Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

am reusit sa recuperez si eu in sfarsit...

Mie iar mi-a facut azi dupa-amiaza Victor o criza de urlat, nu plans, s-a trezit din somn asa si a tinut-o aproape o jumatate de ora. Am crezut ca inebunesc, nu mai stiam ce sa fac, l-am pus piele pe piele, am zis rugaciuni, in final am plans si eu de disperare. Saracutul asa urla ca se ineaca, tot transpira, mai face doar pauze in care suspina putin Ma gandeam la un moment dat sa-l bag sub dus cu apa calduta, dar mi-a fost frica sa nu-i fac mai rau El a mai facut cateva crize de genul asta cand am fost la socrii si la Sovata, dar atunci am crezut ca e de la oboseala de pe drum, mediu nou...azi nu stiu de la ce a fost, poate pentru ca l-am dus la cumparaturi si ieri si azi

crispro, paula, multumesc frumos Eu am luat cereale milumil si n-am gasit nicio masura in cutie. Oare e in punga? Pana la urma am pus o lingurita mica de silicon cu cereale in 20 ml LM, a iesit doar putin putin mai gros decat laptele normal. A papat vreo 10 lingurite si gata, apoi titi. Mai vedem cum papa maine.

Pup toate mamicile si delfinasii, merg la somn ca cine stie cum va fi noaptea...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Ilinca, si Raducu face la fel, dar... noaptea. Si noi am presupus initial ca e de la mersul la cumparaturi in hypermarketuri, pentru ca initial asa au inceput crizele de urlat, in zilele in care l-am luat la cumparaturi.

Apoi au continuat si in zilele in care nu l-am luat, nu zilnic, dar aproape...

Nici eu nu stiu de la ce sa fie, poate avem copilasi mai sensibili, mai usor iritabili. Sper sa se remedieze problema cand mai cresc.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eladea, super articolul cu Diversificarea! Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

BTZ ,deci tot de la 40-50 cm a cazut!!pe burtica sa inteleg,al meu cumva pe lateral in sacul lui de dormit destul de grosut,adica plusat,l-am pipait tot,nu-l doare nimic,dr a zis ca nu are rost sa-l iradiez pt atata,sa-l observ 24-48h si daca nu e nici o schimbare atunci nu are nimic,dar ma pui pe ganduri...LA mine a amortizat caderea si marginea de piele care o am la pat,deci de acolo sunt 25-30 cm,uffffff nu stiu ce sa fac!dar tu cum de te-ai dus la CT?din proprie initiativa?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Giorgia, Eladea, Bumblebee

Bumblebee, precum stii, si Raducu a avut klebsiella, am scapat de ea din fericire, dar acum nu stiu ce ar mai putea fi, sper sa nu ne trimita si pe noi la neurolog, desi pediatra noastra e genul mai putin alarmist. O sa vedem ce zice maine.

La ce pediatru mergeti?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusor, si eu am comandat acelasi costumas de elf, prin bebeshopp... si tu la fel??? ca parca tie trebuia sa iti ajunga in 1 dec, nu? mie initial mi-au zis in 9 dec... dar daca tie iti ajung de craciun, atunci mie de Boboteaza...

Eladea, tu ai primit prin bebeshopp ce trebuia? ca si tu aveai 9 dec termenul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

n-am primit nimic, chiar vroiam sa le scriu...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

V-am spus ca sunt neseriosi...Comanda mea din iulie nu a venit nici acum....Nu ca o mai astept...dar nu mi-au mai raspuns nici la telefon...Acum sunt convinsa ca sunt neseriosi. Imi pare rau ca ati comandat si va bazati pe costumase de sarbatori...Ca daca vine costumasul de elf sau de mos craciun in ianuarie....ce farmec mai are?...Poate doar o sedinta foto daca le mai vin delfinasilor....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Face Raul militarie cu mine. La 6 e treaz, papa un pic si se culca...desi eu cred ca ar putea sa se trezeasca doar la 9,10
Sunt singura care merge la revelion? Cosmin glumeste cu mine si spune ca am putea merge la cabana in 31 seara, sa ne intoarcem in 1 dimineata si acolo sa vb doar la telef
Oana, inceputul e mai greu...in 2 sapt o sa fii ca noua. Si eu tb sa ma mobilizez si sa ma apuc de ceva, dar mi-e o lene...Distractie placuta azi
Eladea, multumim. Parca incepe sa se contureze o ideea clara in ce priveste diversificarea.
Va las o si ma duc sa fac un dus...
La multi ani Radu Gabriel !!! Ai implinit 6 lunite!!! Are mama baiat mare!!
La multi ani Eva, Mihai, Sofia, Maria si Miguel!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
La multi ani Radu Gabriel !!! Ai implinit 6 lunite!!! Are mama baiat mare!!
La multi ani Eva, Mihai, Sofia, Maria si Miguel!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

si de la noi alaturi de urari de bine si si !

Paula, multumim de cafea!

As vrea si eu miscare, in sfarsit nu ma mai doare operatia, dar astept sa vad daca va scade si lactatia, de asta as astepta sa aiba macar o masa de lapte scoasa.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eladea, multumim de info cu diversificarea!
Am obsevat ca radacina de sfecla nu e asa recomandata din cauza nitratilor, deci voi zice pas. Dar nu am gasit nimic pe nicaieri de ananas, ma refer un articol de specialitate pediatrica.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Sofia de Ana
Maria de Rubia
Miguel de Aelita

si din partea noastra! tina, ai baiat maaareeee!!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sa-l ajutam pe Mos Craciun

Mergi la inceput