Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fram multa sanatate la printesa...din pacate si noi suntem cu buza sparta.

Uka si noi avem muuulte hainute de pomana, ca nu avem pantaloni de fas de iesit in zapada si nici senile...sa vezi ce scatoalce imi iau si eu.

Daarrrrr, tot ne-am riscat si am iesit la zapada.

Super tare. Ce se bucura ea . M-am uitat la poze cu fii-miu calare si i-am zis uite-o mami pe Alessia, si el "bebi, Ashia".

AM iesit si noi azi cu saniuta dar am patit un necaz si sunt tare mohorata... in fine, traim in Romanica... altfel i-a polacut si lui Zdreli tare la zapada.

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

ola fetelor

ho-ho-ho ce tare ma bucur pt carucior

Mely felicitari pentru samburelul de 1 cm . Abia astept sa vad poze in zapada cu 3 copilasi

Fragutza si eu m-as duce la dr cu spranceana aia (pe mine ma bate gandul sa ma duc si cu Santiago ca i-au ramas 3 semne pe frunte de la varicela sa vad daca se poate face ceva cu ele). Multa sanatate!!

va las si niste poze cu frig, acum ca toata lumea si-a potolit putin pofta de zapada

pup you all

(hm, am scris de 1 ora mesajul asta si mi-a cazut netul de 5 ori, sa vedem daca merge...)

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fragutza ce bine ca e bine

Monica ce-ati patit?

Alex ce incantata e Alessia in zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ola fetelor

Mely felicitari pentru samburelul de 1 cm . Abia astept sa vad poze in zapada cu 3 copilasi

Fragutza si eu m-as duce la dr cu spranceana aia (pe mine ma bate gandul sa ma duc si cu Santiago ca i-au ramas 3 semne pe frunte de la varicela sa vad daca se poate face ceva cu ele). Multa sanatate!!

va las si niste poze cu frig, acum ca toata lumea si-a potolit putin pofta de zapada

pup you all

(hm, am scris de 1 ora mesajul asta si mi-a cazut netul de 5 ori, sa vedem daca merge...)

Pe mine linkul ma trimite tot aici....e doar la mine asa??

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui monis5

ola fetelor

pup you all

Pe mine linkul ma trimite tot aici....e doar la mine asa??

nu, si la mine

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hellou!
vazut poze cu dovlecei frumosi in zapada, va invidiez! eu nu indraznesc s-o scot pe Ebru, la noi ca de obicei este un vant criminal!
vazut si pozele Carinukai, care nu mai au nevoie de nici un comentariu!

va foarte pup

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Am iesit si eu din necesitate afara cu Matei desi are mucisori dar cu carutul ca sanie nu avem. Am gasit una in uscator si ne-am folosit de ea pt David dar nu e grozava.

Alex, Zeina e o scumpica. Vezi ca ata aia de la manusi poti sa o bagi pe maneci si nu mai sta atarand in spate.

Moni, cine te-a suparat mami? Si spui ca Dragos e mucos de 1 luna? Dar de scos afara l-ai scos, asa-i?

Fram, super vesti.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Diamar stiu treaba cu manusile, dar nu am apucat sa i le pun in casa si nu am mai avut cum sa o dezbrac afara, de aia arata asa dezmatat.

Selen intradevar, e nasol daca e vant, nici eu nu as scoate-o.

Mergi la inceput

Techi am virat banutii ptr carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Am uitat sa va povestesc experienta de la ecografie. Ii zic dr ca alaptez, ma intreaba cat are copilul si sincer debusolat m-a intrebat da' de ce mai alaptati, nu e cam mare? Ii zic ca nu, de ce n-as alapta, el tot insista, pai de ce nu-i dati lapte. Pai lapte ii dau si eu, ca doar nu-mi curge uiski cu cola si-l intreb de ce as inlocui laptele meu cu laptele praf. Sta, se gandeste si-mi zice, pai cred ca va e greu si s-a focusat mai departe pe biberoanele mele

Pentru puiul tau

Mergi la inceput