Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

stiu Alina ziceam si eu cum se facea mai demult
este hartie de copt prajiturile in aia se pune

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mai bu asa decat in hartie de A4.

Maurice tie si Sarei, cea papacioasa!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

PAULA m-am uitat si eu la poze...doamne ce mici au fost copiii astia - le-am facut publice, acum se vad toate

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Noi azi nu iesim, sunt -8 gradute afara, ieri am iesit afara si l-am plimbat pe junior o ora si azi dimineata m-am trezit cu o parte capului amortita de durere, cu durere de gat. Numai piticul nu are comentarii de facut, dar ii multumesc lui DD si nici nu-mi doresc. Adica el este doar ciufutel cum l-a facut mama-sa. Sper ca pana la 18 ani cand i-o fi somn sa se culce, nu sa maraie juma' de ora, dup-aia sa-l legan juma' de ora, ca uneori sa doarma numai un sfert de ora .
Voi cat Ca gluconic ati dat puiutilor in luna a 5-a? Luna trecuta i-am dat cate 7 ml pt 10 zile Pediatra nu raspunde si nu am cum sa ajung anul asta la ea. Imi pleaca sotul in noaptea asta pt niste cursuri la Oradea si cand se intoarce luni o sa fie superocupat la scarbici.

Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua delfinariu!!!

Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

am ajuns si noi de la pediatru, am fost la controlul de 4 lunite, mai intarziat putin dar asa am gasit programare. am facut si vaccinul si acu stau cu ochii pe ea sa vad reactiile....
mai fetele eu sunt putin speriata cu vaccinurile astea, adica a reusit sa ma sperie o prietena care are fetita de 2 anisori si care sa apucat de citit o carte despre toate vaccinurile astea care le facem noi la comorile noastre inca din primele zile de viata, i.a fost recomandata cartea de cineva dar cum a fost f ocupata cu fata nu a apucat sa citeasca pana acu 2 zile, si cica reactiiile astea adverse dupa un vaccin pot aparea in 30 de zile si nu numa in 3-4 zile cum credeam eu si pot avea urmari mult mai grave decat febra sau agitatia, cica poate fi afectat sistemul nervos si creierul copilului din cauza virusilor , or fi ei virusi morti si eu una nu stiam ca de fapt ei se trezesc la viata in organism si copilul se poate si imbolnavi cu acea boala si cica e o forma mult mai grava decat ar fi fost daca s-ar fi imbolnavit singurel si pot deceda . acum va dati seama eu facand azi vaccin sunt numa cu ganduri, am incredere in Dmnezeu ca va fi bine dar tre sa ma apuc sa caut surse si sa ma interesez, daca e chiar adevarat nu ii mai fac altele, mai ales ca sunt boli care existau acu 50 de ani poate mai multi si asta din cauza traiului de viata murdar si infect si sa nu mai zic ca mai sunt boli care numa prin Africa sau India daca traiesti is riscuri ridicate de infectie

acu sa va zic si cum stam cu masuratorile , deci la 4 luni si 2 sapt avem 6040 gr si 63 cm, suntem mai fotomodeala de fel dar la cat sport facem zilnic nu tre sa ne miram. si doctorul in jumate de ora a putut observa cata energie are a spus ca e un copil dezvoltat perfect, nu probleme cu rahitismul cum presupuneam eu . a si acu ca am aflat noi nu luam nimic pentru asa ceva ma refer cum ii dati voi vigantol nu stiu de ce aici nu se da, noi luam numa zymafluor si ala e pt dinti
si de diversificare , mia spus ca pot incepe de pe acu cu fructe, i-am dat de inteles ca nu prea sunt interesata sa ma apuc de pe acu si mai bolborosea el pe acolo cate ceva dar nu am fost atenta pentru ca eu chiar mai vreau sa astept pana la 6 luni daca e posibil si oricum nenea nu stie ca eu deja am un plan datorita iubitelor mamicute de pe forum voi suntei mai doctori decat toti pediatri si asa ca nu imi fac griji ca nu voi sti cum si ce sa fac la momentul potrivit. va pe toate

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

PAULA m-am uitat si eu la poze...doamne ce mici au fost copiii astia - le-am facut publice, acum se vad toate

Noi 2

Cata nostalgie mi-au trezit pozicile...

Luna 4

Mergi la inceput

la noi sunt -6 grade

astept sa se trezeasca si mergem afara vreo 30 min bine infofoliti amandoi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

denisa, sunteti superbi....o familie f reusita...sa dea Domnul sa existe multa intelegere, armonie si respect reciproc intre voi si toate se vor regla...tu arati minunat, de puiuti nu mai zic..tortul f original, ursitoarele...frumos, frumos...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

MYCYA eu am citit foarte multe despre vaccinuri...si tocmai de asta am ales sa le fac doar pe cele obligatorii
pupam fetita care a primit vaccin

Noi 2

Mergi la inceput

cred ca ma prinde si pe mine oaresce... al meu sot e deja bolnav, azi a stat acasa...maica-mea la fel, a fsot rupt in doua...febra, frisoane, dureri peste tot, etc. acu eu stranut si incepe sa-mi curga nasul...offffffffffff... am bagat un paracetamol si oscillo...sper sa scap usor...

crispro iubita, stii cum e cu diversificarea... nspe mii de sfaturi si indicatii pretioase...dar fiecare mamica trebuie sa se ghideze dupa copilasul ei...ce ziceai tu ca scrie acolo de morcov...ma gandesc eu ca, fiind incadrat la grupa radacinoase, CARE SE ZICE CA AU CONTINUT RIDICT DE NITRITI, se recomanda introducerea lui de la 6 luni incolo...cand deja stomacelul lor proceseaza altfel hrana si e suficient de dezvoltat incat sa afca fata noilor incercari si provocari alimentare...

dar cum noi avem deja 5 luni si 3 sapt, ii bag evident in meniu si morcovul (pe care de altfel i l-am dat in piure de mar cu morcov) si a tolerat f bine combinatia...de altfel toate piureurile pe care i le-am dat pana acum, le-a halit domnu' meu fara proteste...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

MYCYA eu am citit foarte multe despre vaccinuri...si tocmai de asta am ales sa le fac doar pe cele obligatorii
pupam fetita care a primit vaccin

Noi 2

ohoooooooooo...sa nu deschidem subiectul, ca se va isca o intreaga polemica... am primit si eu cateva carti in format electronic ref la vaccinuri, carti scrise de medici...n-am apucat sa citesc f multe, e f multa informatie...dar intr-adevar sunt multe mamici care aleg sa nu faca copiilor nici un vaccin...nici eu nu le-=am facut si nu le fac decat pe cele obligatorii, D-zeu stie daca e bine sau nu...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput