Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Daca mie mi se termina cele 126 de zile pe 30 ianuarie, trebuie sa fac hartiile si sa il depun pe 31 sau astept sa se termine zilele si apoi il depun, in februarie?

Din cate stiu exista un termen in care se poate depune dosarul, dar nu stiu sa-ti zic cate zile. Eu nu l-am depus in data cand mi s-au terminat cele 126 de zile, ci dupa 1 saptamana.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mie mi-a venit ieri alocatia!400 lei pe doua luni.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

eu am depus dosarul pentru alocatie la mijlocul lui noiembrie si mi s-a spus ca dureaza 2 luni. Avand in vedere ca am optat ca banii sa imi intre pe card, cred ca voi face ceva drumuri la bancomat,cand se vor implini cele 2 luni ...

deci dosarul pt CIC se poate depune si cu intarziere, e bine. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Nikolici, intr-adevar sun, imi intra robotul, formez interioare, imi raspund si-mi inchid imediat. Mai tii minte pe ce adresa de mail le-ai scris tu? Si ti-au trimis adeverinta sau ai fost personal sa o iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

eu am depus dosarul pentru alocatie la mijlocul lui noiembrie si mi s-a spus ca dureaza 2 luni. Avand in vedere ca am optat ca banii sa imi intre pe card, cred ca voi face ceva drumuri la bancomat,cand se vor implini cele 2 luni ...

deci dosarul pt CIC se poate depune si cu intarziere, e bine. Multumesc
Valentina, mami de Alexandra

nu e vb de implinirea a 2 luni , ci de cum se fac platile
tot in card mi se vireaza si mie banii...si eu am verificat la bancomat ca nu stiam data cand intra alocatia lui bebe...si alocatia Emei tot pe card intra...de aceea nu stiu data

eu am stat in CM 126 zilemi-a iesit mai bine la bani.
sper sa intre banii in ianuarie ca altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Pupam si noi mamicile si bebelusii si uram la multi ani sanatosi si fericiti sarbatoritilor!

Ghiocela, mama ta e o simpatica! Ce parere ai despre stirea cum ca girafa Sophie ar fi periculoasa pt bebelusi? Mi-am dorit-o si eu, dar nu am mai comandat-o dupa ce am vazut stirea asta...

mami de Sofia (8/9/10)

Eu n-am vazut stirea dar am inteles de la alte persoane ca n-au specificat de ce girafa Sophie este periculoasa!! Asa ca..ce sa cred!? atata timp cat n-a murit sau n-a ramas mutilat nimeni din cauza ei, cred ca n-am de ce sa ma tem!
Informatii d-astea conspirative apar zilnic. Totul e business in ziua de azi. Chiar si girafa Sophie este businessul cuiva si poate cineva are o problema cu asta. Who knows!?
Sa zica intai de ce este jucaria asta asa periculoasa si dupa aia mai vedem!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

S-ar putea sa contina nu stiu ce coloranti care produc cancer mai tarziu, daca este bagata in gurta de bebelusi.Am auzit aseara la stiri si de covorasele puzzle ca ar contine nu stiu ce substanta cancerigena si sunt periculoae pt copii si gravide, prin urmare, vor fi scoase de pe piata.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cu alocatia nu am avut probleme.am nascut in august, in septembrie am depus dosarul si in octombrie mi-a intrat pt septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Pupam si noi mamicile si bebelusii si uram la multi ani sanatosi si fericiti sarbatoritilor!

Ghiocela, mama ta e o simpatica! Ce parere ai despre stirea cum ca girafa Sophie ar fi periculoasa pt bebelusi? Mi-am dorit-o si eu, dar nu am mai comandat-o dupa ce am vazut stirea asta...

Eu n-am vazut stirea dar am inteles de la alte persoane ca n-au specificat de ce girafa Sophie este periculoasa!! Asa ca..ce sa cred!? atata timp cat n-a murit sau n-a ramas mutilat nimeni din cauza ei, cred ca n-am de ce sa ma tem!
Informatii d-astea conspirative apar zilnic. Totul e business in ziua de azi. Chiar si girafa Sophie este businessul cuiva si poate cineva are o problema cu asta. Who knows!?
Sa zica intai de ce este jucaria asta asa periculoasa si dupa aia mai vedem!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Da, e corect rationamentul tau. Se pare insa ca eu sunt o mama mai panicoasa, asa ca nu-mi voi asuma riscul. Nu mai spun ca aveam si puzzle-covoras. L-am aruncat imediat cum am vazut stirea. In felul asta, copilul meu nu va mai avea nicio jucarie. Nu m-ar mira sa aud ca si cartile sunt periculoase, doar au colturi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Mamici: daca printesei mele ii dau doar san, ii face rau daca mananc kiwi? Kiwi imi face purgatie si ar fi super daca as putea manca

Mergi la inceput