Floricele de liliac Mai_Iun !Vin Sarbatorile(43)
Raspunsuri - Pagina 3
mommy_to_be spune:
Nana, o sa trec si eu maine sa pun niste banuti in cont. Sunt toate datele pe mail-ul comun?
Sorana, si eu cred ca pozele vor fi foarte reusite! Instantaneele sunt cele mai cele.
Tatyana, uita-te la lista de ingrediente, sa vezi ce are untul ala de shea in el. In principiu, cu cat mai putine ingrediente, cu atat mai bine. De prefereat e sa fie chiar unt de shea, nu crema de corp cu unt de shea.
uf... voua va vomita puiutii cand le dati fier? Ca mie Maia mi-a vomitat tot ce mancase inainte si nu stiu cum sa-l administrez...
taty_ana spune:
nana la prune tu le scoti coaja?iar la banana semintele?
ma bate gandul sa-l trimit pe sot sa-mi vina in dinti cu niste prune sa incep maine sa-i dau cate putin in para....poate o sa-i explodeze fundul
corinasmile spune:
Sorana, sunt convinsa ca vor iesi super pozele voastre! La noi tot asa a venit, doar cu aparatul si ai vazut ce misto sunt.
Dar tu ai discutat cu Alexandra despre accesorii si ea nu le-a adus?
Ha, si eu am forme din alea de la Ikea cu ren si arici
Ieri am facut turta dulce cu ele. A iesit
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
n_a_n_a spune:
Mira, datele sunt pe prima pagina.
Tatiana, prunele le curat de coaja (ma gandesc ca-s stropite), dar bananele le las cu seminte cu tot.
povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
Dienutza spune:
Corina mult succes cu autodiversificarea! Se ne povestesti si noua cum merge.
Mira dar pe site scrie ca nu mai este in stoc. S-o mai gasi? Ca e tare dragutica.
Am introdus astazi si iaurtelul. A fost OK, mi s-a parut ca ii place. Mai vedem si in zilele urmatoare.
Chiar, vorba pediatrei la care a fost Mira, voi la cate mese ati introdus hrana solida. Eu am introdus pana acum la 2 si ma batea gandul sa ii dau de la 7 luni si a treia masa care sa constea din iaurt + ceva - fructe sau legume, ma mai gandesc ca anume exact. Este prea devreme? Sa mai asteptam?
Eu oricum o mai pun la san dupa fiecare masa pt. ca noi avem problema cu bautul apei - nu reusesc sa o fac sa bea apa. Voi cum le dat apa (sau ceai sau un alt lichid care sa ii hidrateze)?
Lumy_Clt spune:
Buna seara!
Ne primiti si pe noi?
Suntem 2 fete cucuiete, Mara si Maia ,si avem 6 luni si 8 zile.
Mami va citeste de pe vremea cand noi ne cuibaream la ea in burtica, doar ca nu si-a facut “curaj” sa scrie, dar nici foarte mult timp liber n-a avut, ea e mai mult cu cititul, decat cu scrisul.
Va stie mai pe toate si v-a citit cu drag.
De cand cu vremea asta rece, mai are si mami timp de calculator, asta pana om lua-o noi din loc.
binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia
Onana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinasmile Sorana, sunt convinsa ca vor iesi super pozele voastre! La noi tot asa a venit, doar cu aparatul si ai vazut ce misto sunt. Dar tu ai discutat cu Alexandra despre accesorii si ea nu le-a adus? Ha, si eu am forme din alea de la Ikea cu ren si arici Ieri am facut turta dulce cu ele. A iesit Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
Eu o intrebasem pe Alexandra ce sa pregatesc pt baieti ca hainute si accesorii si ea mi-a raspuns ca ne trebe maxim 2-3 tinute si cam atat. Si eu i-am zis ca m-am gandit ca o tema a pozelor sa fie Craciunul, si inca vreo alte 2 teme, deci banuia ca pregatesc eu ceva, in orice caz nu a spus ea ca aduce ceva, doar ca eu ma asteptam, pt ca la sedinta foto de care va povesteam fotografii au adus toate accesoriile, lumini, etc..
Poti sa-mi dai si mie te rog reteta de turta dulce, daca nu e complicata?? Ca n-as indrazni ceva dificil, dar sunt incurajata ca biscuitii au iesit ff buni..E drept ca am avut si ajutorul mamei pe ici, pe colo
Onana spune:
Lumy, bun venit!
Si noi avem probleme ca Tudor nu bea apa deloc, nici din bibe, nici din canuta, de pai nici atat; habar n-am cum sa i-o dau, dar cred ca nici tare sete nu-i e, ca altfel imi inchipui ca ar bea el..
Azi i-am dat prima data iaurt, nu facut in casa ci cumparat (numa bun - napolact) si nu i-a placut deloc. E prima data cand refuza ceva de mancare Acum va intreb eu: ce iaurt dati la bebei, ca sa mai incerc..As fi vrut sa-i fac in casa, dar nu am apucat, asa ca am furat din iaurturile lui Matei, pe care el le mananca cu mare placere.
corinasmile spune:
Turta dulce am facut-o dupa reteta asta.
A iesit fff buna.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Dienutza spune:
Sorana eu i-am luat Evei iaurt Andechser bio de vaca 3,8% grasime. Cica ar contine si bifidum si acidophilus (care nu stiu ce este). Mie mi se pare cam acrisor pentru gustul meu, dar ei i-a placut. L-am gasit mai ieftin la cora, parca 2,5 lei / buc.