Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ma scuzati, acum poze cu frig (cu frig si mai mare, ca la pranz erau -10, acuma cine stie ).

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ma scuzati, acum poze cu frig (cu frig si mai mare, ca la pranz erau -10, acuma cine stie ).

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Ce frumoooos!!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Super poze monis, vad ca si tu esti pasionata de foto de ai prins asa peisaje. Si ce vesel e Santiago pe sanie.

Fragutza, asa sunt toti medicii. Desi stiu ca OMS recomanda alaptarea pana la 2 ani dar toti medici la care le spui ca alaptezi dupa 1 an te intreaba de ce mai alaptezi ca nu mai are nicun rost.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna seara, buna seara, am venit cu sanioara bine, deocamdata doar virtuala, ca inca nu am achizionat una reala , dar am escaladat nametii in picioare cu cel mai mare curaj , nici nu vroia sa-l tin de mana ; azi am fost din nou la tara .

am vazut pozele celorlalti dovlecei in zapada Alessia si Santiago obrajorii imbujorati!

Diamar, nu-i nimic corect pe lumea asta, dar eu iti multumesc in continuare de voturi, stiu ca necesita timp si pentru asta ; oricum m-am resemnat, la voturi nu iau nik, poate prin tragerea la sorti ;
Fraguta, ma bucur ca esti ok, Natalia cum este, ati ajuns la dr? si eu cred ca m-as fi dus pentru siguranta; bine, noi am ajuns oricum, dar pentru copci ; pupici si sper sa se vindece cat mai repede

altceva nu mai stiu, acum am aterizat, si zilele astea au fst si vor fi super aglomerate, asa ca va pup din mers si abia astept sa vad si braduti impodobiti, dovlecei roind in jurul lor , cadouri multe!!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Am uitat sa va povestesc experienta de la ecografie. Ii zic dr ca alaptez, ma intreaba cat are copilul si sincer debusolat m-a intrebat da' de ce mai alaptati, nu e cam mare? Ii zic ca nu, de ce n-as alapta, el tot insista, pai de ce nu-i dati lapte. Pai lapte ii dau si eu, ca doar nu-mi curge uiski cu cola si-l intreb de ce as inlocui laptele meu cu laptele praf. Sta, se gandeste si-mi zice, pai cred ca va e greu si s-a focusat mai departe pe biberoanele mele

Pentru puiul tau

ai fost tare cu uischi si cola!

Mie azi nasa noastra din partea lui Relu, si deci nasa lui Alex, m-a intrebat daca sunt constienta ca degeaba il alaptez, ca la varsta asta e doar apa laptele meu . Da mai, da bine traieste copilul asta numai cu apa . O fi izvorul minunilor . Nuuu, nu asta i-am zis, ca nu pot fi obraznica. I-am spus ca nu numai pentru apa vrea Alex tzitzi, ci si pentru afectiune . Mi-a spus sa-i dau numai dimineata si seara dupa mancare . Am intrebat-o ce mancare si cum sa il refuz, ca Alex mi-a si rupt un maieu pentru ca nu m-am miscat eu destul de repede sa-i dau acces . Bine, nu are cum sa stie pentru ca nu a alaptat aproape deloc, si-a lasat fata la mama si a mers in alt oras la facultate...

Editez sa specific ca este o doctorita pediatra foarte buna de altfel...

Si sa ii mai spun Irinei ca mi se pare ca Andrei a crescut tare mult! Bine, stiu ca si mananca . Cate kile are?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aho aho , pai bine soro ,
Te-ai ascuns pe alt subforum
Ai scos copii din lista
Ca si cum ei nu exista

Ia pune mana si scrijeleste
Lista o mai intregeste
Ca de nu vin cu un buhai
Si o sa urez toata noaptea 'hai hai'
Bebelu tau nu o sa doarma
De-atata uratura si-atata larma (nu am gasit alte rime)

pup iu ol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Aho aho , pai bine soro ,
Te-ai ascuns pe alt subforum
Ai scos copii din lista
Ca si cum ei nu exista

Ia pune mana si scrijeleste
Lista o mai intregeste
Ca de nu vin cu un buhai
Si o sa urez toata noaptea 'hai hai'
Bebelu tau nu o sa doarma
De-atata uratura si-atata larma (nu am gasit alte rime)

pup iu ol

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Esti tare Aida draga!
Ce mai faci tu domnita?

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Ma bucur tare ca s-au strans banuti pentru carucior!Doamne Ajuta!

Meli nu stii cat ma bucur pentru voi.Sa fie intr-un ceas bun!Sarcina usoara iti doresc!
Felicitari din toata inima.

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Dragelor,fetelor,cucuietelor,laptarese...io va invidiez de numa'.Am fost tare amarata cand Lisa a renuntat la san...tin minte cum ii indesam tzata in gura,poate...poate...suge si nu renunta.N-a fost sa fie.
Cred ca e un sentiment tare minunat sa il vezi cum suge asa maricelVisam si eu frumos...

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Vazut poze pe mail.Nu am sa nominalizez,spun doar ca m-am minunat de ce mari au crescut.

Am sa pun si eu unele recente.
Azi au avut serbare la gradi.Erika a fost Craciunita,Lisa ingeras.

Scriam pe FB ca Lisa a avut febra de 41..ei,a trecut!Slava Domnului!
A avut virusul RS(pacatosul!).Noroc ca n-au existat complicatii.
Acum avem alta problema,de o sapt face diaree.De maxim 2 ori pe zi,fara febra,fara varsaturi.Ce o avea,habar n-am.Azi mergem din nou la doctor.

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput