LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *276*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pup fetele...

Va multmesc iarasi, pentru sfaturi si ajutorul oferit. Din pacate, nu s-a putut rezolva nimic, referitor la ramasul in Bucuresti. De pe la 3pm, mama e pacient la spitalul Judetean din Targoviste. A dat frate-miu bani de cum au ajuns in Spital si la doctorita si la asistenti si imi spunea ca vin cam la jumatate de ora sa intrebe daca au nevoie de ceva, etc.

Acum, ca s-au mai linistit un pic lucrurile... vreau sa va spun ca, desi n-am mai dat pe-aici de mult timp, mult prea mult... sunt uimita ce s-au schimbat copilasii nostri. Da, mi-am acordat un pic de timp si m-am uitat peste pozele si filmuletele voastre...plus ca am citit si ce mai fac nazdravanii.
La sfarsit, m-am rusinat, pentru ca al meu pitic inca bea din sticla cu biberon, inca face in pampers ( am ajuns la nr 6) si nu recita poezii. Stie doar cateva cantecele.
Gradinitele aici ( child care) nu au acelasi sistem din pacate ca al nostru si asta e o problema ce ma intristeaza nespus. Ei nu fac serbari, nu au o anume educatoare... ci "teachers" adica... un fel de baby-sittere. Partea si mai nasoala e ca se schimba cam la luna... fiind zona militara, majoritatea "educatoarelor" sunt neveste de militari si..cand sotii sunt "deployed" , pleacaq si ele.

Va pup si va imbratisez strans... si sa dea Domnul sa avem cu totii parte de sanatate, caci reusim noi sa le facem pe toate ce trebuiesc facute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

roli, sorry de bradut... da' tot nu am inteles ce te-a sperit? paianjanul?
nu fac misto... eu am observat ca mi se aduna niscai panze de paianjan pe la baie si intr-o camera dar... crezi ca sunt periculosi pentru noi?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

nu era unu, era o puzderie abia eclozata, care atarnau pe o creanga...era ca in filmele de groaza...nu vrei sa stii cum s-a chinuit sotu sa-i bage intr-un borcan sa nu umplem casa. L-am dat afara de urgenta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzici !

Asta seara am participat la prima serbare din viata Sarei ...am avut o groaza de emotii pt. ca Sara nu prea a mers la gradinita , nu a participat la repetitii , poezioara a invatat-o cu mine acasa si tare mi-era frica sa nu se blocheze , sa nu inceapa sa planga sau sa se sperie.
Am iesit onorabil , a spus poezioara ei ...destul de timida , a cantat cu ceilalti copii , a ascultat indicatiile doamnei si s-a descurcat, zic eu ,destul de bine .
Acum descarc niste poze si filmulete si am sa pun cateva.

Referitor la discutia despre cadouri oferite copiilor , eu ii ofer destul de des jucarii Sarei , dar nu atunci cand cere ea , ci ca recompensa pentru comportament bun ...de ex. , daca este cuminte si nu plange la doctor , daca invata ceva , daca ma asculta. Am grija ca atunci cand ii dau jucaria sa-i spun ca i-am luat lucrul respectiv pentru ca mi-a placut comportamentul ei. S-ar putea sa nu procedez corect , m-am gandit ca s-ar putea schimba situatia si sa nu-mi mai permit sa-i iau atatea si ea sa fie frustrata , fiind obisnuita sa primeasca...nu stiu ce sa zic , oricum , in cazul in care urla si se tavaleste pe jos ca vrea ceva , atunci clar nu primeste nimic.

Am vazut serbarea Evei ...Elle , pitica ta e o frumusete , seamana cu Veronica!

Vali , n-ai de ce sa te rusinezi...si Sara bea din biberon si chiar n-am de gand sa i-l scot. Am incercat n-spe mii de modele de canite si nu vrea niciuna . Laptele nu poate sa-l bea decat din bibe. Alta chestie , nu accepta niciun alt lapte decat Nestle Junior 2+ . Am incercat sa i-l combin cu lapte la cutie...il simte imediat si nu mai bea. Nu stiu cum o sa scapam de laptele praf , ca deja ma seaca la buget . Sistemul de gradinita de la voi este , intr-adevar ciudatel ...faptul ca se schimba educatoarele atat de des nu are nicun beneficiu pentru copii , din contra.

Revin , ca trebuie sa fug sa-i dau antibioticul Sarei

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

roli sa ni-l arati si pe marc cu costumasul handmade de mami lui, si sa vad si filmuletele cu fratiorul , ca nu am apucat cand ai dat link

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

Pun, dar acum nu pot ca tb sa le descarc si sunt pe baterie, care e aproape dusa...n-am curent de la 5 si e 10 ...mi s-a dezghetat frigideru, mor de nervi.
Copiii au venit de la gradi pe intuneric, i-a imbracat ta-su in echipament de tavaleala in zapada pe orbeste si i-a tinut la sanius o gramada.
Au venit, tot bezna, m-am kinuit la lumanare sa le fac cina si sa-o culc.

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Bravo Sara! Asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ce frumos de voi cu serbarile... imi aduc aminte cu drag de serbarile de cand eram eu si-ai mei frati mici... ce emotii, ce mandrie...

Simona, si al meu face la fel. Bine, el bea lapte de la magazin, insa fara lactoza.. ni s-a spus ca e intolerant la lactoza, desi nu prea inteleg eu ce si cum, caci branzica mananca la greu si e ok.

Cu sticla insa, i-am dat si din aceea cu pai si sippy-cup si tot ce e pe piata.... nimic frate. Bea sucul si apa fara probleme din ele, dar daca ii pun lapte, nu-l vrea. Ramane in sticla si se strica.
El asociaza laptele cu biberonul, cred. Oricum, am zis ca astept sa se duca toate " tetinele" si nu ii mai cumpar.A inceput sa le muste si cand le vad asa, le arunc. Si cand nu mai are, o sa avem o "conversatie" despre cum ca e baiat mare si trebuie sa bea din canita, etc...
Cu toaleta, teoretic stie tot ce trebuie. De la luat scaunelul, pus in fata vasului de wc, dat pantalonii jos, pus pe toaleta, pana la tras apa si spalat pe maini... insa nu face nimic, cat e pe wc. Deasemeni, nu face nr.1 si nr 2 in acelasi diaper.Si aici ma atinge pe mine financiar. Daca e ud, imi zice si il schimb, iar la 5 minute face si nr. 2... Banuiesc ca o sa astept vara si o sa il las in funduletul gol prin curte... daca pana atunci nu renunta de bunavoie la diaper. De la camin imi spun ca foloseste toaleta. Ma mir... am intrebat daca si face ceva..sau doar se aseaza acolo sa citeasca ziarul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Superbe fetele,stiu cat ti-a fost de greu dar merita din plin efortul.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

daca tot m-am pus pe filmulete .. am www.youtube.com/watch?v=TIIBiWqwzv8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=TIIBiWqwzv8aici[url] unul cu fetele dansand si anna care arata cati ani are .. e cam de acum 2 luni ..

si inca www.youtube.com/watch?v=RsXEQ-bXKaI" target="_blank">unul de la serbare, asta e mai lungut ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Buna dimineata la pranz!
Acum reusesc sa beau o cafea si va dau si voua.
Aseara ne-a dat drumul la lumina abia la 10.30, eram chiauna si nu mai aveam chef de nimic. Ne-am uitat la un film, dar n-am mai avut resurse sa vad finalul.
Picii au fost de dimineata in mare verva si scandal ca i-a apucat bataia pe creioane colorate...desi sunt o gramda, Marc nu vroia sa-i dea nici unul lui Andrei si tine-te nene scandal si balamuc.
Acum i-am trimis la zapada si la pranz ii duce sotul la maica-mea, asa ca ma pregatesc sufleteste de curatenie.
Numai cand ma uit in bucatarie cat am de frecat m-apuca tristetea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Buna dimineata! ... la ora pranzului, vorba lui Roli
Eliza asa am facut, i-am aratat poze pe fb cu gradinita despre care v-am spus si s-a aratat tare incatata sa mearga, numai sa nu se intample ca la cealalta.
Doamna era tare drastica, ridica tonul la ei de se auzea de afara. Dar nu mi se pare motiv sa faca asa urat doar pt asta. Oricum ceva s-a intamplat, asa cum v-am mai zis.
Am vazut minuatiile lui Elle pe fb.
Bravo Saratel de Gatta pentru prima serbare trecuta cu felicitari.
Abia astept si sper sa fiu pe faza cand pune Roli poze cu fratiorii.
Ema v-am vazut cat de frumosi sunteti toti, toata familia si ce bine va sta pe saniutza. Ai baiat mare, care te plimba cu sania, mamico.
Honey sanatate pt mamica ta si putere sa treceti peste aceasta incercare.

Si Iulka mea bea cu biberonul si nu accepta alt lapte decat nestle junior 2+ la fel ca Sara. Daca il combin cu UHT si proportia sare de 1/4 uht si 3/4 nestle simte imediat. Ufff.... io de la 3 ani ma gandeam sa nu mai cumpar Nestle, tu cum te gandisei Gatta?

Nu i-am mai vazut de mult pe clopotei si astept cu nerabdare poze de la Mos Craciun sa ii vad pe toti.

LauriciiiD ce fac frumosii tai?
Stancutza, ce face frumusica So?

Eu sunt acasa, Iulia e la buni, doar ce a plecat, fac putina curatenie si pe seara mergem la oraselul copiilor. A nins si la noi si e tare frumos peisajul... mai putin temperatura de afara, -10 grade ... brrr.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

http://community.webshots.com/album/579322843DAvwUz

Poze de la serbare
Cuvantul la ordine a fost : " Mami stai AICI !!! "

Nu i-a placut multimea parintilor, n-are momentan veleitati de artist , mosul a fost "asa si asa" , la inceput s-a speriat apoi i-a placut de el.
Speram ca la serbarea din vara sa fie mai bine.

Mergi la inceput