Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

scriu repede ca e jale:

neata !
simona
mely take care! sanatate la patrat!
the rest of you , pup ..am o ziii carinu are bazdaci, nimic nu-i convine!
iar mie mi-e rau

(o sa debifez semnatura ca v-am capiat cu bradu asta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mai Uka,lasa si tu bradul ala la indemana,sa vada lumea ce MAXIM e,poate ii inspira paleta de culori pt bradul propriu de Craciun

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+

Thank God it's Christmas !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka, you rule!!! Iti doresc o zi usoara si frumoasa!

Meli cred ca e ok siropul ala (daca n-are zahar ). Ceaiul de tei si de musetel, daca nu sunt baute in exces sunt ok. Ti-ar mai prinde bine de macese, sau de fructe in general

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluk cu sau fara zahar, propolisul e bun. Uite ca eu in 27 de ani de cand fac foarte des rosu in gat am luat numai pe zahar, cate o ligurita dimineata si una seara, fara sa beau nimic dupa....si de fiecare data a functionat excelent...si nici nu am murit inca.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

redau de pe un www.dobro.ro/?p=1800" target="_blank">site foaaarte tare:

Contribuitia mea la eternitatea Ler-ului

Ce asculta Hrusca acasa? Mahler

Ce mananca Hrusca dimineata? Muller-u-i Ler

Cu ce parfum se da Hrusca? Cachaler

Hrusca nu injura. Nu foloseste F-word, foloseste F-ler

Hrusca are numai haina de leu-para-ler.

Stiti ce se intampla daca Hrusca e racit in decembrie? Se amana Craciunul

Ce pastile ia Hrusca pt. tensiune? Leridip.

Cum ii suna telefonul lui hrusca? Lui Hrusca ii suna telefonul LIN

Hrusca pentru noi este Chuck Norris doi

La concerte Hrusca e platit cu leri grei.

Ler it snow – varianta Hrusca

Stiti care e teorema lui Hrusca?
Ler = ler + ler

Primul cuvant zis de Hrusca n-a fost “mama” ci “ler”

In cinstea lui Hrusca, de Craciun Chuck Norris isi denumeste pumnii “Lin” si “Iarasi Ler”; cand loveste cu ei, vindeca

Am aflat ce-i lerul: leru-i ler!

Filmul preferat al lui Hrusca, Lista lui Schindler

Amenintare de sezon: Iti dau una-n mecler de-l vezi pe Hrusca!

Ce masina conduce Hrusca? Lerxus!

(—`´—) ./ | \ . '~' ' '** ' ' '* ~~~*' ' *' '~' '* '' * ~**~ * ''* ' • Merry • ' * ' ' * ' ~~**~~ ' * '' ' ' • ' Christmas ' • ' ' '' ' * ~~~~~~ * ' ' | *2010*2010*2010*2010*2010*
Carina put the C in Christmas ! ..and the other baubles and letters are her friends !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutare natiune!!!

uky, da' cum de-ai stiut tu, soro, ca eu chiar ieri am avut o problema cu cel ler??

Deci, poveste pe scurt: ma intreaba fii-mea despre un colind. Ajungem la partea cu lerul. (Avem un cantec si la franceza, f frumusel cu laire)
Si...vine buzduganul: mami, da' ce-i ala ler????
Sa cad pe jos. Nu mi-a venit in cap decat faza cu...leru-i ler Tat-su se tavalea pe jos, eu eram ca sunt inculta. A ramas pana la urma sa descifram daca este substantiv sau onomatopee.
Deci, m-am edificat in cele din urma. Va saru'mana cu respect

Anomis am asa niste curiozitati iesite din comnu sa vad ce-o sa primeasca Dinutz de la mos. Sunt convinsa ca iar cad pe spate. Nu stiu daca am apucat sa zic ceva de papuceii dela mos Nicolae...dar mi se par si frumosi si utili. Sa ne zici cum danseaza Dinu cu ei .

Meli si daca fetele astea nu te ajuta cu sfaturi de raceala ...ia si tu o aspirina. A saracului evident! Sa vezi ce repejor trece .

Alex Mai, nu stiu daca ti-am zis vreodata, dar faci cea mai bestiala cafea din lume. Sincera sa fiu, cand o sa ma intalnesc cu tine (si promit ca o sa fie in viata asta) o sa fac si eu cinste cu o cafea

Raluk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Va salut dragelor!

Intrebare din tara intrebarilor: Pisi tuseste, are mucuti transparenti o pot scoate afara? E contagios?

Va pupescu!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fram, tusea poate fi ca se inneaca cu mucisorii Daca sunt transparenti si nu galbeni/verzui si nu are febra eu zic ca o poti scoate linistita. Pe Dragos l-au tinut 2 luni I-au trecut cu Sinupret dat a-la-longue(ii dau de aproape o luna jumate zilnic si abia de vreo sapt nu mai are dar ii dau in continuare) de 2 ori pe zi in biberoanele cu ceai.

Sante la Pisi sa treaca repede

Va salut dovlecime, io-s cu trebi din alea naspa asa ca nu pot sa va incurc cu prezenta mea.

Meli, vrem poze de la sanius

P.S A inceput sa ninga si la noi asa timid, timid de tot. Eu sper sa-si bage mintile-n cap si sa ii dea asa cum trebuie.

V-am pupat

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ziua buna

multa sanatate Mely si Naty! si Uka, sper sa-ti fie mai bine..."ca sa nu-ti fie rau...cum sa zic?"....

la noi ii da cu ninsoare serios, ar fi frumos daca n-ar bate un vant care cred ca vine direct din Siberia, brrrrrrr!

tuturor

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fraguta daca este frig tare afara, daca bate vantul, as zice ca mai bine sa nu iesiti; sa incerci sa-i aspiri mucutii..sa nu ajunga in gurita prea mult; si da-i si niste picaturi de vitamina C..just in case! nu stiu despre medicamentul despre care a spus Monica (decat ca-i naturist), asa ca nu ma pronunt..

Este un virus tare pacatos care prinde la grupa asta de varsta..rhinovirusul...si asta da mai intai rinofaringite sau numai rinite (curge nasul) si adesea se complica cu otite..nu-i de gluma, mai bine sa fim prudente!

o pup pe anomis! imi este tare drag sa te citesc mami! asa mi-a placut cum ai spus-o tu "pupa-l-ar mama de selectiv!"

Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...

Mergi la inceput