Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 20
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Crisulica, esti tare, faci atatea treburi si cu Vlad. Eu cand sunt numai cu Victor cel mult reusesc sa fac o blida de mancare, de altele, doar daca doarme... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
stai... ca toate le fac in super graba... sotul imi zice poprica ( de la ardeiul iute unguresc Paprika), ca mereu is grabita, agitata... si geamurile le-am sters in viteza, sunt curate... dar poate daca stai cu lupa gasesti imperfectiuni, dar mizez pe faptul ca nu vor fi atat de curiosi musafirii..
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ilinca79 spune:
ca tot veni vorba de avocado, michelle, nu detaliezi te rog cum il papi tu dimineata cu branza? Il tai felii, si cu ce fel de branza? Eu am gustat de cateva ori pana acum si desi nu m-a incantat, mai vreau sa incerc ca nu mai am idee ce sa mananc la micul dejun, si in plus mai tarziu vreau sa-i dau si lui Victor.
Pentru cojitele de pe fontanela, subscriu la ce au zis ftele deja. Eu l-am dat o singura data cu ulei si au cazut toate.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Denisa, draga, da ce bine arati!!! ma faci sa ma rusinez ca io am nascut numai unul si inca mai am de dat jos... ioi... azi dimi am avut 66 de kile... mai am vreo 8 kile de dat jos...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
citat din mesajul lui crispro stai... ca toate le fac in super graba... sotul imi zice poprica ( de la ardeiul iute unguresc Paprika), ca mereu is grabita, agitata... si geamurile le-am sters in viteza, sunt curate... dar poate daca stai cu lupa gasesti imperfectiuni, dar mizez pe faptul ca nu vor fi atat de curiosi musafirii.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Eu intotdeauna mizez pe acest aspect Mai greu cu mine, daca stiu ca n-am facut ceva cum trebuie imi sta pe creier.
Asa deci, esti poprica :)
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Mi-am luat alt tel (de fapt primit) si acum butonez pe el... mi-am setat conturile de mail, fecebook-ul... am neglijat azi copilul pt tel... si am apucat de am facut si papa... dar tot nu stiu cum fac cu curatenia... am apucat de am sters geamurile din living si bucatarie, dar mai am garla... |
ce harnicuta esti, mami!! si eu am facut mare "branza" azi, adica mai nimic!! am facut o baita (nu ma mai mananca pielea ), i-am dat la Isa pireul de fructe (100 g) si am pus in cuptor morcoveii ptr amiaza, sa vedem cum ne descurcam cu pireul ala. i-am dat ei lingurita si s-a servit cu fructele cu mare placere
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
bumblebee spune:
Eu am cumparat saptamana trecuta Vigantol.
Se retrage? S-a retras?
Tare ma enerveaza treburile astea. Prima data i-am dat Vit D3, romaneasca, la recomandarea medicului de familie, care a insistat ca e mai ok, ca Vigantolul a fost retras la un moment dat de pe piata. Ajung la pediatru, nuuu, ca Vit D romaneasca nu e ok, doar pt ca e romaneasca, dam vigantol. Ca acuma sa ajung tot la Vit D roamneasca? De ce mai merg la doctori???
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
michelle1981 spune:
Multumesc pt raspunsuri
Maurice - cum si-a dat seama dr ca nu se satura cu san?
Ilinca - avocado il mancam in salate inainte, taiat cubulete, insa acum cu alaptarea inca nu am indraznit sa trec la salate. Mananc cu paine neagra si cas/ telemea/ urda etc (ca si cum ai manca rosii cu cas)
Mie imi place avocado si necopt (are gust de ou), dar copt (negru) e mult mai gustos.
Va invit la mancarica de cartofi cu ciuperci si mamaliguta.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
lalala13 spune:
ce se retrage? de ce?
io, cum va linisteam pe voi cu greutatea, am observat azi ca sebastian e mai slab...l-am cantarit si a slabit 300de g in 4 zile.(are 7500g) o data cu diversificarea el a vrut numai 4 mese, iar din alea 4 una era numai supa, pe care nu o mai mananca decat daca-i bag cereale. si nu i-am dat completare lapte..ceea ce am facut azi. oricum o sa fac pauza vreo 3 zile de supa. raman cu lapte , cereale si suc de morcovi/mar/par.in rest rade si e vesel.
maurice spune:
Am intrebat la mai multe farmacii despre Vigantol, toate mi-au spus ca e o problema la importator, ieri mi-au zis ca nu s-a mai importat.
Nu stiu daca are legatura cu retragerea lor din ungaria, dar parca e cam mare coincidenta.
Cred ca o sun pe pediatra pana la urma.
carla_2008 spune:
Victo hainutele le-am facut la comanda ca evident nu am gasit set pt fetita si baietel.Insa din pacate palariile au iesit prea mari,oricum nu le-au tinut mult pe cap,mai mult caciulita aia de casa de sub palarie.Cand am ajuns la sala i-am schimbat sa fie si ei mai comozi
Azi am facut si noi curat in casa,am chemat un baiat student si mi-a facut luna si bec geamurile si faianta.in rest eu si soacra cand ne lasau bebei.
Mai fete ai mei vor atentie NON STOP,dar NON STOP,se plictisesc in 10 min de orice activitate,jucarie,nu vor in brate neaparat ci atentie.si ai vostri sunt asa?ca mai aud pe unele cum le stau bebeii in fisher cate o ora
Eladea,Mycya,Cris multumesc.Nu am nici un merit cu silueta,mananac orice,am slabit brusc ca ma agit cu bebeii,ma tin in priza,plus am scari in casa,sus jos toata ziua
sunt rupta,si la realitatea tocmai era o stire despre cat de importanta e odihna si somnul
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana