America (216)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ah ! Miere ... eu as lua jobul. Inteleg ca e o rampa de lansare in profesia pentru care te-ai pregatit si in care nu ai experienta ... cu cat nu o profesezi cu atat va fi mai greu sa gasesti ceva si e pacat de efortul facut.

Daca stai dupa Aidan, n-o sa fie niciodata momentul sa te gandesti si la tine ... cand mai creste incepe scoala, vin lectiile, vin activitatile extrascolare ... te trezesti ca ai termiant un master acum 10 ani si nu ai profesat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Miere, sunt multe joburi pt cei cu higher education care nu platesc orele suplimentare. Si eu zic sa te gindesti pe termen lung si in functie de ce iti doresti tu (cariera, promotii, etc. ori timp pt tine, pt copil si familie). Aidan, vorba aia, creste. Nu exista job perfect.

Buflea, betele sunt inca de actualitate ((:

Eu am terminat cumparaturile, aproape patru ore mi-a luat. Am scos limba la absolut toti care m-au claxonat prin parcari (un nene mi-a spus zimbind "you're a riot"), am facut cu mina la cei ce m-au lasat sa intru in trafic, am facut conversatie cu lumea din supermarket (multi jelindu-ne ca nu se construieste supermaketul ala perfect in care sa gasesti tot ce-ti trebuie). Numai colinde n-am cintat .

Dupa ce-am umplut frigiderul si congelatorul, apare si al meu, care trebuia sa achizitioneze cornish hens. Numai ca s-a razgindit, ca erau prea mici (!), si a luat curcan. A trebuit sa bem laptele si restul de cidru ca sa incapa in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!

Craciun Fericit! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti, multa sanatate si Un An nou cu multe multe bucurii!

Eu va citesc mereu, insa mai greu sa ma pornesc la scris, insa ma bucur pentru toate realizarile voastre si ale celor mici. V-am admirat pozele!

La noi atmosfera de Craciun nu se simte, de fapt, nu s-a simtit niciodata, cred ca-i tipic pentru orice tara asiatica, mai mult aici..unde se va munci continuu, noroc ca anul asta va fi in weekend. Drept urmare, nu voi gati nimic special, vom manca out, si vom face ceea ce facem de regula intr-un weekend obisnuit...un ski, o sanioara pe zapada artificiala, apoi un film la cinema....si multe multe teme cu copilul. Are Taekwondo ai art class in fiecare zi. Astept cu nerabdare Anul Nou sa plecam la Disney..2 zile ( noroc iarasi de weekend)

Dar, o sa ne vina si noua randul de Luna New Year cand vom profita de o saptamana de vacanta, in februarie.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor,
Craciun Fericit!!!!!!!
Sa va aduca mosul cat mai multa dragoste, sanatate si multe...multe cadouri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, dc le-ai pus problema de familie inca de la interviu, s-ar putea sa nu te ia si ai rezolvat dilema. Dc totusi ti se face oferta, discuti cu sotul si stabiliti cat de importanti sunt banii extra si oportunitatea pt tine, dc. este dispus/poate sa se implice in cresterea copilului la nivelul la care jobul tau il va cere samd. Deasemenea stiu ca mai vreti un copil, conteaza si asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna!

Miere tin pumnii sa iei decizia cea mai buna pentru voi.

Sinzi super pozele,sa va traiasca finii; multumim pentru urari si distractie placuta la ski.

Virgi multumim si distractie placuta si voua. Asia ca Asia dar banuiesc ca vine Mos Craciun la Clau, nu?

Buna dimineata la Mos Ajun! primiti cu colinda?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Cami, primim, primim, dar nu platim decat in nuci si mere. ei, poate si-un covrig sau o felie de cozona.
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Merry Festivus day pentru Seinfeld fans!

Merry Christmas pentru toata lumea!

Ne auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Miere, sunt multe joburi pt cei cu higher education care nu platesc orele suplimentare. Si eu zic sa te gindesti pe termen lung si in functie de ce iti doresti tu (cariera, promotii, etc. ori timp pt tine, pt copil si familie). Aidan, vorba aia, creste. Nu exista job perfect.

Eu am impresia ca orice job cu salariu anual nu plateste ore suplimentare ...cel putin mie nu mi s-a intamplat sa aud altfel. Plus ca depinde ce inseamna ore suplimentare - daca se intampla numai cateodata, in anumite situatii, atunci eu zic ca e ok ... important este sa nu fie mai tot timpul.
Oricum RuxiJ are dreptate - daca ei ti-au spus de ore suplimentare si tu le-ai spus de familie, cred ca discutam degeaba, ca nu te mai suna nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Craciun fericit!

Mergi la inceput