Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
ghiocela13 spune:
Hello girls!
Multumim pt urari!! La implinirea celor 2 lunite minunate ne dorim ca toti bebelusii sa fie sanatosi si cumintei!
Noi sarbatorim cu comprese reci pt ca azi am facut vaccinul de 2 luni. Asteptand la cabinet, am facut prostia (cred!) sa citesc reactiile adverse de pe prospectul vaccinului. Holly-molly!!!! acuma stau si pazesc copilul si imi vine sa lesin cand adoarme putin ca tot am senzatia ca si-a pierdut constienta. (bine, am uitat sa spun ca n-am mancat nimic azi!!! cred ca d-aia am halucinatii!)
Noua Mos Craciun o sa ne aduca o girafa Sophie si o caciulita impletita pe care am achizitionat-o din parc de la o baba, mare comercianta ambulanta! Cam atata, ca Mosul e cam stramtorat anul asta.
Oricum, eu in copilarie nu l-am inteles prea bine pe Mosu! Sau mai bine zis, maica-mea nu l-a inteles prea bine. Tin minte ca ii aducea lu'frate-miu un fes si daca nu prea ii placea, in anul urmator mosul i-l aducea lu'taica-miu (acelasi fes!). Mie in clasa intai mi-a adus o agenda medicala. Imi aduc aminte ca eram asa nedumerita ca nici nu stiam ce sa fac cu cartea aia, unele cuvinte din ea nici nu le intelegeam! Dar mama....aaaaaaaaa cred ca s-a bucurat la maxim de cadoul asta ca o are si acuma pe noptiera! Iar in clasa a 12a am primit o papusa Barbie. Nici atunci nu mai stiam ce sa fac cu cadoul asta, dar mamei i-a placut mult cred ca o are si acuma. ii spala hainele si parul cand se umple de praf!
Ghiocela - mami de Irina Maria
Fistiq spune:
Buna mamici cu pitici, mai mari sau mai mici!
Bbele meu doarme, mai mult de 1 ora!! Bine s-a trezit pt un pit stop cu o gura de lapte, dar a adormit la loc. De mult nu a mai dormit pe zi mai mult de 1 ora legat.
bebecris, pe al meu bb il ajut daca il tin in brate, vertical ca atunci cind scoate aerul. Probabil gravitatia il ajuta
Ghiocela, f funny Mosu' la voi. Cred ca la voi in familie, cea mai cuminte e mama ta Bucura-te ca de anul asta esti si tu mamica
Eu nu inteleg ce tot adeverinte in plus va cer voua la dosarul pt indemnizatie? Ce i se mai nazare vreunui functionar sa va puna pe drumuri
Mie indemnizatia imi intra pe card pe la incep. lui februarie, la fel si alocatia. Dosarul l-am depus in 30.11. Am de asteptat, dar i apoi ma imbogatesc cind o veni pe atitea luni in urma
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
ghiocela13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fistiq Buna mamici cu pitici, mai mari sau mai mici! Bbele meu doarme, mai mult de 1 ora!! Bine s-a trezit pt un pit stop cu o gura de lapte, dar a adormit la loc. De mult nu a mai dormit pe zi mai mult de 1 ora legat. bebecris, pe al meu bb il ajut daca il tin in brate, vertical ca atunci cind scoate aerul. Probabil gravitatia il ajuta Ghiocela, f funny Mosu' la voi. Cred ca la voi in familie, cea mai cuminte e mama ta Bucura-te ca de anul asta esti si tu mamica Eu nu inteleg ce tot adeverinte in plus va cer voua la dosarul pt indemnizatie? Ce i se mai nazare vreunui functionar sa va puna pe drumuri Mie indemnizatia imi intra pe card pe la incep. lui februarie, la fel si alocatia. Dosarul l-am depus in 30.11. Am de asteptat, dar i apoi ma imbogatesc cind o veni pe atitea luni in urma ******************************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
Dar in ce sector locuiesti? Am inteles ca la noi in sectorul 3 dureaza 3 luni pana vine indemnizatia.
Ghiocela - mami de Irina Maria
Fistiq spune:
In 3 sunt si eu.
Deci 2 ore fix pe ceas a dormit Taz. La si jumate a adormit la si juamte s-a trezit. Brusc!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
nastasie spune:
pai eu am depus dosar pe 4 octombrie si nimic nimic.deci am de primit pe 2 luni si un pic.de ce nu vine si la mine mos craciun?
lora, eu am facut pt razvan la 1 an o carte personalizata cu toate datele de la nastere, poze, etc.asa sunt si astea?tu le faci?
Buburuza_10 spune:
Pupam si noi mamicile si bebelusii si uram la multi ani sanatosi si fericiti sarbatoritilor!
Ghiocela, mama ta e o simpatica! Ce parere ai despre stirea cum ca girafa Sophie ar fi periculoasa pt bebelusi? Mi-am dorit-o si eu, dar nu am mai comandat-o dupa ce am vazut stirea asta...
botosel452 spune:
Noi am fost cam juma' de ora prin parc. Brrr, ce frig...Pe ea am infofolit-o bine, dar mie mi-au inghetat obrajii...
Referitor la cadouri, anul asta e mai simplu, pentru ca tuturor le-am facut niste calendare A3 personalizate, cu noi si Alexandra, de pe site-ul Domo. Si am scapat repede.
Alexandrei ii voi lua, cred, un cosmonaut nou si un fular.
Am si eu o intrebare,referitoare la CIC, la dosar mai exact. Daca mie mi se termina cele 126 de zile pe 30 ianuarie, trebuie sa fac hartiile si sa il depun pe 31 sau astept sa se termine zilele si apoi il depun, in februarie? nu prea gasesc informatia asta pe net.
mari_paun spune:
ghiocela supertare moshul tau, m-a amuzat istorioara ta, sper ca bebelusul tau sa inteleaga moshul si sa te gaseasca si pe tine si bineinteles sa stie ce iti doresti
gagici, mie mi-a intrat aseara ALOCATIA am depus dosarul pt alocatie undeva in octombrie, pe la inceput ...mi-a zis ca vine cam in 3 luni.
dosarul de CIC l-am depus pe 26 nov, o sa iau in ianuarie
i-am cumparat Emei de mos o bluza moderna, lunguta, larguta si pantaloni de velur ...insa mas 28 sunt mici si nici nu are 9 ani
sambata mergem la buni, taiem porcu...tati e incantat ca va fi si Petru pomana porcului
tutz spune:
SAlutare mamici si
Foarte nostim mosul vostru Ghiocela :)) Si iti doresc sa te relaxezi ref. la vaccin.. Hehe.. de altfel si eu fac acelasi lucru, o pazesc pe Julia, ca si noi am fost la vaccin azi dimi. Acum doarme, dar ea de obicei doarme la ora asta. Astept sa se trezeasca. DAca nu, imi rod si eu unghiile..
Si altfel multe lunite frumoase la pitica :)
Fistiq - Taz al tau are ceas incorporat :))
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde