Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Abia astept sa apara si Liliacul imbracat de iarna si cu povestiri pe masura de la serbarile Andrei. Macar tu sa nu ma dezertezi, Liliana, ca in rest nimeni n-a vrut sa raspunda la tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Biaz, ce frumos povestesti tu. Despre pusca cadou no comment.

Hepi, nici nu trebui sa specifici la cine ai fost ca imediat ce ai inceput sa vorbesti despre familia asta minunata mi-a zburat gandul la techi.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna ziua,
epi, multumim pentru cuvintele frumoase, admiratia e reciproca sa stii

a fost tare fain la petrecere ieri, pacat ca am avut multi absenti...toti motivati, dar tot imi pare rau...

caruciorul ajunge miercuri in bucuresti, dupa calculele noastre. deci avem toate sansele sa ajunga la timp si la cei trei masculei.

va las si eu poze de luna asta si de ieri de la party

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

azi fiind ziua pozelor...am si cu prima zapada
nu ma injurati, proomit sa fac o pauza de la poze

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pfffff , dementiale pozele

pup iu ol ... si am fugit la .... soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

Fragutza mi-a placut mesajul tau de dupa control , dar ce ma bucura cel mai mult e faptul ca totul e bine. Ce mai face Nati, cum mai e spranceana?

Hepi ce bine ca ne-ai mai dat vesti.

Va doresc o duminica cat mai placuta !

_

Ho ho ho ...vine Craciunul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pfffff , dementiale pozele

pup iu ol ... si am fugit la .... soacra

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Bine ca ti-ai mai adus aminte de noi dar nu ne-ai spus nimic despre Erik. Te asteptam si cu poze.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna,

Hepi si mie tare dor imi era de tine dar mi-a trecut dupa ce te-am vazut in pozele Techilei
Maia este extrem de schimbata si pare o fetita in toata regula, atat de frumusica o placere sa o vad.

Despre gemenasi ce sa zic ? Au niste costume de zapada super faine si trasaturile lor le gasesc de asemenea schimbate. Sunt super draguti de-mi vine sa-i pup. Cum statea Andrei atarnat de scaun, nu-mi iese din cap

Petrecerea cred ca a fost draguta, eu nu am primit invitatie, asta e, poate in alt an. Gazda noastra arata supla si frumoasa si mai mult decat atat....fericita.

Biaz felicitari pentru serbarile "fara de greseala" si imi pare rau ca nu a primit si puiu un cadou ca lumea. Bne ca ati petrecut voi bine, asta e cel mai important.

Mai avem si noi seri cand ne simtim atat de bine ca nu mai avem nevoie de nimic. Noi 3 suntem cat intreaga lume

Oare ce am mai citit ?

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatzaaaa

for everybody!

sa aveti saptamana frumoasa cu si cu bogat

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hello dragele mele!

Sa inteleg ca toata lumea se pregateste intens pentru Craciun? Daca da, nu pot decat sa ma bucur si sa va doresc spor la treaba.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput