Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Copilul meu inca doarme, de la 8 seara.. s-a trezit o data la 5 pt papa si a adormit instant... sotul e ingrijorat sa nu aiba ceva de doarme atat... io is odihnita... e asa bine...

Eladea, asa e cu diversificarea, fiecare cum crede ca e mai bine... in materialul de la tine zice sa nu ii dai morcov decat dupa 6 luni si pastarnac, telina dupa 7 luni... deci supica dupa 7 luni... tarziu...

Ilinca, draga de tine... E cel mai greu pt mama cand plange (urla) copilul si nu se linisteste nicicum, nici in bratele mamei... si io plangeam asa...

Denisa e super tarcul ales de tine... exact asa imi iau si eu, nu stiu daca de lemn sau plastic... il pun in living cat e covorul de mare, si acolo are loc sa mearga de-a busilea, sa incerce sa se ridice in picioare, punem gramada de jucarii. si e foarte ok si safe pt ei...

LALA, am un nepotel obsedat de ureche.. Musai tre sa adoarme tinandu-se de ureche, fie de a lui, fie de a lui maica-sa... si acum are 5 ani, si la fel are treaba asta cu urechile... si al meu il vad noaptea ca arunca mana pe ureche, si sta sa o prinda... dar al meu e obsedat de a tine ceva in mana- asa ca daca a prins urechea, se simte in siguranta...

Cu greutatea - pana la 6 luni trebuie sa si-o dubleze, dar la majoritatea copiilor acest lucru se intampla la 4 luni (tot din citite, cred ca din spock)...

Acum vad in al doilea articol cu diversificarea ca merge morcovelul si mai repede... Nu stiu cum s afac, imi place schema lui Racusor, ca e super bine pusa la punct, pe saptamani, luni, asa ca stiu ce sa fac pana la un an.. dar nu imi place ca incepe cu fructele... cred ca schimb io sapt 2 cu sapt 1...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

raportez o noapte alba, Isabela mi-a plans la fiecare ora si in brate abia de se linistea... acuma mi-am amintit ca asa a fost vreo 2 zile si dupa vaccinul de 4 luni, dar febra nu are... sper sa treaca repede, ca mi-e asa mila de ea sum plange fara alinare

eu am luat aseara la colindat super si hipermerketurile in cautare de patrunjel radacina, ca stiam ca pastarnac si teline sunt putine sanse sa gasesc... dar inafara de morcovi, nimic!!! asa ca facem proba cu morcovi la abur azi, si sambata la cartof...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

La multi ani! copilasi scumpi, va pup de fiecare in parte, sa cresteti sanatosi si cuminti!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

mai fete,ai mei au acum goi 6610 Carla si 7280 Mateo,la 5 luni si 9zile!nu e putin?ca va tot aud cu 8000 si peste!!!!

BTZ eu am pierdut faza ,cum a cazut PAUL????

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

nuuu, nu e putin!!

la 5 luni Larisa a avut 6.600 si 68 cm, pediatra a zis greutate ca la carte, inaltime putin peste medie

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

La Multi Ani
Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! Copilul meu inca doarme, de la 8 seara.. s-a trezit o data la 5 pt papa si a adormit instant... sotul e ingrijorat sa nu aiba ceva de doarme atat... io is odihnita... e asa bine...

Poze

BRAVOOOOOOO......

Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata si de la noi

Am implinit 6 luni!
nu-mi vine a crede ce repede trece timpul

Multumesc de urari Michell, Paula, Bumblebee, Rodi, Crispro si servesc tot delfinariu cu o felie de tort si o cupa de sampanie

Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

Racusor,Crispro, multumesc de raspunsuri!...pana la urma as suna pediatru sa vad ce-mi recomanda sa doarma si mie piticul in noaptea de revelion. Eu ma gandeam la un mic sedativ dar nu vreau nici sa-i fac rau...sa vedem ce spune

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Crispro, dar ce i-ai facut mami de doarme atata???
Spune-mi si mie, ca sa-i fac si eu....macar in noaptea de revelion

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Acum vad in al doilea articol cu diversificarea ca merge morcovelul si mai repede... Nu stiu cum s afac, imi place schema lui Racusor, ca e super bine pusa la punct, pe saptamani, luni, asa ca stiu ce sa fac pana la un an.. dar nu imi place ca incepe cu fructele... cred ca schimb io sapt 2 cu sapt 1...

Poze

cris, dar nu incepem cu fructele neaparat
o zi mar, o zi morcov, alternativ
ne-a zis ca nu e bine morcovel direct ca il poate constipa
si asa se obisnuieste cu gusturile ca si gustare, pana sambata cand incepem sa bagam la masa de pranz supica
acuma na, vezi si tie ce iti zice pediatrul

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Face Raul militarie cu mine. La 6 e treaz, papa un pic si se culca...desi eu cred ca ar putea sa se trezeasca doar la 9,10
Sunt singura care merge la revelion? Cosmin glumeste cu mine si spune ca am putea merge la cabana in 31 seara, sa ne intoarcem in 1 dimineata si acolo sa vb doar la telef
Oana, inceputul e mai greu...in 2 sapt o sa fii ca noua. Si eu tb sa ma mobilizez si sa ma apuc de ceva, dar mi-e o lene...Distractie placuta azi
Eladea, multumim. Parca incepe sa se contureze o ideea clara in ce priveste diversificarea.
Va las o si ma duc sa fac un dus...
La multi ani Radu Gabriel !!! Ai implinit 6 lunite!!! Are mama baiat mare!!
La multi ani Eva, Mihai, Sofia, Maria si Miguel!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

eu merg la un restaurant de rev in oras si pe pici ii las cu mami si tati si sora-mea creds-or descurca ei

aaa si in ianuarie vreau sa mergem la ski aici la Arieseni 1-2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

La Multi Ani
Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

Citat:

Poze

BRAVOOOOOOO......

Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

LA MULTI ANI SI DIN ;PARTEA NOASTRA!!!

BRAVO VLADUT!!!

Mergi la inceput