Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI RADUCU ai implinit 6 luni barbatel frumos!! sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor! si sa dormi si tu mai bine
La multe lunite si pentru micutii
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita
TINA esti tare cu dormitul in noaptea de revelion
CRIS doarme Vladut, nu gluma i-au iesit ceilalti dintisori?
ANDREEA multumim
eu am iesit de dimineata cu copilul la Euroclinic sa ii fac examen coproparazitologic si pentru giardia. este f marait, se trezeste noaptea maraind, plangand, nu pt papa si asta de vreo 2 saptamani. dintisorii nu ii ies vad, asa ca trebuie sa eliminam alte probleme. ziua e tot marait, nu vrea nicicum, si in brate se mai maraie, sunt atat de obosita uneori ca imi vine sa il las acolo sa se maraie
acum dupa ce a iesit la aer rece i s-a facut somnic, sa vedem cat doarme, ca tot il aud cum se foieste, suge degetelul, ofteaza
aseara am iesit cu tati sa vedem luminitile de pe magheru si apoi am mers la o cafenea baietelul dormea si a ramas mama acasa, dar...cica la 10 jumate s-a trezit plangand apoi la 1 pt papa, la 2 iar, apoi la 6 pt papa, maraieli a mai avut o data, dimineata l-am mai luat si putin in pat cu noi, dar la 7.10 gata, ochisori mari nu stiu ce e cu el, ca nu se trezea nici cand era mic sa se maraie
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Radu Gabriel de Tina Eva Maria de Ela Mihai de Victo Sofia de Ana Maria de Rubia Miguel de Aelita ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
La multi ani si din partea noastra !!!
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
carla_2008 spune:
am primit pozele de la botez
sunt doar cateva,
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Tu fetele, stati asa... ca doarme copilul noaptea, dar ziua e maraila de numa... doar in brate ar vrea... Tre sa fac papa... si vreau sa vad si pozele de la botez...
Tina, cred ca si faptul ca nu mai alaptez contribuie la somnul lui... ca nu se trezeste pt titi (adica pt alint)... Racusor, pe cand is gata analizele?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui carla_2008 am primit pozele de la botez sunt doar cateva, |
sunteti atat de frumosi, ma uit la poze si apoi o iau de la capat. o familie absolut superba, iar de tine ce sa mai zic, parca nu ai nascut 2 gemenasi ci abia ai terminat liceul
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun
racusor2010 spune:
DENISA ce frumosi sunteti ce torturi frumoase arati minunat mami
CRIS cica luni, giardia dureaza 2-3 zile
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
denisa, dar ce frumos i-ai asortat tu pe bebelani
9 iunie 2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 am primit pozele de la botez sunt doar cateva, Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Ce frumoase sunt!!!
Ai o pereche minunata, Carla si Mateo sunt frumusei foc!
Iar tu, arati f bine mami! Iti sta bine in albastru!
M-ai ambitionat si pe mine sa mai dau jos din kg astea
Sarbatori fericite!
paula_m spune:
Denisa, pozele f frumoase, voi sunteti o familie frumoasa si eleganta, tu mamico, arati senzational si mi-au placut iarasi f mult hainutele copiilor.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
carla_2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
sunteti atat de frumosi, ma uit la poze si apoi o iau de la capat. o familie absolut superba, iar de tine ce sa mai zic, parca nu ai nascut 2 gemenasi ci abia ai terminat liceul _ www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sa-l ajutam pe Mos Craciun |
multumim la fel
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana