Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Buna dimineata!
doreste cineva?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
mary_07 spune:
'neatza
Eu doresc un remediu pt durere de gat si inceput de raceala
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+
Thank God it's Christmas !
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 'neatza Eu doresc un remediu pt durere de gat si inceput de raceala Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+ Thank God it's Christmas ! |
Miere de albine, propolis pe zahar si mult ceai cu lamaie...plus vitamina C....garantat.
Dana15 spune:
Neatza buna!
Si Osciloccocinum daca se ingroasa gluma
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
Dana15 spune:
Alex dar de ce sa pui propolisul pe zahar? intreb nu critic, bineeee? il face mai usor de acceptat pentru papilele gustative? eu luam o lingurita de propolis si imediat bagam una de miere...parca aluneca mai bine;
Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...
alex25 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Alex dar de ce sa pui propolisul pe zahar? intreb nu critic, bineeee? il face mai usor de acceptat pentru papilele gustative? eu luam o lingurita de propolis si imediat bagam una de miere...parca aluneca mai bine; Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul... Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Pe cuvant de onoare daca stiu...uite, o sa ma interesez....dintotdeauna bunicul meu a avut stupi si in consecinta miere si propolis. Tinctura de propolis mi-au dat-o intotdeauna pe zahar, atat pentru gat cat si pentru tuse...daca aflu vreun raspuns iti spun. Stiu sigur ca are legatura ca nu trebuie sa intre in contact cu saliva, dar nu mai stiu exact ce si cum.
raluk16 spune:
Serifa zaharului in actiune!!! Mare atentie, zaharul scade imunitatea!
Meli tin pumnii sa te faci bine repede. Ceai cu lamaie si miere. Atentie, nu pui lamaia si mierea cand e fierbinte, ca mor toti nutrientii. Pui chiar cand il bei.
Eu am miere cu propolis amestecate in borcan (de la mieraria mea bio preferata de aici din MM). Mai au si sortimente cu catina si polen, daca vrei sa cauti la voi la plafaruri, Onea se numeste firma.
As mai facesi gargara cu sare. Tot timpul imi trece durerea de gat dupa gargar a cu sare. Pup!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."
raluk16 spune:
Si vitamina C!!! In forma naturala, artificiala, cum vrei!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra."
mary_07 spune:
Alex,Dana,Ralu,merci de sfaturi .
Deci,am Vit C picaturi,de la copii,aia banuiesc ca e buna. Propolis simplu nu am,decat sirop de brad cu propolis. Asta e bun,sau sa cumpar simplu?
Si la ceai sunt cam nedumerita...am citit pe net (?!) ca ceaiul de tei si de musetel nu e f indicat in sarcina.
Atunci pot bea orice alt fel de ceai...nu e unul anume care sa fie mai bun? Ma refer ceva mai sanatos decat un simplu ceai de fructe...
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 7+
Thank God it's Christmas !
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 Mai, am si eu o nedumerire. Tot am uitat sa intreb. "Dovlecimia" asta e ca si in reclama cu Maximia sau aia cu Prajituria? Ca nu inteleg Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra." |
nu ma ralux, e ca in " ce dovlecimia mea te razi? "
got it?
(—`•´—) •./ | \ .• '•~•' '• '*•* ' • ' '*• ~~~•*' ' *' • '~' • '* '' * • ~*•*~• * ''* ' • Merry • ' * ' ' * ' •~~*•*~~ • ' * '' ' ' • ' Christmas ' • ' ' '' ' * • ~•~•~•~•~•~• * ' ' | *2010*2010*2010*2010*2010*
Carina put the C in Christmas ! ..and the other baubles and letters are her friends !