Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
arrisa, deci si voi stati prost cu papica..eu m-am chinuit cred vreo 10 zile, nici nu mai stiu..refuza bibe cu inversunare, asa ca am rneuntat, ce sa fac..asa il impinge cu manutele, mititelu, de numa...
am citit si eu din urma, desi imi pica ochii in gura de somn..is frantasi eu. ma culc la 11..pe la 12, maxim 1 asta mic vrea[papi..de la 4 dim..maraiala nonstop..numa tzatzaleala...
andreea, ce ma bucur ca papa filip! ioi..nasol cu raceala asta!
DENISA, SUPERBEEEEEEE HAinutele copiilor de la botez. de unde le-ai luat?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Mycya, eu am o prietena care-si da doctoratul in Belgia in nu mai stiu ce chestii legate de biologie-chimie. Ea mi-a spus ca dezavantajele principale ale vaccinurilor sunt ca in timp slabesc sistemul imunitar, adica, mai bine lasa organismul sa lupte cu o gripa decat sa te duci repede sa te imunizezi, pt ca in felul asta organismul nu mai produce el anticorpii lui, ii are pe aia introdusi care se multiplica
. Iti dai seama ca eu explic asa, mai babeste, cum mi-a explicat si ea
. Dar la boli din astea care pot lasa sechele grave sau boli care chiar pot cauza decesul, eu zic ca avantajul vaccinului este indiscutabil. Efectele adverse sunt f rare si eu stiu ca cei alergici la ou nu au voie sa faca vaccinuri (pt gripa cel putin) pt ca toate culturile de germeni patogeni, secretiile microbiene, se inmultesc in ou.
In fine, ideea e ca intr-adevar, multe boli nu se mai intalnesc in Europa, dar acestea au fost eradicate cu ajutorul vaccinurilor. Si cei care merg in tari de astea mai exotice se vaccineaza in continuare.
Eu fac doar schema obligatorie, sper sa nu aud vreodata ca nu stiu ce minune am facut de fapt. Dar deh, am fost si noi vaccinati si am scapat.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Ooana
pai stiti ca eu una nici nu stiu ce anume e obligatoriu adica stiu ca rotarixul era numa daca voiam si cum habar nu aveam ce am scris mai sus bineinteles ca eu i l-m facut
dar sa va spun ca noi pana acu am facut 3 vaccinuri in 4 luni, la 2 luni infanrix, la 3 luni din nou infanrix si azi altul
nu m-am uitat pe carnet sa siu exact ce anume, pe cand la voi am auzit numa de vaccinu de 2 luni si 4 luni....
off off off
Carla ce frumosi sunteti de silueta ta ce sa mai zic ca deja stii , arati superrrr
Crispro felicitari lu' Vladut pt noaptea normita toata, la mai multe
e da sa va zic ce nazbatie am facut io pai ieri cum mia fost lene sa gatesc, s-a pus sotul la cratita si a facut o fasolica prajita ca na era miercuri ... si i-am zis de 10 ori sa scurga bine fasolea ca sa nu ii provoc colici fetei, ca asa am facut cu o sapt in urma si nu am avut probleme deloc, eii si el credca tot cum a vrut a facut si cum a fost si buna am mancat pana nu am mai putut
si azi naopte... noapte alba, iubirea mea mica nu mai putea de burtica, apoi la 3 dimineata facea sotu ture cu ea prin casa
acu doarme scumpica de ea, cred si eu la o asa noapte nu mai putea de somn .... Mami de
Andra Maria 02.08.2010
maurice spune:
Fetelor, va rog sa ma ajutati cu o parere despre Vigantol, voi poate ati mai discutat despre asta, dar nu l-am mai gasit la farmacii, si mi-am adus aminte ca spunea Carmen odata ca la ei a fost interzis.
Voi mai dati vigantol, sau ati ales altceva?
Multumesc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Mycya - pupici la fetita vaccinata, sa treaca colicii rapid.
Maurice - e bine ca e papacioasa micuta
Fetelor oare de ce are Bianca mea pe cap solzisori (in zona fontanelei), sunt galbui asa..
Cate kg trebuie sa ia un bebe in luna a 5-a?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Si noi facem doar vaccinurile obligatorii. Noroc cu voi, ca eu le faceam pe toate, sa fie imunizat copilul meu .
Maurice, nici la noi nu se mai gaseste vigantolul? Eu intelesem de la Carmen ca pb era la nu stiu ce pompita, dar in Ro vigantolul nu se vinde cu pompita. Poate l-au cumparat pe tot ungurii. Tb sa-mi fac stoc de vigantol
Michelle, eu am scapat de solzisorii de pe cap asa cum m-au sfatuit fetele. Inainte de baie il lasam 1/2 de ora cu ulei ( eu l-am dat cu uleiul de masaj) in cap, apoi dupa baita il pieptanam cu un piepten de os, din ala des, si venea jos scoarta. Acum am cumparat de la Mustela sampon si nu mai are nimic baiatul meu.
Parca 500 g tb sa ia in luna a 5a. Asa retin eu.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Mycya - pupici la fetita vaccinata, sa treaca colicii rapid. ![]() Maurice - e bine ca e papacioasa micuta ![]() Fetelor oare de ce are Bianca mea pe cap solzisori (in zona fontanelei), sunt galbui asa.. Cate kg trebuie sa ia un bebe in luna a 5-a? ![]() ![]() ![]() ************************* Mami ![]() www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! ![]() |
intre 4-5 luni tre sa ia intre 500-700 gr... Filip a luat doar 400 gr..
pt solzisori(sau scuame) da cu putin ulei de masline sau ceva emolient inainte de baita...sunt geluri speciale pt asta in farmacii..
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Michelle, inainte de baita cu o juma de ora cu ulei pe cap, iar dupa baie sters cu prosopul un pic mai bine, si eventual cu un piaptan/perie. Vlad mai are solzisori dar numai in zona fonatanelei, unde nu il bazai...
Maurice, Eu ii dau VitD cand nu gasesc Vigantol. e acelasi lucru.
Mi-am luat alt tel (de fapt primit) si acum butonez pe el... mi-am setat conturile de mail, fecebook-ul... am neglijat azi copilul pt tel... si am apucat de am facut si papa... dar tot nu stiu cum fac cu curatenia... am apucat de am sters geamurile din living si bucatarie, dar mai am garla...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Crisulica, esti tare, faci atatea treburi si cu Vlad.
Eu cand sunt numai cu Victor cel mult reusesc sa fac o blida de mancare, de altele, doar daca doarme...
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
Michelle
Bumblee asadar deci... ms mult , bine ca ai explicat babeste ca eu is mai grea de cap
Mami de
Andra Maria 02.08.2010