CUM POT SCURTA DURATA UNUI DIVORT????

CUM POT SCURTA DURATA UNUI DIVORT???? | Autor: heaven_paula

Link direct la acest mesaj

Sunt o mamik de 34 ani care vrea sa divorteze,cauzele fiind neglijenta lui, scandaluri, bautura,agresivitate in prezenta copiilor,lipsa cu zilele de acasa...De mentionat ca locuim in casa parintilor mei unde am renovat noi foarte mult, el refuza sa paraseasca locuinta pe motiv ca acolo e si munca lui.intrebarile mele ar fi: cum sa fac sa dureze divortul mai putin,sa raman cu ambii copii( 8 si 11 ani),ce trebuie evitat pe perioada divortului daca locuim in aceeasi casa (camere diferite)pt ca am inteles ca poate filma sau inregistra orice greseala de-a mea ca ulterior sa o aduk in instanta drept proba.Am vorbit deja cu un avocat, dar m-ar ajuta tare orice sfat legat de divort din partea voastra, chiar si despre intrebari care nu le-am atasat eu. cu respect si mii de multumiri.....paula

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

imi pare rau ca ai ajuns si tu aici.
E bine ca ai vorbit deja cu un avocat, asta e cel mai important.
Dat fiind ca sunteti in casa alor tai, el nu are ce sa revendice. Din cate stiu eu. Acum daca aveti alte bunuri cumparate dupa casnicie - masini sau orice altceva, astea da, se impart la 2.
Aveti 2 copii, asta inseamna 2 infatisari la tribunal. O sa ai nevoie de 2 martori.
E bine sa fixezi vizitele copiilor ca sa nu ai surprize ulterior; idem pensiile alimentare.
Si pentru ca va urma o perioada oribila, sa fii pregatita pentru orice si daca e sa fie scandal, sa nu eziti sa chemi politia. Scriu asta pentru ca ai dat unele detalii si sotul tau nu pare genul pasnic, dispus sa plece usor.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heaven_paula spune:

pt mamagiuliei

multumesc de sfaturi, am incercat sa iti dau un pm dar il ai blocat. sper sa fie bine...desi e greu de crezut, liniste vreau, atat....sper sa inteleaga.
o zi buna sa ai si un sf de saptamana la fel :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Pentru investitiile pe care le-a facut in casa parintilor, poate cere in instanta stabilirea unui drept de creanta (in masura in care poate dovedi aceste contributii) - o suma de bani pe care i-o vei inapoia.
Inregistrarile/filmarile nu sunt probe in instanta - ele pot fi admise doar coroborate cu alte mijloace, oricand se poate cere expertiza/contraexpertiza si se spulbera fara griji.

Mergi la inceput