prin bebeshopp... si tu la fel??? ca parca tie trebuia sa iti ajunga in 1 dec, nu? mie initial mi-au zis in 9 dec... dar daca tie iti ajung de craciun, atunci mie de Boboteaza...
Eladea, tu ai primit prin bebeshopp ce trebuia? ca si tu aveai 9 dec termenul...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bamboletta spune:
costumasul l-am comandat de pe hainuteshop dar vad ca nu-l mai au sa vi-l arat..au si acolo costum de elf
Puiutz-bine ati revenit...eu zic ca sunt colicii
Rodika-ce grasunica ai tu acolo
Eladea-vazut mosu Eric
Sarbatori Fericite !!!
paula_m spune:
Rody, eu nu reusesc. Mai incerc maine, ca nu ma las pana nu imi iese si mie...
Ilinca, eu cerealele i le dau dupa ochi. Pun cam 1/3 de apa calduta in castronel si apoi cereale pana ajung la consistenat unui piure de cartofi...cam 3,4 lingurite. Si ii dau sa manance cat vrea el.
Racusor foarte faine costumasele. De abia astept sa-l vad pe Andrei imbracat cu ele.
Bamboletta spor la curatenie.
Cristina, nici lui Raul nu i-a placut niciodata pe burta. Dar eu il lasam...dupa ce se miorlaia putin, trecea la incercari de a se intoarce singur...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
giorgia23 spune:
Mai sa stiti ca a fost ceva cu cazaturile astea...mi/a cazut si mie Antonia pe la 3...am lasat/o pt cateva sec in mijlocul patului si m/am dus sa/i aduc piureul de legume...am vazut/o pe geam cand s/a intors si am fugit repede la ea..cand am intrat in camera s/a mai intors 1 data si buf jos...daca ajungeam mai repede o prindeam...a plans putin si s/a calmat si apoi s/a pus pe ras
Deci in seara asta fac si eu pastele alea
Eladea nu vreau sa/mi aduca nimic mos Eric..doar sa/l pup putin
Imediat va pun un filmulet cu noua descoperire a Antoniei
rodyka spune:
paula, am incarcat 2!!! uite aici o proba. le-am deschis cu windows live movie maker, si de-acolo i-am dat sa-mi salveze video in format de email, a durat foarte putin, si acuma le vad si pe picassa... dar tre sa le iau pe rand...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun