Nov-dec2010.Felicitari Syl. Ana_vio, pissi!!(169)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multumesc Vasari!Nu am gasit Augmentinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Neatza si de la noi. La noi e inca dimineata .. ni s-a schimbat tare mult programul de cand cu bebe si dormim destul de mult dimineata .. ca noapea .. deh .. suntem mai petrecareti asa...

Face cineva capitol nou? Daca nu incerc eu sa fac.

Fericita mamica de Tudor Andrei
Poze bebe Tudor: http://picasaweb.google.com/adina.popescu/BebeTudorPrimeleOreSiPrimeleZile#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor,

In primul rand as vrea sa imi cer scuze de absenta mea de 2 saptamani dar s-au intamplat enorm de multe in viata mea si nu am apucat nici sa respir bine.

Sashenka, Anan si tuturor fetelor care s-au gandit la mine vreau sa le multumesc din suflet. V-am simtit aproape si a insemnat enorm.Sotul meu inainte imi spunea:Ce tot faci pe forum, nu te inteleg. A ramas insa si el impresionat cat suntem de implicate si apropiate si si-a cerut scuze ca nu a inteles de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

scriu mesaje scurte caci am vazut ca Heidy vrea sa faca capitol nou si sa nu scriu eu la capitolul vechi degeaba.

Nu am apucat sa citesc nimic din urma caci am vrut tare mult sa va scriu dar ma apuc imediat si de citit.

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit ursuletilor care au venit odata cu zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

augmentin se poate lua daca alaptezi..eu am luat de 2 ori ..o data dupa nastere-aici se da preventiv sa nu faci vreoinfectie..asta e..am luat si a 2 a oara am luat pt ca imi cresc 2 masele de minte ,una jos si una sus si mi0au "taiat" obrazul..am facut infectie si am luat augmentin ...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Va invit la
CAPITOL NOU

Mergi la inceput