Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Eu inca nu m-am dat pe fructe sau legume crude,inca. Imi este frica sa nu provoace crampe. Eu am descoperit niste pastile pe baza de plante, Sennax.Am luat ultima oara acum 2 zile si am fost toata ziua abonata la wc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

fetele si "la multi ani" bebelusilor care implinesc azi lunite noi (schimba prefixul...)

Mi-a luat cam 2 ore sa citesc tot ce ati scris in ultimele zile. Si ca sa ma refer si eu la subiectele dezbatute:

Suptul degetului sau al pumnului. Eu am oroare de asta. Am prietene care au copii de 4-5 ani care isi sug in continuare degetul. Nu vreau sa ajunga asa, drept pt care de cate ori il prind, i-l scot si ii dau suzeta. Asa am facut si cu Ada, iar acum nu am nicio problema de genul asta cu ea. I-am scos suzeta la aproape 2 ani si nu m-a "costat" decat 2 nopti de nesomn.

In ceea ce priveste depunerea dosarului de indemnizatie, stiu ca termenul legal e de 30 de zile de la data suspendarii contractlui de munca. Sper sa nu ma insel. Eu l-am depus dupa 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Andreea82 - acum am vazut rochita Alexandrei de la botez. Poti sa-mi zici de unde a fost cumparat? (in final o rochita care-mi place la nebunie!!!!)

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Andreea82 - acum am vazut rochita Alexandrei de la botez. Poti sa-mi zici de unde a fost cumparat? (in final o rochita care-mi place la nebunie!!!!)

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Hmm, trebuie sa o intreb pe nasica noastra, ea s-a ocupat. Rochita e cu tot cu pelerinuta si palarioara. Pelerina nu i-am mai dat-o pe ea, nu se vede in poze, dar si mie mi-a placut tare mult.
O sun acuma si iti spun cum aflu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Fetele,

Astazi facem si noi 3 lunitze. Multumim pt urari si va invit la o felie de tiramisu.
Pupici si la bebici

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare din nou,
fetele cum functioneaza cu alocatia de la stat?
verisoara mea a fost la un an de la nastere in tara ,a depus dosarul si i-au venit banii pe tot anul....tr sa depui personal dosarul sau poate merge altcineva?.....si daca stiti ce acte tr va rog sa-mi spuneti si mie....si daca este termen pt depunerea dosarului,ms anticipat

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

puteti sa-mi spuneti si mie daca a facut cineva vaccinul infarix hexa la snador? pt ca noi vrem sa-l facem acolo la un medic pediatru si ne-au spus ca sa-l cumparam de la ei cu 250 de lei. acum nu stiu daca e la fel ca cel din farmacie.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Salutare din nou,
fetele cum functioneaza cu alocatia de la stat?
verisoara mea a fost la un an de la nastere in tara ,a depus dosarul si i-au venit banii pe tot anul....tr sa depui personal dosarul sau poate merge altcineva?.....si daca stiti ce acte tr va rog sa-mi spuneti si mie....si daca este termen pt depunerea dosarului,ms anticipat

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Arianna, pt alocatie nu e termen, deoarece se considera ca e un drept al copilului. Ca acte iti tb certif de nastere al copilului, C.I parinti, certif de casatorie si mai completezi o cerere-tip de la ei atunci cand depui. Ah, si iti mai tb si dosar cu sina. Cam asta e din ce imi aduc eu aminte. Poti solicita si virarea pe card si atunci tb sa depui si extras de cont de la banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

multumim mult pentru urari
la 3 luni fix, andrei in loc sa treaca printr-un puseu de crestere, trece printr-un puseu de somn. nu ca ma plang, e bine si cu somnul, insa mi-as dori sa si manance cat timp sta treaz. azi abia l-am convins... sper sa fie doar o perioada scurta, caci altfel nu stiu cum sa fac. copilul meu e foarte hotarat, cand nu mai vrea inchide gurita si gata... nu prea mai am ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Tutz, costumasul este dintr-un magazin din euro. E un magazin mare cu 2 intrari, undeva pe randul de la intrarea din mijloc in euro, spre capat - zice nasa (nu stiu daca am explicat destul de bine, asa mi-a zis si mie). Au hainute multe si costumase mai speciale acolo.
Zilele astea o sa pot sa-ti spun si exact magazinul, daca nu gasesti, pentru ca nasa mai are un pliant de la ei in masina.

Mergi la inceput