Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

As vrea ca de Craciun sa iau pt bebe un centru de activitati, dar nu stiu de care. As vrea sa fie mai complex si la un pret mai rezonabil. vreau cam multe nu?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Nastasie, vezi la Lora, la semnatura
Iunia, bravo!Ai primit inainte vreo hartie prin care sa te instiinteze cat urmeaza sa primesti?

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

bebecris, Ioan are centru din ala care se gaseste in Carrefour la 160 si ceva de lei. Doar ca deocamdata nu il pasioneasza deloc. Mi-a zis cineva ca sunt unele mai interesante la SensiBlue, la care mai si tiuie covorasul sau asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Iunia, cand depusesei dosarul? La mine nu se intrevede nimic...l-am depus la inceputul lui nov. si pt. alocatie si pt. indemnizatie. Felicitari! Esti prima fericita!

nastasie, pe carteacopilariei.ro

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Nu am primit nici o instiintare inainte. Am primit indemnizatia exact la 60 de zile de cand am depus dosarul (19 octombrie) si am primit suma restanta din octombrie+luna noiembrie integral.
Pentru alocatie astept sa vad daca imi vine saptamana viitoare, pana pe 20.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Aha. Ma asteptam sa trimita vro hartie, sa vad si eu daca imi calculeaza corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Nu am primit nici o instiintare inainte. Am primit indemnizatia exact la 60 de zile de cand am depus dosarul (19 octombrie) si am primit suma restanta din octombrie+luna noiembrie integral.
Pentru alocatie astept sa vad daca imi vine saptamana viitoare, pana pe 20.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Aha...ins. ca eu ma astept prin ian., in cel mai fericit caz.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Buna fetelor!

Eu am avut ieri si alaltaieri zile de curatenie de Craciun . Am reusit sa termin (cu ajutorul unei doamne), dar m-am terminat si pe mine pentru ca am raciiiiiit . Din cate mi-amintesc parca am voie paracetamol simplu, nu?

Radu, de vreo 2 nopti mi se trezeste de 2-3 ori, cand sa spun si eu ca am scapat si nu se mai trezeste decat o data. In schimb, ziua, am iesit cu el putin pe afara, a adormit in scoica si si-a continuat somnul de 3-4 ore tot in scoica si infofolit ca pentru afara. Asa ca am gasit solutia. Daca mai plange noaptea, ii pun caciula in cap, ii dau geaca pe el si il plimb putin cu scoica prin casa .

Legat de dosarul CICmie imi cer adeverinta cu stagiul de cotizare de la Casa de Pensii. Firma la care lucrez are sediul in Bucuresti, cartile de munca sunt acolo, iar mie imi trebuie adeverinta de la Casa de Pensii Bucuresti. Am sunat sa vad daca imi pot trimite prin curier si normal ca nu raspunde nimeni. Voua, celor care ati depus dosarul, v-a cerut asa ceva?
Am depus ieri si dosarul pentru alocatie si mi s-a spus sa ma astept la bani de prin martie. Va dati seama daca e cazul sa astept tot atat si pentru indemnizatie

M-am intiiiiiins, dar ma plang si eu la voi ca stiu ca ma intelegeti

O zi buna tuturor si nu in ultimul rand sarbatoritilor!

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

cumva suni la prestatii sociale si auzi un robot?Nu o sa ti raspunda in veci careva.Eu am scris email si m au ajutat asa.

Mergi la inceput

Heeeiii! Unde sunteti? La masa? Pofta buna!
Ioan isi linge manutele/hainutele de ceva timp. Oare mai pot sa-i dau acum suzeta daca nu i-am dat pana acum? Si de care iau, direct pt 3-6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor am gasit o modalitate de al ajuta pe bebe sa faca kk mai repede. Intr-o zi il tineam cu spatele pe picioarele mele, capusorul il sustineam cu mainile si piciorusele ridicate pe pieptul meu, si l-am vazut ca se screme si a facut kk. Si de atunci de cate ori il vad ca se chinuie (de obicei face usor) il tin asa si face imediat.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput