Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)
Raspunsuri - Pagina 5
Crissy_C spune:
Neata!
La Multi Ani Bogdan Andrei de Ramona80! La Multi Ani si bebeilor din 14 si 15, ca n-am apucat sa intru, si felicitari speciale floricelelor care au impliit 6 lunite
Am fost si noi alaltaieri la vaccinul de 6 luni si in premiera n-a zis nici pas, doar s-a incruntat un pic la fiecare intepatura (ca-s 2 la Pentaxim) si pe urma a zambit in continuare la asistenta si la dr-ita, manca-o-ar mama de curajoasa Asta ca sa compenseze pt circul de la 4 luni, cand a urlat vreo juma de ora, dar atunci o trezisem din somn, era morocanoasa.
Vivela, si eu i-am dat Thuja, dar CH200, asa ne-a dat dr-ul homeopat la vaccinul de 4 luni, acu' nu l-am mai sunat sa-l intreb, am luat la fel, o fi prea mare dilutia? Efecte adverse vad ca nu au fost, dar ea nici la 2 luni n-a facut nimic, si atunci nu i-am dat thuja. Eu i-am administrat inainte si dupa vaccin, plus inca 3 zile, dimineata. Voi la fel?
Ne-a dat pediatra liber la proteinele animale, dar nimic nou 3 zile dupa vaccin Apoi incepem cu pieptul de pasare, de la juma' de lingurita, progresiv, pana la o lingura, apoi branzica de vaci (mi-a zis ca e ok cea de la Milli, la pachetel) tot asa, progresiv, si la urma galbenusul de ou -dar asta o data pe sapt si in zilele alea sa nu-i dau carne. Si tot asa, incepem cu un sfert de galbenus in prima sapt, 2 sferturi (in zile dif) a doua sapt si tot asa pana la unul intreg (2 jumatati in 2 zile, sper ca am inteles bine, ca atatea informatii m-au cam bulversat )
Legat de cereale, mi-a zis sa nu-i dau gris pana la 8 luni cel putin, pt ca mananca tot calciul din organism si favorizeaza rahitismul, si eu ma intreb acum: oare pot sa-i dau alac integral (care-i tot un fel de grau)? ca incepusem deja si pe cutie scrie 6 luni+
daca nu, ne intoarcel la orez, dar Patricia e super constipata de cand cu mancarea solida, nici poveste sa-mi faca dupa fiecare masa, cum ziceti voi, o data pe zi si atunci o ajut eu impingandu-i genunchii la burtica, asa vad ca mai reuseste sa faca, altfel face putin si tare... O fi de la orez, o fi de la morcov... Eu ii dau para aproape zilnic si nu vad mari modificari, si nici bonnisanul nu o mai ajuta ca pe vremuri... O sa incerc cu prune, dar n-am vazut decat din alea tari...
Legat de betisoare de urechi, noi le folosim, dar numai pe urechea externa si de 2 ori pe sapt, cand o spal de cap.
Corina, la multe lunite Mariutei si bafta cu autodiverificarea, sa ne spui cum merge
Mira, superba rochita, dar cred ca ai comandat-o pe ultima, ca acum nu mai au pe stoc
Si noua ne-a dat fier profilactic, mi-a spus sa astept 3 zile dupa vaccin si apoi sa-i dau in prima zi o picatura, apoi 2 si tot asa pana la 5, dupa care ne oprim la 5. A spus ca daca ii dau progresiv il va accepta mai usor organismul. Mi-a zis la jumatate de ora - o ora distanta de mese sau bauturi. Sper sa nu mi-l vomite si mai ales sa nu se constipe mai tare
Nana, maine dimi daca trimit din Transilvania e prea tarziu? Incerc si azi, stiu ca e ziua lui David sambata si deci banii trebuie virati maine catre ei, dar ma gandesc ca daca ii trimit tot din Transilvania ar trebui sa intre in max o ora, nu? Nu stiu daca am cu cine s-o las pe maimutzica azi...
Sorana, abia asteptam sa vedem pozele cu baietii Sigur vor iesi minunate la ce flacai frumosi ai!
Mie de iaurt nu i-a zis nimic pediatra, banuiesc ca il putem introduce dupa branzica imediat, cred ca voi incerca Covalactul. Oare Sana e altfel facuta? ca mie asta imi place de la ei de mor si i-as da si Patriciei
Artu, multe multe felicitari pentru asa un Presedinte de onoare!
Lumy, bun venit!
Anouk, ne-ai sedus si ne-ai abandonat? pe unde esti? Theo, tu? Am auzit pe la TV ceva de grevele din Grecia... dar asta nu-i motiv sa nu ne scrieti. Sau si aia de la internetul prin cablu sunt in greva?
Marylena, sanatate multa lui Tudor! Mai are febra?
Cris, se mai trezeste Sebi la 4,30? Scria acolo in cartea cu no-cry sleep solutions ca daca esti pe faza cand incepe sa se miste si incerci atunci imediat sa-l adormi e posibil sa intre din nou in faza de somn profund. Incearca, poate merge.
Si mai voiam sa mai raspund la niste mesaje pe care mi le salvasem de zilele trecute, dar vaz ca le-am pierdut
Va pup
Crissy_C spune:
Ha, Anouk, de cand am inceput eu mesajul si pana am terminat (vreo 2 ore pe putin) vad ca ai aparut
anouk3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crissy_C Ha, Anouk, de cand am inceput eu mesajul si pana am terminat (vreo 2 ore pe putin) vad ca ai aparut Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
Haha, mi-s prin zona, da' cu un soi de holiday blues (traducere aproximativa: 'cazuta in butoiul cu melancolie')
si sa stii ca nici Nicolas nu face kk in fiecare zi. Asta de pe la 2 luni. Si vad ca nu s-a reglat nici cu solidele, ORICE as incerca. Am tot citit pe tema asta si se pare ca atata timp cat nu face tare tare, e ok. La noi recordul absolut fara kk a fost.. o saptamana! Dupa care am bagat supozitor ca ma panicasem deja. Dar acu' m-am invatat: asa e metabolismul lui.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune
veronicach spune:
sarbatoritilor
azi Matei s-a ridicat singurel in picioare pe bratul canapelei si apoi de pe loc, tinandu-se cu o mana de maieul meu:)
fetelor ce vreti rochite de craciunite http://picasaweb.google.com/112405648754153104139/Noutati15122010# am vazut anuntul si m-am gandit la voi:)
astazi m-am trezit fff ametita, acum mi-am revenit
ne pregatim de plimbare, in cluj este multaaaa zapada
eu inca nu am uitat de timpul cand eram gravidute si ne plangeam de inca o zi cu zapada
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe
taty_ana spune:
hello gagici,
cristina daca faci transfer in aceeasi banca banii intra instantaneu in cont cel putin asa era la banca la care lucram si cred ca e peste tot asa
mai fetelor tot va citesc cum bebei vostri mananca cu placere un fel de mancare alt fel nu le place...eu nu-s ce sa ma mai fac,orice i-as face papa la inceput 30g si gata, restul pana la 100-140 ii dau asa mai cu forta,fac ca toate animalele,ma maimutaresc in fel si chip numai sa deschida gura....si am tot incercat tot felul ba cu iaurt,ba cu branza,ba cu cereale..la fel imi face orice i-as da.....adica as vrea sa vad si eu ca-i place un aliment sau o combinatie
offf ce maraita e,nu pot scrie doua cuvinte...fug ca o da in plans
Lumy_Clt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anouk3
Haha, mi-s prin zona, da' cu un soi de holiday blues (traducere aproximativa: 'cazuta in butoiul cu melancolie') si sa stii ca nici Nicolas nu face kk in fiecare zi. Asta de pe la 2 luni. Si vad ca nu s-a reglat nici cu solidele, ORICE as incerca. Am tot citit pe tema asta si se pare ca atata timp cat nu face tare tare, e ok. La noi recordul absolut fara kk a fost.. o saptamana! Dupa care am bagat supozitor ca ma panicasem deja. Dar acu' m-am invatat: asa e metabolismul lui. Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010) Nicolas in actiune |
Noi la una din fetite pentru constipatia, am inceput un tratament homeopat cu Nux Vomica ch9/Bryonia ch30/Calcarea Carb ch30 si ch 200.
Mititica faca foarte greu kk si cand face parca e de om mare.vai de ea. Sa vedem dc are efect tratamentul.
Iar la cealalta pt vomitatul ei des/haotic tratam cu Ipeca ch9/Thuja ch30/Silicea ch30 si ch200.
binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia
Crissy_C spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
Noi la una din fetite pentru constipatia, am inceput un tratament homeopat cu Nux Vomica ch9/Bryonia ch30/Calcarea Carb ch30 si ch 200. Mititica faca foarte greu kk si cand face parca e de om mare.vai de ea. Sa vedem dc are efect tratamentul. Iar la cealalta pt vomitatul ei des/haotic tratam cu Ipeca ch9/Thuja ch30/Silicea ch30 si ch200. binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia |
Multumesc Lumy, dar cred ca trebuie sa-i mai fac o vizita dlui dr homeopat, ca mi-e ca nu-s general valabile tratamentele sau dilutiile....
Lumy_Clt spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Crissy_C
Multumesc Lumy, dar cred ca trebuie sa-i mai fac o vizita dlui dr homeopat, ca mi-e ca nu-s general valabile tratamentele sau dilutiile.... Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
Asa este! Schemele sunt personalizate.
Ca dilutie, noi punem 7 granule in 2 ml de apa plata.
Trebbuie sa revenim la control la 3 luni.
binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia
Dienutza spune:
Ioana mersi pt. info ref lego. O sa ma uit prin magazine dupa asa ceva, ca trebuie sa recunosc, nu prea ma pricep.
Ha, ha - referitor la pizza, i-am facut si eu Evei un shooting cu o felie de pizza si cu mainile in niste brownie. Asta pt. ca taticul este innebunit dupa pizza si ea este fata lui tata 99%. Si am vrut sa se si vada asta. Era innebunita sa le bage si in gura. Abia am reusit sa i le mai smulg si sa salvez situatia sa nu bage in gura. Daca reusesc sa le descarc, poate le postez pe net.
Ceai verde nu am mai baut din timpul sarcinii. Ma gandeam ca este excitant pt. Eva. Oricum nu sunt mare fan. In schimb mai scap la un pahar de cola . Offf, nu pot sa ma abtin .
Ref. mers cu piciorul gol sau cu ghetuta - eu zic sa studiezi cu care se simte mai bine. Sincer, nu am nici un fel de idee despre subiectul asta, tot instinctiv spun si eu.
Lumy bun venit
Anouk crezi ca se hidrateaza suficient? Eu am niste dubii. Pt. ca acum mananca mai mult si uneori nu mai vrea si san dupa masa. Pur si simplu refuza. Dar am inceput sa ii dau la fiecare masa din canuta cu cioc de silicon. Ii pun putin suc de fructe + apa. Ei ii place mult sa suga ciocul de la canuta, dar nu prea inghite apa. O scuipa. Ma gandesc ca, daca insist zilnic, voi reusi pana la urma sa o fac sa bea.
Ce gospodarie aveti voi acolo! Cu detoate!
Anouk eu stiu ca este OK sa faca rar kk atunci cand este alaptat la san. Dar, cand treci la diversificare, ar rebui sa faca mai des, pt. ca mancarea asta are mai multe reziduri, nu mai este absorbita la fel de bine ca laptele matern. Mai intreaba si pediatrul.
Crissy pe prospectul de la fier scrie ca se da inainte de masa sau imediat dupa . Nu mai stiu cum sa mai procedez, cum o fi mai bine. Oricum, eu m-am decis sa merg sa ii fac analize Evei sa vad cum sta cu fierul. Nu consider necesar sa ii dau daca nu sunt probleme. Si ea mananca binisor.. asa ca...
Veronica felicitari pt. primii pasi ai lui Matei!
Nici eu nu am uitat zapezile de anul trecut. Si acum nu imi doresc fulgi (niciodata nu mi-a placut zapada in bucuresti; e o mizerie infernala).
Taty_ana si Eva cam la fel face cu mancarea - mananca la inceput cat ii este foarte foame, iar apoi trebuie sa fac tot felul de scamatorii ca sa ii mai dau. In topul scamatoriilor: telefonul lui mamica (care e praf), telecomanda, un plic metalizat argintiu, cantatul, privitul la televizor (ultima salvare).
Astea sunt situatiile fericite, unele feluri de mancare nu le accepta de loc.
cris_09 spune:
Buna fetele?
Ce mai faceti?
Noi binisor,nu am mai avut timp sa intru ieri,am impodobit bradul,iar apoi tati a facut pe dj-ul iar eu cu Sebi am dansat,l-am invatat cum sa tina manuta la vals,la tango,sa fie barbat adevarat,sa conduca o doamna
Piciul e tot certat cu somnul,azi noapte s-a trezit din ora in ora,si nici nu-l pot adormi imediat pentru ca el se trezeste direct in picioare,zici k e somnambul..eu zic ca poate ii apare si lui vreun dintisor,desi nu e gingia imflamata,prea e marait,roade tot,si geme cand roadeOfff,nu stiu ce e,dar sper sa-i treaca
De dimi,sotul s-a jucat cu el de la 5 cand s-a trezit,ca sa mai dorm si eu,iar cand iesiea din camera(la baie sau dupa cafea)Sebi bebi plangea dupa el si il striga mamaaaaaE criminal
Ma tot tin sa va multumesc din suflet ca ati fost receptive la ideea mea si a nanei,de a o ajuta pe Leditia,inseamna enorm pentru mine nu numai pentru ca este o fata extraordinara cu un suflet imens,ci si pentru ca am vazut ca suntem unite,si desi au mai fost certuri pe aici,la gretati conteaza sa ne aratam solidare.
Fug ca maraie,nu v-am citit,dar promit sa o fac
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)