Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

adica mananc si fainoase,si cartofi si dulciuri de casa,si paine,insa nu junk food,nu porc,nu grasime

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Michelle, am pus-o la san pe Sara cu pediatra langa mine, a supt 3 minute dupa care a inceput sa traga de mamelon, a intors capul in stanga si in dreapta de mai multe ori, s-a enervat, a inceput sa planga, era semn clar ca nu-i mai ajunge laptele. Si dupa ce am luat-o de la san a continuat sa mai planga un pic. Iar lucrul asta il facea de vreo 4 zile intre orele 1200-1700, iar acum stiu ca in perioada asta nu am lapte decat f putin, am pus si pompa si m-am convins. In schimb noaptea, dimineata am mult.
Oricum am vazut ca Bianca e grasunica bine, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

lalala, ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor, al meu doarme de 3 ore!!!!!!!! nici nu mai stiu de cand n-a mai dormit atata... si cred ca datorita burticii pline...s-a culcat satul... la 11.30 i-am dat 100 gr de fructe cu cereale la borcanel...apoi dupa juma de ora laptic si apoi nani...si la 5 tre sa mergem la pediatru...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice
... Iar lucrul asta il facea de vreo 4 zile intre orele 1200-1700, iar acum stiu ca in perioada asta nu am lapte decat f putin, am pus si pompa si m-am convins. In schimb noaptea, dimineata am mult.

aia e perioada critica si la noi, numai bine ca la 11 o sa pape fructele si pe la 3 legumele...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

adica mananc si fainoase,si cartofi si dulciuri de casa,si paine,insa nu junk food,nu porc,nu grasime

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

tu ai avut noroc si ca in timpul sarcinii nu te-ai ingrasat, ce aveai in plus era la burtica(burtoi) pe cand eu bine ca am si mancat prostii si asta e rezultatul

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

...la 11.30 i-am dat 100 gr de fructe cu cereale la borcanel...apoi dupa juma de ora laptic si apoi nani...si la 5 tre sa mergem la pediatru...

abia a trecut jumate de ora dupa fructe si incepea sa urle dupa laptic... asa patim si noi, cred ca nu o sa mai las atata timp sa treaca, o sa-i dau cand o sa ceara... si a adormit rapid, ca Filip...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

apropo de scaune de masina

http://abcnews.go.com/Health/boy-suffers-internal-decapitation/story?id=12035541

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fetelor, pana la urma ati luat ceva set de recipiente pentru diversificare? Daca da, de care? Cred ca cel de la Avent de care s-a mai discutat se gaseste doar pe vestitul bebeshop.ro, nu? Multu'

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput