America (216)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxij spune:
Bai, am 39 inca
Adica in Ianuarie fac 39:) Cei de 50 de ani or skia, dar poate au invatat mai de tineri, eu sa ma apuc la 40 sa invat si cu kooru' asta mare, excuse my French?![]()
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij Merci ca mi-ati zis. Pai o sa cumpar, de la cine sa imprumut? Unde sa ma duc sa cumpar, oare au la magazinele sportive? Nu cunosc pe nimeni care isi duce copiii la ski. La noi e mai greu pt ca nu avem in apropiere si ca sa mearga la ski copiii tb sa pleci in vacanta. |
Ruxij, Ar trebui sa gasesti la orice magazin sportiv, e sezonul si gasesti, doar ca nu sunt in sale in perioada asta. Uite ca sa-ti faci o idee cum arata: http://www.mcsports.com/family/index.jsp?categoryId=710075&cp=2766266.702243
Iulianm, wow ce zapada ati avut ... arata tare frumos ... in poze.
Asa-i cu ski-ul se poate face la orice varsta ... numai ca trebuie sa ai grija cu cat inaintezi in varsta e tot mai greu ... sotul a luat duminica o tranta pe double black diamond ... ca deh a crezut ca are inca 20 de ani ! Nu stiu zau daca la Boyne va putea sa skieze cu noi. Azi se duce la radiografie caci nu cre dca-i OK cu o coasta si degetul de la mana ... in rest e vanataie
iulianm spune:
Ruxij
. Pai cazi pe moale...
Helmet ar trebui sa gasesti la magazinele sport, raionul de schi. E mai bine sa cumperi de la un mag mare decit de la unul din statiune, mic. In statiuni se vind foarte scump. Acum doi ani mi-am uitat pantalonii de schi acasa (!), si am sfirsit prin a cumpara in statiune. Nu vrei sa stii cit am dat, m-au durut pina si betele (poles) cu care schiam de citi bani m-au jefuit
.
NewMami spune:
| citat din mesajul lui ruxij Bai, am 39 inca |
Ruxij, ... se poate si la 39 de ani (suntem cam de aceiasi varsta
miereamara spune:
Wow, Iulia mersi, m-ai injunghiat cu un turture de gheata in inima, asta ai facut tu acum cu pozele
!
Glumesc, e superb peisajul!
Eu ma multumesc cu un parbriz inghetat dimineata, eventual daca chiar simt nevoia de rece pot sa-mi lipesc limba de geamul masinii:)))
Aidan s-a invatat minte de cand s-a fript la mana, ieri a vazut la tv o reclama cu un grill (faceau unii niste fripturi pe un grill din ala electric) si el, Aidan no, no, hot, hot, Aidan hurts![]()
Newmami ti-am vazut feciorul, e un scump, tare frumusel mai este!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
iulianm spune:
| citat din mesajul lui miereamara Wow, Iulia mersi, m-ai injunghiat cu un turture de gheata in inima, asta ai facut tu acum cu pozele Glumesc, e superb peisajul! |
Pai de aceea le-am pus cind iarna a trecut. Asta e la noi, nu se face foarte frig, in general merge 25-30F. Si fluctuatiile de vreme la fel, poate fi blizzard pina la prinz, iar la 2 soare si frumos. Ori invers, cu sanse de early release
Tine si tu niste spirt in masina (ori daca ai de unde etanol 99%, mai fara apa, numai sa nu ajunga baby gatoru' la el), sa muncesti mai putin la geam.
philip spune:
| citat din mesajul lui iulianm Merci frumos, Miere, Ruxij. Ma gindeam ca se desfac. Ruxij, ce-i asta cu no skiing after 40? Ai mey... Eu am colegi trecuti de 50 si de 60, si schiaza de numa'. Eu am devenit mai reluctant de cind m-am tamponat cu un zid Miere, am zis ca pun poze cu iarna de joi si vineri http://home-and-garden.webshots.com/photo/2451029430106455799CZluvF Pina duminica nu mai era nimic. Ieri nici nu am avut nevoie de haina, mi-a fost de ajuns puloverul. Iar in dimineata asta avem un cer roziu si frumos. "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
Iulia, nici nu-i arat sotului pozele cu zapada ca tot week-endul am cumpanit daca sa mergem la taos sau nu. am decis ca am inca nevoie de creieri cat de cat neafectati de maraitul copiilor dupa 9 ore de condus si am zis pas. vom merge in oklahoma city de anul nou. oricum, e f frumoasa zapada aia si Patrick skiind

ia uitati decembrie la noi:
www.apha.shutterfly.com
iulianm spune:
Philip, have fun. In munti zapada e, plus ca au masini de facut zapada, dar in town nu prea mai e. Nici lui Ciuf nu am avut ce trimite ((: Taosul a anuntat baza de 22-27", insa au numai 13 pirtii deschise (din 110).
Da' cica ne ninge iar miine.
NewMami spune:
Philip, sunteti niste dragutii cu totii
Ce mamica frumoasa si in forma esti ... de invidiat nu alta. imi place ca le lasi parul lung baietilor. Mi-ar fi placut sa-l las si eu lui Patrick, dar are firul gros si nu-i mai sta in nici o parte. Cum creste putin mai lung cum o ia razna. ce pot sa-i las cat de cat e nitzel volum in spate.
Please sa nu ne uiti si sa ne mai trimiti poze din Azore, pleaseee sa ne incantam retina cu o familie frumoasa, tanara si peisaje de vis.
Macrina spune:
Andreea, ce frumos e acolo la voi, ai prins niste apusuri minunate..
Philip e atat de schimbat cu parul lung, e f dragut